mīlestība

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Sveikas :)

Gribēju uzzināt, cik gados atradāt savu otro pusīti - to īsto ? varbūt apprecējāties, un jūtat, ka viņš būs arī pēdējais.

Interesanti, vai attiecības uzsākot ap 16 gadiem varētu visu dzīvi ar šo cilvēku pavadīt?

šodien tāds pārdomu vakars. :D
28.09.2013 20:45 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
dan_dan
To var saukt par pieradumu vai ko citu.
Bet ja gribās brivo laiku pavadīt ar viņi kopā, ja vienmēr gribās ātrāk atgriesties mājās, ja gribās zem segas just tikai šā cilvēka siltumu un kopību.
Šobrīd mēs varam tuvībā atļauties daudz vairāk nekā pirms 10 gadiem, neuztraucoties viens par otru.
Nekad nebūs tā kā bija sākumā. Tādas ir attiecības.
Bet tās nepaliek sliktākas, tikai savādākas, jo viss mainās.
28.09.2013 22:45 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Domāju,ka bērniem šādās vecāku attiecībās augt ir ļoti,ļoti veselīgi. Žēl,ka ļoti daudziem to nav lemts piedzīvot.
28.09.2013 22:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un vai jūs ticat tādai mīlestībai, ka ar vīrieti nodzīvojat līdz sirmam vecumam, bez sānsoļiem un vēljoprojām mīlat tikpat ļoti cik sākumā?

Ticu, bet ne ar pashiem pirmajiem. Cilveekam no saakuma pasham vajag nobriest, lai vareetu veidot nopietnas attieciibas. Liidz kaadiem 20 gadiem ir tai zinjaa zaagju skaidas galvaa un gribaas dziivi pabaudiit. Ar laiku viss nostabilizeejaas un daudzie siikumi, kas 18 gados kretinee otraa cilveekaa, kljuust mazsvariigi.
28.09.2013 22:52 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
gribētos ticēt ka tas ir iespējams, jo savu satiku 17 gados un viņš man ir pirmais, vēl esam kopā, daudzi gan saka ka tā nenotiek, ka ar pirmo paliek forever, bet es nesaprotu ko tas mainītu ja man pirms viņa būtu bijis kāds cits, kādēļ tad būtu lielāka garantija ka paliksim kopā, domāju tādas garantijas nekad nebūs nevienās attiecībās vienalga kādā vecumā, dzīvē notiek visādi.
es vēlos pavadīt ar viņu visu dzīvi un ceru ka tā arī būs, bet arī nedzīvoju sapņu pasaulē un neesmu naiva domājot ka nu 100% būsim mūžīgi kopā utt. dzīve rādīs, bet es ceru ka jā. un vispār mūsu attiecības ar laiku ir kļuvušas tikai labākas, nevis noplakušas un iestājusies rutīna vai garlaicīgums.
28.09.2013 22:53 |

Reitings 265
Reģ: 26.06.2013
Gooby rullē! :D
28.09.2013 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)