Priecāties / Raudāt

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Labs vakars.
Ienāca prātā jautājumi, gribēju jums uzjautāt. :)

Ja jūties slikti ( nerunāju par nelaimi vai lielām bēdām) ,vienkārši ikdienas problēmas , emocionāli ,kad krājās čupa uz muguras un sāk smagi palikt- Tu centies to izraudāt vai pretēji- nedomāt par to, un novērst domas uz ko pozitīvu?

Aizdomājos par to arī filozofiskā līmenī. Ir taču uzskati, pat reliģijas ,kur uzskata ,ka jāatbrīvojas no visām ciešanām, pilnīgi visa negatīvā. Piekrītat/nepiekrītat tādam uzskatam?
25.09.2013 19:36 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Kad sakrājas, kļūstu ļoti rupja. Parasti sāku matiem lamāties un sūtīt visus tālu, tālu....
25.09.2013 22:03 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
skatoties, kas par problēmu. uz ikdienas sīkumiem arī skatos ar vēsu prātu, cenšoties rast sevī motivāciju, lai tieši viss ietu uz augšu. :) attiecībās arī no sākuma ir tāds - ''ganjau viss noskaidrosies un būs labi'', bet ja sakrājas, tad es burtiski eksplodēju. tāpēc jau saka, ka nevar ''krāt'' tos sīkumus, bet kā kaut kas parādās, tas jārisina.
vispār pati apzinos, ka pēdējā laikā esmu ļoti uzvilkta. sāk likties, ka tas ir OK dēļ
25.09.2013 22:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man vislabāk palīdz svaigs gaiss.. kad sakreņķējos.. dažkārt ir sajūta, ka pat sienas šķiet spiedīgas :) Svaigā gaisā emocijas atbrīvojas pat bez asaru šķērdēšanas :)
Un vēl laba lieta ir mūzikas terapija. Man tās ir klavieres. Izlādējos uz taustiņiem :)
25.09.2013 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits