Puisis nepiekrīt abortam! ;( ;( ;(

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Esam kopā tikai dažas nedēļas un sanāca kā sanāca. Man, protams, bez jebkādas aizdomāšanās bija skaidrs, ka es neesmu gatava. Bet, diemžēl, puisis ir ļoti sagrauts un mani ļoooti nosoda, liek pārdomāt, spiež uz emocijām, solot zelta kalnus mūsu ģimenei. Bet puiša karjeras sasniegumi aprobežojas ar ārzemju fermām, nepabeigtu arodskolu u.tml, tāpēc es pagaidām bērnam to labo nākotni neredzu. Vai tiešām šeit es esmu tā sliktā? Un vai tomēr no šāda veida puišiem iznāk lieliski ģimenes cilvēki?
29.09.2013 17:04 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
Taisi vien abortu, tādiem nevajag pēcnācējus.
29.09.2013 19:22 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Manos planos bērns nebija planots no 18-25 gadiem..nebiju gatava tam ,izsargājos.
Izmācījos ,padzivojām kopā ar vīru ,izbaudijām dzivi bez bērniem .

Tagad esam preceti un ir doma par bernu ,lai mus abus vieno ,kā ģimeni.....

Bērns ir nopietns solis ģimene ,ja nav normālu vecāku ,kuri palidzes tev , tad izlem pašai ,kas tev labaks.
29.09.2013 19:23 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Neapskaužama situācija.. ehh.
;) Bet pasmaidi,

Dari kā uzskati par pareizu, ne man nosodīt. Man lielāku nesaprašanu izraisa šeit dažu meiču komentāri, ar tādu rupjību un agresiju. :o Nez, es patiešām pat anonīmi šeit nevaru tā uzbraukt, lai cik ļoti man iekšā sakrājies. :)

frejace, turies! :)
29.09.2013 19:25 |

Reitings 1446
Kā arī viņš ir adoptēts, kas mudina domāt, ka tomēr viņa gēnos jau ir atkarības un šī vardarbība. Jo audžuvecāki ir ļoti miermīlīgi, bez kaitīgiem ieradumiem, bet viņš pusaudžu gados dauzīja mašīnas, agri jau bijis policijas uzraudzībā. Protams, ja viņš šo pats man nebūtu izstāstījis, es nemaz neko par viņa tumšo pagātni nezinātu, jo nedzīvojam vienā vietā un kopēju paziņu mums nav.
29.09.2013 19:26 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
neliec svešām sievietēm izlemt par savu dzīvi, kur nu vēl t a v u bērnu. rīkojies tā, kā jūties, kā uzskati par pareizu! starp citu, kāpēc vispār esi kopā ar tādu cilvēku?
p.s. zinu gadījumus, kad vīrietis arī 20 gados bija reāli traks, dzēra, kāvās, lietoja narkotikas. tagad, savos 30, kārtīgs ģimenes cilvēks, nedzer, nepīpē, audzina bērnus, ar nepabeigtu 12. klašu izglītību nes mājās lielu naudu, būvē ģimenes māju. nekas nav viennozīmīgs, tās, kuras komentāros jau paspēja uz pieres uzspiest "cietumnieka" statusu - vispār neklausies!
29.09.2013 19:26 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Es par berniem. Tadas lietas nenotiek tapat vien, neviens satikts cilveks nav vienkars garamgajejs saja dzive un nemaz jau tik biezi un bez vajadzibas tie mazulisi nepiesakas.
Lai kads ari varbut tas puisis nebutu, bet vins sobrid dara tiesam svetigu darbu censoties Tevi pierunat par labu berninam, lai ari varbut samelojot par kopabusanu utt. Lai ari varbut nebus Jums ta klasiska ideala gimene, bet bernam tiks dota iespeja, par kuru laikam ejot un pasai nakot pie prata busiet abi ar berninu pateicigi sim cilvekam. Lai ari vins nevar dot Jums materialo atbalstu un pats nav balts un pukains engelis, tas ir tas ko vins sobrid var darit un tas vien jau norada, ka ir vina kada kripatina cilveciguma.
Pieaugt nekad nav par agru un tikai caur tadam situacijam mes pieaugam. Ir redzeti daudzi gadijumi, kad cilveks ta ari nepieaug ne 30gados, ne 40. Visas tas studijas ir suds, to vienmer vares paspet, stradasana un karjera ari.
Un nevajag tik loti parspileti atbildigi uztvert bernina audzinasanu, ar visa nodrosinasanu un dosanu. Paskatoties uz Tavu esoso materialo situaciju var gadities, ka ta ieverojami krasi var ari neuzlaboties pec visu studiju beigsanas un citam mulkibam. Tev sobrid ir loti daudz, ko dot. Bernam galvenais, ko dot pirmkart ta ir dziviba, otramkartam milestiba un rupes. Parejais naks un gan jau augstakie speki palidzes, ne velti pat gramatas ala Ka klut bagatam, tiek uzsverts, ka ar katru bernu gimenes finansiala situacija uzlabojas.
29.09.2013 19:29 |

Reitings 4183
freijace, tā ir taisnība, ka dzeršana un huligānisms iedzimst! izlem pati! nesaprotu, kāpēc esi kopā ar šo cilvēku, varbūt tomēr redzi kaut ko pozitīvu? atbildi pati sev uz šo jautājumu. aborts tomēr ir liela lieta. jādomā ir tev, mēs nevaram tev pateikt - taisi abortu vai netaisi abortu.
29.09.2013 19:29 |

Reitings 4183
Tadas lietas nenotiek tapat vien, neviens satikts cilveks nav vienkars garamgajejs saja dzive un nemaz jau tik biezi un bez vajadzibas tie mazulisi nepiesakas.

ai, tas ir mūsu psihes aizsardzības mehānisms, gluži tāpat - liktens tā bija lēmis vai viss, kas notiek, notiek uz labu! nu ir grūti sagremot to patieso situāciju, tāpēc mēs neapzināti sev melojam. neticu tādiem īstajiem un liktenīgajiem cilvēkiem un notikumiem.
29.09.2013 19:32 |

Reitings 1446
neliec svešām sievietēm izlemt par savu dzīvi, kur nu vēl t a v u bērnu. rīkojies tā, kā jūties, kā uzskati par pareizu!

Ar ģimeni, draudzenēm, draugiem par šo es nevēlos runāt,jo tomēr, ja apkārtējie zinātu par manu abortu, nav tas pats labākais. Tāpēc es varu izpausties un uzklausīt padomus vienīgi šeit.

p.s. zinu gadījumus, kad vīrietis arī 20 gados bija reāli traks, dzēra, kāvās, lietoja narkotikas. tagad, savos 30, kārtīgs ģimenes cilvēks,

Tādas lietas tomēr vajag pirms tam pārbaudīt esot vienkārši attiecībās kādus gadus divus. Pat var sanākt tā, ka, ja šādi uzreiz bērns, tad viņš nemaz necentīsies laboties, jo tāpat, es jau ar bērnu nekur neaizbēgšu, būšu piesieta un mana ģimene finansāli man palīdzēt nevarēs, tāpēc būšu gandrīz pilnībā atkarīga no viņa, jo tomēr man vēl ir jāmācās maģistros un viena pati par bērnu, saviem ikdienas tēriņiem un studijām es nekādi nespēšu samaksāt, lai kāds darbs man nākotnē parādītos. Pie tam neesmu tik fiziski stipra, lai tik daudzas lietas ar darbu vēl apvienotu. Tā ka es pat gribēdama nevarēšu no viņa aiziet, jo būs šī finansiālā atkarība.
29.09.2013 19:37 |

Reitings 7
Reģ: 29.09.2013
Kad bija jāguļas apakšā, tad laikam ar galvu nedomāji?
29.09.2013 19:41 |

Reitings 1446
Visas tas studijas ir suds, to vienmer vares paspet, stradasana un karjera ari.

Es vēlējos, lai vinš iestājas labā augstkolā un studē KLĀTIENĒ, lai viņš vismaz tad iepazītu citu vidi, savādākus cilvēkus. Jo viņs ir uzaudzis mazos laukos, kur ir pamatskola, apkārt vieni dzērāji, meitenes, kas ap 16 gadiem apbērnojas un paliek vienas utt. Pēc tam jau tās pašas ārzemju fermas, kur arī pārsvarā alkoholiķi (ja pirms tam tādi nebija, tad tur kļuva). Jo reāli es vispār esmu pirmā augstskolas studente, kuru viņš kaut cik personīgi pazīst.
29.09.2013 19:42 |

Reitings 499
Lai nu ka, bet bernina pieteiksanas un naksana pasaule man tomer liekas ir viens liels notikums, kas vistiesak notiek pec augstaka plana. Un ta ir patiesam loti liela augstpratiba iedomaties, ka viss notiks pec mana prata sodien negribu man nebus, rit sagribesu, piecirtisu kaju pie zemes un bus. Ir loti daudzi preceti, materiali nodrosinati, veseli pari, kuriem neizdodas tikt pie bernina, kad pat arsti visu, ko var pateikt saka, ka nav istais bridis pienacis. Pat maksligas apauglosanas veiceji, kas ir so procesu atklajusi no zinatniskas un pragmatiskas puses, pasaka, ka vini savienos dzimumsunas, bet vai tur iemajos dvesele, tas ir tikai augstako speku rokas.
29.09.2013 19:43 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ziniet, es esmu pret kaut kadām morales lasīšanām utt., bet comoon...vai tiešām katrs šāds jautājums jāpārspriež cosmo? Tocna gribas pateikt- sūdīgi tev, vajadzēja domāt ātrāk.
29.09.2013 19:53 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man liekas,ka ir ipaši jāmekle, lai atrastu šitādu ''ķērienu''. Ķipa-sakrāj pinu komplektu-azartspeles, atkarības, cietums, adoptets, bez izglitības.
29.09.2013 19:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kad bija jāguļas apakšā, tad laikam ar galvu nedomāji?

Taada sajuuta, ka dazjas dzird kaazu marshus pirms seksa. :D
29.09.2013 19:57 |

Reitings 499
Macities vares vienmer paspet... Musdienas vispar japriecajas, ka virietis ir virietis ar savu virisko pirmsakumu, normalu orientaciju un augligs, un tadi tiesi laukos vel ir saglabajusies. Tas, ka vina ir agresija, tieksme pec adrenalina nav nekas nosodams. Ja varbut nav vinam mazliet paveicies, bet tas nekas. Nevajag tik loti iecikleties uz to. Un nevajag tik loti iecikleties uz idealo klasisko scenariju, studijas, darbs, idealais virietis, berns un tad laimiga materiali nodrosinata saticiga dzivosana lidz muza galam. Tadu scenariju ir izdomajusi kaut kadi illuminati, lai cilveki cakaretu savus liktenus. Padoma labi, it ipasi, ja mazliet saubies darit to vai ne, nenosodu nevienu, kura to ir izdarijusi, bet ja cilveks ir par kaut ko 100% parliecinats vins nesaubas. Tiesi Tavas saubas man liek domat, ka pec kada laika varetu nakt nozela un ciesanas par izdarito.
Ir tads teiciens par izveles izdarisanu, ka ja Tu pieej pie bagatigi uzklata galda un doma par to est vai neest, tad need, jo Tu neesi pienacigi izsalcis. Ja Tu butu izsalcis nemtu visu pec kartas un estu. Tapat ar jebkuru izveli, ja rodas jautajums darit vai nedarit, tad labak nedarit. Jo visas patiesam mums svarigas izveles izdarot saubu nav. Vispareizakie lemumi tiek pienemti nesauboties.
29.09.2013 20:06 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Es laikam šajā situācijā izšķirtos par abortu.
Tas pēc pieredzes.
29.09.2013 20:06 |

Reitings 7
Reģ: 29.09.2013
Krista, pričom te kāzas? Vismaz izsargāties varēja, visa māksla!
29.09.2013 20:08 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
ja tu nerakstītu, ka viņš ir ārzemēs, jo viss pārējais sakrīt puiša aprakstā - pirms mēneša man būtu bijusi līdzīga diskusija, bet man paveicās. =) Laicīgi iedzēru AK, vienīgais prezervatīvs bija plīsis un nedaudz sirds.
29.09.2013 20:10 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
krista, seit tiesam nav nekads sakars ar kazu marsiem. vienkarsi neizprotu meiteni, kas sadi tagad izsakas par cilveku ar kuru bija tuviba. rodas jautajums-kadel vajadzeja gulet ar kaut kadu cietumnieku, dzeraju utt?? nu ja tiesam virietis tik simpatisks un dzive nekas vairak par smuku gimiti neinterese, lai nodarbotos ar seksu...nu vareja prezi tak uzvilkt!
29.09.2013 20:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits