Es kaut kad vairāk kā pirms 5 gadiem lietoju, kad viņi tikko bija kļuvuši populāri.
Diezgan neilgu periodu lietoju. Man to dažu mēnešu laikā nekādas blakus parādības nebija. Viss ok, vienīgi, kad beidzu lietot bija ļoooti sāpīgas pirmās mēnešreizes pēc pārtraukšanas. Tik sāpīgas, ka pat parastās pretsāpju tab., kas parasti palīdz, nelīdzēja.
Bet varbūt, ka tas nebija pat saistīts ar plāksteriem, grūti pateikt.
Es lietoju 2 gadus, nedaudz vairāk.
Nepatika, jo plāksteri, kaut arī it kā ir cieši pielīmēts, pamanījās atlīmēties.
Nepatika arī, ka ap plāksteri palika pelēks. Ne tu īsti nomazgāt to vietu nekā.
Otrreiz nekad nelietotu. katrā ziņā nav praktisks.
Mademoiselle.
Man tikai vienu reizi atlīmējās, bet vispār centos līmēt vietās kur ir mazāka berze ar apģērbu. Ar nomazgāšanu problēmu nebija.
Katrā ziņā iesaku autotei pamēģināt, ja nepatiks var izvēlēties citu kontracepcijas metodi.
Nepatika, jo plāksteri, kaut arī it kā ir cieši pielīmēts, pamanījās atlīmēties.
Nepatika arī, ka ap plāksteri palika pelēks. Ne tu īsti nomazgāt to vietu nekā.
Otrreiz nekad nelietotu. katrā ziņā nav praktisks.
Un tad, kad tas kaut mazliet atlīmējās, tad man uzreiz bija mazliet baiļu sajūta par to, ka sliktāka iedarbība.
Uz solāriju īsti nevarēja iet, jo paliek pleķi.
Un citreiz man bija kaut kāda mistiska ādas reakcija, jo, kad noņēmu, tad mazliet niezēja un bija grubulīši, bet tas bija tikai kādu 1 reizi.
Paldies, meitenes! :)
mazliet vēl...
Lasīju, ka salīdzinoši bieža blakusparādība ir galvassāpes, vismaz sākumā. tā ir? Izsitumi - tie ir tikai kā reakcija vietā, kur plāksteris pielīmēts? Uz sejas izsitumi nerodas?
O, ja uz dibena var līmēt un tikai 1x nedēļā jāmaina, tad man der. :D
Man ginekoloģe vēlas noregulēt ciklu ar hormonālo kontracepciju, bet sevi pazīstot, es tableti aizmirsu iedzert, tad tas plāksteris varētu būt izeja. Kā jums cikls mainījās? Vai nemainījās?