28 gadu starpība

Reitings 95
Reģ: 18.05.2012
Vai kādai ir bijusi tik liela vecuma starpība ar vīrieti? It kā jau viss forši, ideāls vīrietis, bet kad uzzināju, ka starpība tik liela, palika dīvaini... It kā jau tikai skaitlis, bet zemapziņā kaut kas aizķērās
28.09.2013 18:39 |

Reitings 95
Reģ: 18.05.2012
Ne viens, ne otrs.
Vienmēr patikuši vecāki vīrieši, tiesa gan ar tik lielu vecuma starpību saskaros pirmo reizi.
29.09.2013 12:36 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man riebjas, ka 40 gadīgie man uzsauc - ei, skaistulīt, negribi iepazīties! Vai arī nopēta mani no galvas līdz kājām ar to 'rrrr' skatienu, man tā vēmienu rauj, fū! Es vienmēr pajautāju - vai negrib iepazīties ar manu tēti labāk?

Man ir piiiilnīgi tas pats. Es psiha palieku, kad man sāk tādi kantēties, tāpēc es uz darba pasākumiem vairs neeju. Kaitina šitie 40+ donžuāni, kuri par katru cenu grib jaunām meitenēm klāt rīvēties. Es labāk izvēlos, lai piecus gadus jaunāks man kantējas :D
Es arī domāju, kā man vecāki reaģētu, ja es atvestu mājās viņu vecuma " draugu" . Bet ceru, ka tik tālu nekad nenonāks, jo man pašai viņi nepatīk absolūti.
29.09.2013 12:39 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Un ne tikai vizuāli, bet arī tas, ka man būtu kauns atrādīt savu vīrieti, kas būtu par mani 10 gadus vecāks draudzenēm, un kur nu vēl vecākiem!!!

Man riebjas, ka 40 gadīgie man uzsauc - ei, skaistulīt, negribi iepazīties! Vai arī nopēta mani no galvas līdz kājām ar to 'rrrr' skatienu, man tā vēmienu rauj, fū! Es vienmēr pajautāju - vai negrib iepazīties ar manu tēti labāk?

nu, un te arī vēlos pieminēt, ka man ir 23 gadi, manai mammai ir 44, tētim 46, ja es atvedu mājās 40-45 gadīgu vīrieti - es nezinu ko padomātu mani vecāki.

Vai arī draudzenes - mēs ejam ballēties vai braucam uz ralliju un tur visas savākušās ar saviem draugiem, 20-26 gadīgiem, un es atnāku ar 45 gadus vecu vīrieti?? Vai viņam būs interesanti ar mums?? Nē!

Tāpēc es nespēju iedomāties sevi attiecībās ar tādiem vīriešiem. Man bērnībā ir bijis pietiekami daudz tēva mīlestības un arī tagad. Esmu īsta tēta meitiņa un domāju, ka mans tētis sadotu visiem tiem 40-gadīgajiem kretīniem, kuri cenšas ar mani iepazīties!!!
29.09.2013 12:42 |

Reitings 2248
Un mūžīgais arguments tām, kurām ir tie vecākie, ir tas, ka jaunie dzer, tusē, nav manieru un nez kas vēl..Kaaaas pa muļķībām.
Man vienreiz klubā (!!!!), jā, klubā tāds irs 40 mēģināja piecirsties. Laipni pateicu, ka man neinteresē vecki vīrieši, nu nepatīk un viss. Šis uzreiz pretī- kāpēc Tu gribi vienaudzi? Vai tad tiešām negribi inteliģentu, gudru un pieredzējušu vīrieti?
Tā aizsvilos. It kā vīrieši līdz 30 tādi nevar būt, turklāt viņi arī izskatās labāk. Ok, mēs visi veci paliksim, bet es tomēr izvēlos novecot ar vienaudzi.
29.09.2013 12:43 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Man ir pielūdzējs, ar kuru vecuma starpība pārspēj visas jūsu minētās. Visādi tiešām gudrs un lielisks cilvēks, mums ir ļoti līdzīga dzīves uztvere, un vispār - ir tāda laba emocionāla saikne, sen neviens nav tik labi mani sapratis. Bet es nevaru, ir arī tiešām tiešām pretīgi iedomāties kaut ko intīmu, kaut vai sadotas rokas...
Un jau kuro reizi pierādās, ka es nevarētu tikai labas dzīves pēc tā kāpt sev pāri.
Cik no jums tiešām varētu "pieciest" tādu vectētiņa vecuma kungu, ar kuru kopā esot jums nekad vairs nebūtu jāuztraucas par nākotni?
29.09.2013 12:47 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
raccoon, atcerējos, ka man vecajā darbā viens vīrietis, kuram bija 42 gadi, paziņoja, ka lai ņemu kādu savu draudzeni, viņš paņemšot līdzi draugu un iesim visi kopā izklaidēties:D Kad pateicu, ka mums ar draudzeni patīk izklaidēties kopā ar sava vecuma puišiem, tad apvainojās un sāka arī ko līdzīgu: "Ko tad jums tie 25-gadīgie var dot, ne viņiem naudas, nekā". Negribēju kaut ko tālāk vēl apspriest, bet iekšā man sāka varīties viss...
29.09.2013 13:15 |

Reitings 2248
Man vienam kolēģim ir meita manā vecumā. Kad šis man sāka cirsties klāt, tā es šim uzreiz pretī- a Tev patiktu, ja Tavu meitu vecāks kungs šitā bakstītu?
Uzreiz atšuvās.
29.09.2013 13:38 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ak, šie stereotipi! Protams, ja puisis nav 10 gadus vecāks, tad uzreiz viņš ir jauns, stulbs, dzer un tusē.

+++
Mani tas arī besī, tie uzskati, ka ja jauns vai tā paša vecuma - tad jau noteikti idiots, bez mērķiem dzīvē, kuram patīk tikai tusēties un nodzerties, bet vecie veči - o, jā, tur tik lielā mīla, lielais intelekts un pārākā vīrišķība utt.
Mans draugs ir gadu par mani jaunāks. Gudrs, ar mērķiem dzīvē, uz kuru sasniegšanu veiksmīgi virzās, alko lieto maz un klubus vispār neapmeklē. Ļoti atbildīgs un vīrišķīgs.
29.09.2013 13:58 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un sievietei man skiet, ka ar gadiem ta gribesana nemazinas un varesana ar ne. Sievietei gribesana ar gadiem palielinas, virietim pamazinas. Ne velti vecakam sievietem ar jaunajiem seksualaja zinja saksan un ne velti jaunam meicam ar dudz vecakiem viriesiem saskan jo attieksme pret sexu vel ir savadaka. (jaaa, zinu, ka visam vienmer ir iznemumi)

Vispar padomaju, mn pat ar teti nav tik liela gadu atskiriba ka te mineets....nee, nevaretu.
29.09.2013 16:17 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
jasaka gan, ka neuzskatu sps viriesus par norakstamiem veciem, nee. Daudzi ir tiesam superigi cilveki, fantastiski raksturi utt., bet tas nav man.
29.09.2013 16:21 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
patiesiba jau nekas dizhs, drizak vairak svarigs, kas vinjam prata. Drizak no vina ir ta, pienjem mani tadu, kads esmu, un es tevi darishu laimigu.
29.09.2013 16:49 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Un mūžīgais arguments tām, kurām ir tie vecākie, ir tas, ka jaunie dzer, tusē, nav manieru un nez kas vēl..Kaaaas pa muļķībām

Nu tieši tā! Ne jau vecums, gadu skaits/ to trūkums ir noteicošais, bet audzināšana, vide un paša raksturs. Tie vecie, pieklājīgie, manierīgie kungi taču arī kādreiz bijuši jauni un neba nu tā -hops- no uzburbuša jaunības tusētāja pēkšņi pārvēršas galantuma iemiesojumā. Labai audzināšanai un pieklājībai parasti ir dziļākas saknes, un lielākoties tās nāk no ģimenes un ir pamanāmas jau jaunībā. Bet, ja nav kazai piena, tad tā arī nebūs - ne jaunībā, ne arī vecumdienās! Tas, kas ir vecākiem kungiem, - droši vien lielāka apdomība un mazāk karstgalvības, ko nosaka dzīves pieredze:)
29.09.2013 16:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
1) Pat ne uz 30.. bet, kad Tev būs 40... tad viņam būs 70.. Man šķiet, ka tajā vecuma posmā varētu būt pašvaki. Tu būsi friša nobriedusi sieviete.. viņš jau opītis
2) latviešu sabiedrība jau to tiešām nesapratīs :) Turklāt var gadīties tie neveiklie momenti, kad Tevi nodēvē par viņa meitu :)

Man iepriekš bija vecāks vīrietis.. un ar gadiem viņš palika ļoti greizsirdīgs. Tas nebija viegli..

Manuprāt, cilvēkam ir jāizdzīvo savi gadi attiecīgajā vecumā.. Saejoties ar krietni gados vecāku, Tu tā tīri garīgi pārleksi kaut kādiem gadiem pāri.. Tie gadi var arī vēlāk pietrūkt..
29.09.2013 16:54 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Atkarīgs kāda vecuma starpība,cik jauns izskatās vīrietis, cik nopietnas attiecības vēlies?
10 gadi man vēl šķiet normāla vecuma starpība. pa retam arī vīrieši 40 gados ir bez grumbām , sirmiem matiem, labu augumu un izskatās uz 30 gadiem,nevar nemaz pateikt,ka viņiem ir 40 gadi, taču tie ir reti izņēmumi..lielākoties jau 40 gados katram ir savas vecuma iezīmes
(kam sirmi mati,kam grumbas, kam liekais svars, kādam mati sāk atkāpties, lisēt).
Nesaprotu tādas ,kuras rada bērnus ar vīrieti,kuram ir pāri 45. iedomājies,ka vīrietim ir 50 gados uzrodas bērns. jautājums -vai bērnam sasniedzot pilngadību vēl būs tētis?ieteiktu par šo visu padomāt. nevajadzētu akli paļauties kaislei ar šāda vecuma vīrieti.
vēl vajadzētu skatīties reāli un apjaust,ka ar viņš ātrāk sāks novecot. ja vīrietim ir piem. 38 gadi un pašlaik izskatās vēl labi,tad pēc pāris gadiem jau viss var izmainīties.
29.09.2013 17:08 |

10 gadi
Reitings 631
bet paga - nekur nav teikts, ka meitene būs kopā ar šo vīrieti, līdz viņai būs 40 un viņam 70. protams, ka tad atšķirība ir ļoti uzskatāma, bet..
tikai ar prātu. nedari neko stulbu viņa dēļ. bet citādi - tiešām tver mirkli - ja jums ir abpusējas jūtas, tad tas ir skaisti un to vajag baudīt.
29.09.2013 17:22 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
miss_grape
nekur nav teikts,taču par to ir jāpadomā,jo var tālāk viss ievirzīties nopietnāk, iemīlēt otru.
protams,ka ja vienkārši tiekas,iet uz randiņiem varbūt arī nekas,ja 30gadīga tiekas ar 60gadīgu,taču ja kāda vēlas bērnus, precēties (nerakstu par autori, bet vispārīgi), tad ieteiktu visu šo pamatīgi apdomāt,ko es uzrakstīju
29.09.2013 17:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
bet paga - nekur nav teikts, ka meitene būs kopā ar šo vīrieti, līdz viņai būs 40 un viņam 70. protams, ka tad atšķirība ir ļoti uzskatāma, bet..
tikai ar prātu. nedari neko stulbu viņa dēļ. bet citādi - tiešām tver mirkli - ja jums ir abpusējas jūtas, tad tas ir skaisti un to vajag baudīt.

Tad iedomājies kā tas ir, kad sirds tiek salauzta pēc 40... varētu būt krietni sāpīgāk nekā jaunībā .. Tas ir ļoti nežēlīgi!
Turklāt meitenei jau tie jaunības gadi arī nav mūžīgi, žēl būtu tos izniekot bezperspektīvās attiecībās :)
29.09.2013 18:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Muusu dienaas taas "salauztaas sirdis" paraadaas biezaak un biezaak-nav nekaadas atskiriibas,kaads vecums!Cilveeki ir kluvusi loti nepacietiigi.Lauliiba 5 gadus,tas jau ir liels sasniegums!
Te tika mineets,ko runaat ar taadu,kurs ir daudz vecaaks?Ja intereses ir liidziigas,tad ir par ko runaat-te nu vecumam nebuutu nekaada noziime.Ja runaa par peecnaaceejiem ,tad varbuut vajadzeetu labi padomaat,bet arii ne taapeec,ko runaas,domaas apkaarteejie cilveeki:D:D
29.09.2013 18:16 |

10 gadi
Reitings 2563
Nu man, piemēram, vislabāk (visādā ziņā) ir bijis ar 10- 20 gadus vecākiem vīriešiem. Viņos ir kaut kas tāds neaprakstāms, kas nav jaunajos. Tāpēc ar vienaudzi es attiecības negribētu.
Bet es arī saprotu tās, kuras saka, ka paliek pretīgi, kad 50gadīgs vecis nosiekalojies skatās virsū, jo man arī tas liekas pretīgi. Un es arī izvairos no tādiem, kas speciāli meklē 20 - 30 gadus jaunākas meitenes, jo viņiem vajag tikai svaigu miesu un viss.
Bet pat, ja kādai liekas, ka mīlestība starp diviem cilvēkiem ar tik lielu gadu starpību nav iespējama, tas nenozīmē, ka kadam ir tiesības viņiem ko pārmest un noteikt kā jādzīvo.
29.09.2013 18:38 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Mani piesaista vecāki vīrieši, bet nu nespētu būt kopā ar gandrīz 30 gadus vecāku vīrieti tīri psiholoģiski, jo tad jau viņs būtu man tēva vecumā un tas jau ir sick. Bet, ja nu kādu tas apmierina, lai jau, nenosodu nevienu.
29.09.2013 20:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits