Urīnpūšļa iekaisums

Reitings 43
Reģ: 30.05.2013
sveikas, meitenes.

Man pašai ir šī problēma, kas uzplaiksnī ik pa laikam, kā paliek vēsāks tā zinu, ka ši kaite klāt kā likta.
Mēs ar draugu jau kā gadu cenšāmies tik pie bērniņā, vēl nekā, tāpēc sāku rakņāties pa netu un uzgāju, ja ir kāds iekaisums tad ir vēl grūtāk tik pie mazā brīnumiņa.
Tākā urīnpūslis un urīnvadi ir tuvu olnīcām, iespējams, ka bacilis ir aizgājis līdz olnīcām, bet tas, protams, nav 100%. tāpēc gribēju jautāt jūsu pieredzi, ticu, ka kādai no Jums vai draudzenei,/ paziņai arī ir šādi gadījies.

P.s. mana ginekoloģē saka, lai tik daudz neuztraucos, jo ar manu auglību viss ok. Bet man pašai ir nemierīgs prāts.
27.09.2013 09:43 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
čāča, man daktere arī izrakstīja urinal un vēl vienas AB, bet mani arī uztrauc, AB lietošana, tas nemaz nav labi, viņas tik daudz dzert, drīz varēšu AB aiztāt ar maizi.
Šķidrumu es lietoju daudz, vismaz viens slog mazāk. es negribu, lai pāriet uz laiku, griu, lai tā kaite pazūd pavisam un neredzēšanos.

Man tas ir tāds riņķa dancis, savā ziņā. Jā, jā..pamēģini Urinal Akut..tas esot labs, pati neesmu mēģinājusi.
No AB man intīmā veselība saiet pakaļā, bet bez AB es ar cistītu nevaru tikt galā. Tad nu ar to Urinal ir miers un AB nav jādzer un intīmā veselība arī uzlabojas.
27.09.2013 10:48 |

Reitings 43
Donata - pirms man izrakstīja dr. zāles man sāpēja muguras daļā, viena puse, pieļauju, ka tā bija niere, bet tur jau tā lieta, ka es visu laiku par to domāju,drīz man vajadzēs nervus ārsēt. jā, tā arī darīšu, prasīšu,lai olnīcas arī pārbauda. :)
27.09.2013 10:49 |

Reitings 43
čāča - būs jāpajautā dakterei par to urinal akut, AB tiešām riebjās dzert, vienu kaiti ārste cita atkal uzplaiksni no tām AB.
27.09.2013 10:53 |

Reitings 11698
vienu kaiti ārste cita atkal uzplaiksni no tām AB.

++
27.09.2013 10:54 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
man arī likās, ka man sāp niere. reāli ja ir nieru iekaisums, parasti tas ir ļoti akūti, ir ļoti augsta temperatūra, un sāp tā, ka pa sienu gribas rāpot. to nevar nepamanīt. ja ir olnīcu iekaisums, nav tik traki, bet olnīcas tāpat jūtami sāp.
bet tāpat, pirms ieņemt bērniņu, labāk izārstēt cistītu līdz galam. nav īpaši patīkami ar to mocīties, stāvoklī esot. tas ir iespējams, jāstiprina imunitāte.
27.09.2013 10:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu daudz daudz dzērvenes, dzērveņu sula. noteikti uzmanīgi ar visām īsajām jaciņām un plikajām mugurām. to, pirmkārt, vajadzētu ievērot. pēc pirtīm arī nekādas vārtīšanās sniegā un plunčāšanās ledus aukstā ūdenī. jācenšās pēc iespējas sevi vairāk nesaldēt un pasargāt. nu ja to visu dara un tik un tā tas rodas, tad jāiet pie ārsta un jāatrod, no kā tev tas ir.
manuprāt, nebūtu prātīgi palikt stāvoklī ar šādu problēmu, jo pēc tam ārstēšana būs daudz problemātiskāka un varētu būt visādi draudi. manuprāt, tiec no šitā vaļā un tad domā par bērniņu.
27.09.2013 11:00 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Kad man bija urīnceļa iekaisums tad daktere teica, lai neēdu olas, biezpienu, pienu, zivis, bet kad izārstējos tad lika dzert kefīru, jogurtus.
Man ir diezgan līdzīgi kā Čāčai ar AB lietošanu, parasti piena sēne uzreiz klāt.
Vispār ar šo jau gadus 4 mokos, šovasar stipri vairāk kā citus gadus.
Man vislabāk palīdz AB, visi urosepti un pārējās diezgan slikti palīdz, ko var bez receptes nopirkt.
Man vēl ārstei ieminējās, ka varētu būt miklafloras nesaderība ar puisi, bet tad it kā jau esot vajadzējis parādīties attiecību sākumā, nevis tikai tagad.
27.09.2013 13:28 |

Reitings 2
Reģ: 27.09.2013
Pirms dazam dienam rakstiji ka gaidi berninu, bet saja diskusija raksti ka ar draugu netiekat pie bernina!nesaprotu ka tad tur isti ir!?
27.09.2013 20:52 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Es ar šo kaiti mokos jau 6 gadus. Pēdējā laikā vispār katru mēnesi. Urinal būs labs tikai kā profilakses līdzeklis, taču tāpat būs jādzer antibiotikas. Pāris dienas atpakaļ tiku pie profesora Stradiņos un viņš teica, ka nekādā gadījumā nevajadzētu ieņemt bērniņu, kamēr cistīts nav pilnībā izārstēts. Ja tas atkārtojas ļoti bieži, tad visdrīzāk ir iestājusies hroniskā cistīta forma un tā jāārstē ar furamagu, kuru jālieto 1 vai 2 gadus katru dienu un tikai tad var mēǧināt palikt stāvoklī.
27.09.2013 21:20 |

Reitings 11698
RedHead- kā tev ar Furamagu iet? Man katru reizi,kad jadzer Furamags man sākas intimas problemas, jo tas furamags sacakarē visu mkrofloru, tad nu es ļoti besos,kad atkal furamags jāliek lietā.
27.09.2013 21:28 |

10 gadi
Reitings 39
Reģ: 07.09.2013
Mocījos ar šo problēmu gadus 7 apmēram, aizgāja līdz pat nieru iekaisumam. Pa slimnīcām vien dzīvojos. Vienīgais ko man pateica, varam apārstēt, bet ne izārstēt. Bija noteikta diēta, ko varu ēst un ko nē, nevēlamās lietas bija: asi, marinēti, skābi un cepti ēdieni. Ieteica lietot daudz ūdeni, dzērvenes, kumelīšu tēju.
Mans ieteikums, ģērbies vienmēr silti, kājas lai ir sausas un siltas, nekādu īso jaciņu, pat ja liekas, ka ir silts.
27.09.2013 21:37 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
čāča to es lietoju tikai vienu reizi apmēram pusgadu. Tagad īsti neatceros kā tur bija, taču, aizejot pie ginekologa, nekas tur labs nebija. Es gan neesmu droša, ka tas bija saistīts ar furamagu. Tagad man jātaisa analīzes ar uzsējumu, lai noskaidrotu, kādas baktērijas tur iedzīvojās un ja viss izrādīsies slikti, tad gadu būs jālieto furamagu.
27.09.2013 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits