Puisis nepiekrīt abortam! ;( ;( ;(

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Esam kopā tikai dažas nedēļas un sanāca kā sanāca. Man, protams, bez jebkādas aizdomāšanās bija skaidrs, ka es neesmu gatava. Bet, diemžēl, puisis ir ļoti sagrauts un mani ļoooti nosoda, liek pārdomāt, spiež uz emocijām, solot zelta kalnus mūsu ģimenei. Bet puiša karjeras sasniegumi aprobežojas ar ārzemju fermām, nepabeigtu arodskolu u.tml, tāpēc es pagaidām bērnam to labo nākotni neredzu. Vai tiešām šeit es esmu tā sliktā? Un vai tomēr no šāda veida puišiem iznāk lieliski ģimenes cilvēki?
29.09.2013 17:04 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un vispar es uzskatu, ka nekas tapat vien nenotiek. paturi berninu, neskatoties uz visiem aspektiem. ticu, ka viss bus labi.
29.09.2013 20:23 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Musdienas vispar japriecajas, ka virietis ir virietis ar savu virisko pirmsakumu, normalu orientaciju un augligs, un tadi tiesi laukos vel ir saglabajusies. Tas, ka vina ir agresija, tieksme pec adrenalina nav nekas nosodams.
Tatad sievietei janem virietis kurs ir jo primitivaks jo labak?! Un kas par to, ka miles padauzit sievu un bernus, adrenalinu vajag, tieksme pec ta nav nekas nosodams. Varbut sameklet vel tadu kuram patik kapaat dzivu galju, dabigie instinkti tacu ir loti svarigi.
29.09.2013 20:44 |

Reitings 7682
ticu, ka viss bus labi. Tu vinjai to vari garantet? Nu ja taa, tad pieteikshu pie tevis rindaa vel dazas izmisusas sievietes.
29.09.2013 20:45 |

Reitings 7682
uz abortu nespiezu, neparprast, viss ir pashas rokas, bet ir jadoma ar galvu, reali, nevis jasapnjo.
29.09.2013 20:45 |

Reitings 7682
ismaz izsargāties varēja, visa māksla!
Zini, pec kara visi gudri. No sada veida komentariem nav jegas. Zinatnieki vel nav izdomajusi veidu ka pagriest laiku atpakal. Ir problema, jadoma risinajums.
29.09.2013 20:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es esmu PAR beerninjiem, bet - laimiigiem beerninjiem ar laimiigaam mammaam.

Puisis, lai vai kaads, bet ir maz iepaziits. Vinjsh var jebkuraa briidii pazust. Pat ja puisis nepazuud, kur garantija, ka freijace pati gribees buut ar vinju kopaa peec gada, diviem, trim? Te ir situaacija, ka, diemzheel, visdriizaak vinja agri vai veelu paliktu viena ar beernu.

Meitenei ienaakumu nav, gjimene arii nedziivo paarticiigi - reaali laaga paliidzeet nevareetu. Ja reaali vinja beernu gribeetu, tad veel buutu jeega ciiniities un kaut kaa izkulties, bet taa ...? Tur tieshaam jaadomaa, kaa buus labaak.

freijace, turies!
29.09.2013 20:56 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Oj,kā es Tevi neapskaužu. Man bija līdzīga situācija. Pusgadu satikos ar puisu un bladāts paliku stāvoklī. Puisis solija zelta kalnus un ne to vien. Lai vai kā. Es nenoticēju šim puisim,bet biju jau izrunājusies ar ģimeni un viņi mani atbalstija( ne visi). Nolēmu paturēt bērniņu, bet nedzīvot kopā ar bērna tēvu. Pricnipā ticēju tikai sev un saviem spēkiem. Viss bija jauki, bet beigu beigās es uztaisiju abortu un tieši šodien par to stāvot uz ielas aizdomājos un gandrīz sāku raudāt, jo es ļoti nožēloju savu izvēli. Ar šo puisi ilgu laiku neesmu kontaktējusies,bet pedējie viņa vārdi man - es Tev nekad to nepiedošu. Tas bija tieši 9 mēnešus atpakaļ. Šī aborta dēļ pazaudēju kaut kādu ticību visam. Es pat nezinu ko, bet kopš tās dienas jūtos vientuļa, lai gan man apkārt ir tuvi cilvēki.

Neklausies nevienā apkārt, tikai savā sirdsbalsī. Lai veicas!
29.09.2013 20:59 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Sieviete pec savas butibas ir emocionala butne, ko nozime domat ar galvu, vel it ipasi tada jautajuma. Sieviete instinktivi ir mamina un aborts ir loti liels solis pret dabas likumiem. Tiesi primitivajos viriesos saglabajas istas viriskigas ipasibas tadas ka logika, izlemigums, aizsardziba un saja gadijuma to loti labi var redzet, lai kads tas virietis ari nebutu vins ir par dzivibu. Un tas nav maz.
Tur nav ko brinities, ka musdienas, kad sievietes ir tas, kuram par visu jadoma, japienem pragmatiski lemumi, viriesi driz vien saks krasot lupas, staigat kleitas un pinkset. Tas nebus pareizi, bet tas bus normali. Un tad Beibe.Marta un parejas stipras sievietes vares izpauzties visa pilniba.
29.09.2013 21:00 |

Reitings 499
Padoma pati, cik apkart mums ir daudz neplanotu bernu, kuri saviem vecakiem ir uzkritusi, ka sniegs uz galvas, bet izaugusi par normaliem, jaukiem cilvekiem un ar tadiem satiekoties biezi piedomaju, cik skumji butu, ja kaut kads trukums vai vienkarsi stulbums butu liedzis viniem iespeju dzivot.
Man vispar loti patik tiesi sie parsteigumu bernini, tas ko vini nes sev lidzi. Patiesam brinumainas lietas, ko ne vienmer var teikt par planotajiem, kur nu vel maksligi taisitajiem, ar tiem, cik redzu problemu ir vairak, tikai neviens skali par to neruna. Un vel tiesi neplanotie bernini dzive sanak kaut ka tadi pateicigaki, nezinu ar ko tas izskaidrojams, bet tads ir mans noverojums.
29.09.2013 21:10 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tumšā blondīne, uh, gribējās tev virtuālo apskāvienu aizsūtīt, jo es pašlaik jūtos līdzīgi.
29.09.2013 21:18 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Bet es vairāk uztraucos par to intelektuālo vidi mūsu ģimenē...

Pārtrauktais dzimumakts kaut kāda izsargāšanās tomēr ir, un tā nekad neiegāza šo visu gadu laikā

Kā arī viņš ir adoptēts, kas mudina domāt, ka tomēr viņa gēnos jau ir atkarības un šī vardarbība

fantastika no sievietes,kas 21.gs uzskata,ka pārtrauktais dzimumakts ir izsargāšanās veids un cilvēki, kas atdevuši bērnu adopcijai (vai bērni atņemti, bet varbūt bārenis?)- ar nosliecēm uz vardarbību un atkarībām. kas tad būs Tavi iespējamie bērni? mātes-slepkavnieces pēcteči? jo spriežot pēc pēdējā teikuma, tieši tā viņi būtu pelnījuši saukties pēc Tavas vērtējumu skalas.

nezinu kā par inteliģenci uz papīra,bet man čalis tādā sirds inteliģences līmenī šķiet pilnīgi kur citur kā Tu. bet nav jau maģistra grāds un bez tā labs cilvēks nesanāk,ne tā?
29.09.2013 21:20 |

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Viss, kas mani izbrīna viss vairāk ir tas, kā meitene sevi var necienīt? Likties gultā ar pilnīgi svešu cilvēku un neizsargāties????? Dieva dēļ, būtu vismaz par savu veselību domājusi.

Ar stabilu partneri var piekopt pārtraukto, bet ne jau ar cilvēku, ar kuru esi knapi pazīstama... pietam, ja nevar atļauties un nemaz negribu bērnu...

Kaut kāds murgs.

Par kopējo situāciju nemaz nerunājot.
Jā, esmu pret abortu, bet šajā situācija vispār nav ko teikt. No vienas puses saprotu, ka nevari atļauties uzturēt mazuli un nav ticības puisim. Bet varbūt ir vērts padomāt, par bērna nodošanu adopcijai? Nezinu, kā īsti, tas notiek pie mums LV, bet varbūt ir vērts apsvērt vairākus risinājumus?
29.09.2013 21:24 |

Reitings 7682
Zhanna

Tu doma nevis ar skaidru pratu, bet visu balsti uz emocijam. Un taviem noverojumiem nav reala seguma, tu par visu spried tikai caur savu uztveres prizmu, tu nezini ne pusi no citu cilveku stastiem.

Un kapec tada galejiba, vai nu vecis primaats, vai vecis barbija?! Ir daudz pilnigi normalu viriesu. ar veseligu attieksmi.
29.09.2013 21:26 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
te daudzas saka, "paturi bērnu! bērns Dieva dāvana! tici man, viss būs labi UTT."

bet neaizmirsti, TEV TAS BĒRNS JĀIZNĒSĀ, JĀDZEMDĒ UN JĀAUDZINA. un tas nu gan nebūs viegli vai patīkami...
29.09.2013 21:26 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
bet neaizmirsti, TEV TAS BĒRNS JĀIZNĒSĀ, JĀDZEMDĒ UN JĀAUDZINA. un tas nu gan nebūs viegli vai patīkami...

nopietni ?
29.09.2013 21:28 |

Reitings 499
zili_rudzi
Varbut ar to ari vajadzeja sakt

tumšā blondīne, uh, gribējās tev virtuālo apskāvienu aizsūtīt, jo es pašlaik jūtos līdzīgi.

nevis

ai, tas ir mūsu psihes aizsardzības mehānisms, gluži tāpat - liktens tā bija lēmis vai viss, kas notiek, notiek uz labu! nu ir grūti sagremot to patieso situāciju, tāpēc mēs neapzināti sev melojam. neticu tādiem īstajiem un liktenīgajiem cilvēkiem un notikumiem.

Katrs pats savas laimes kalejs. Un nelaimes ari:)
29.09.2013 21:34 |

Reitings 499
Beibe.Marta
Ir daudz pilnigi normalu viriesu. ar veseligu attieksmi.

Kuri sievietei iedod naudu vislabakajam abortam un vel aiz rocinjas pavada uz OP?

Tadu tiesam netrukst..
29.09.2013 21:39 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es laikam nevarētu paļauties uz puisi, kuru pazīstu tik neilgu laiku. It īpaši vēl sasaistīties ar bērnu..
Bet lai Tev veicas!
29.09.2013 22:00 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Sieviete pati var izlemt, ko darīt ar savu ķermeņi. Viņa viedoklim nav juridiska spēka. Āmen.
29.09.2013 22:03 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
Ir arī tādi sieviešu sos ciemati kur viņas viena otrai palīdz (pieskata bērnu) kamēr pašas nostājas uz kājām. Ja man būtu šada situācija es dotos uz šiem ciematiem, jo savu bērnu nogalināt nespētu. :)
29.09.2013 22:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)