Kāzu dāvana

Reitings 154
Reģ: 23.07.2009
Beidzot arī mana kārta jautāt pēc padoma, sakarā ar dāvanām. Uzzināju lieliskus jaunumus, ka draudzene ziemā precās. Vēlos abiem uzdāvināt kaut ko tiešām sirsnīgu un reizē oriģinālu. Nauda, rāmīši un albumi šajā gadījumā atkrīt... Kāzas būs pavisam nelielas, tikai ar ģimeni un tuvākajiem draugiem. Būtu priecīga, ja jūs, meitenes, padalītos ar savām idejām, varbūt arī pašas esat saņēmušas kādu interesantu dāvanu. :)
24.09.2013 00:05 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kaadreiz cilveeki visu grib iekaartot peec savas gaumes un taas glaazes,trauki ,pat dvieliisi var izjaukt kraasu kompoziiciju.Tas skan diivaini-kaa var nepriecaaties par draugu daavinaatiem traukiem ,piemeeram!Var-man piemeeram. loti patiik tikai balti trauki,citiem varbuut ar pukiiteem uttTikai tas,ka tas naacis no drauga-nenoziimee buus pareiza izveele!Taapat arii ar gleznaam un liidziigaam lietaam!Taadaa veidaa,kaa Renee ieteica pasniegt daavanu,es to nenosauktu par bezpersonisku!
24.09.2013 19:05 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle +++
24.09.2013 19:14 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
visu grib iekaartot peec savas gaumes un taas glaazes,trauki ,pat dvieliisi var izjaukt kraasu kompoziiciju.Tas skan diivaini-kaa var nepriecaaties par draugu daavinaatiem traukiem ,piemeeram!Var-man piemeeram. loti patiik tikai balti trauki,citiem varbuut ar pukiiteem uttTikai tas,ka tas naacis no drauga-nenoziimee buus pareiza izveele!Taapat arii ar gleznaam un liidziigaam lietaam!Taadaa veidaa,kaa Renee ieteica pasniegt daavanu,es to nenosauktu par bezpersonisku!

Varētu padomāt, ka jauno pāri pirmo reizi ieraudzītu kāzās un nekad dzīvē nebūtu bijusi ciemošanās viņu dzīvoklī vai sarunas par to. Tu tiešām ejot uz draudzenes kāzām nekad nebūtu bijusi viņas dzīvoklī vai nekad nebūtu dzirdējusi viņu veikalā apbrīnojam kādu lietu?
Redzot dzīvokli ir taču redzams, kas tur iederētos un kas ne. Turklāt, vismaz es labi zinu, kurai manai draudzenei liela vājība ir balti trauki utt.
Labi, tas bija tikai mans komentārs un katrs tāpat dara pa savam. Vnk es nesaprotu to kultu iegrūst jaunajam pārim kāzās piķi, kur nu vēl kkādos stulbos veidos(viss 1Ls monētās vai vēl labāk - 0,50Ls monētās, viss salīmēts stulbā kolāžā ar žurnālu izgriezumiem, kuru pēc naudas noņemšanas velns viņu zin, kur var bāzt utt). Ko tad neviens uzreiz ielūgumā nenorāda konta nr. lai visi pārskaita un miers(bet, protams, tas jau būtu ''sliktais tonis'')?
24.09.2013 19:28 |

Reitings 16208
Indie-Es loti labi pazinu cilvekus,kuru kaazaas biju peedeejo reizi ,un teiksu taa,ka pat zinaaju vinu gaumi,tomeer priecaajos par to,ka vini bija mineejusi ieluugumaa,ka daavanu vietaa buutu loti prieciigi sanemt "paliidziibu" celojumam-es tiesi neatceros tos vaardus...!Vini loti priecaajaas par manu iedoto "piki"!Ja es veeleesos atcereeties cilveeku ,es to cilveeku atcereesos taapat-neatkariigi vai ir devis man "piki",vai 10ls!Godiigi!:)
24.09.2013 19:37 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Redzot dzīvokli ir taču redzams, kas tur iederētos un kas ne.
kas iederésies péc tavám domám, iespéjams, nemaz neiederésies péc dzívoklja ípashnieka domám. man nepatík ja man dávina interjera lietas, kas nemaz man nav vajadzígas, piem, ar domu - tev tur ká reiz vieta gleznai - bet man plános pielikt tur plauktu, nepatíkami, kad nákamreiz atnák ciemos un tá glezna tur nestáv, dávinátájs var apvainoties, bet vai man jáiekárto savs májoklis lai man bútu patíkami, vai lai káds neapvainotos?

ja zini, kas vinjiem vajadzígs tad já, bet uzdávinát kádu interjera lietu tikai tapéc, ka zini, ka , tavuprát, iederésies dzívoklí, ir stulbi. man nav iebildumu pret gultasvelju, kaut vai dvieljiem. bet ne interjera lietas, ne traukus, ne glázes, jo tam es (nu varbút tikai) pievérshu ípashu véríbu, un nekad nelikshu uz galda traukus, kas man nevisai patík.
24.09.2013 20:45 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Varētu oriģināli iesaiņot naudiņu - tā kā Renē ieliktajās bildēs...
Man kāzās bija līdzīgi uzdāvināta naudiņa! Es esmu no tiem cilvēkiem, kuriem neliekas pareizi kāzās dāvināt visādus nevajadzīgus štruntus... Labāk lai ir nauda!

++

Visādas krūzītes, paplates un ko vēl nē manā uztverē NAV zolīdi dāvināt kāzās. Cita lieta, ja jaunais pāris ir izteicis vēlmi pēc konkrētas dāvanas
24.09.2013 20:55 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Nu es vienozīmīgi negribētu saņemet apdrukātas krūzītes kāzās. Vai uz glāzēm uzdrukātas bildes vispār izklausās ļoti jocīgi. Būtu drīzāk sarūgtināta kaut ko tādu ieraugot.
Bet tie naudas pasniegšanas veidi gan ļoti forši :)
24.09.2013 20:59 |

Reitings 16208
Taa jau liekas,ka saprotam to cilveeku gaumi loti labi,ciemojoties utt,bet tomeer ...es iedomaajos par to pasu gultas velu...Daziem cilveekiem patiik tikai tumsa,daziem patiik kreemkraasas un noteikti lai buutu cotton...it kaa siikums ,bet svariigi.
Cilveeki loti biezi saakot kopdziivi ,jau ir visu sev iegaadaajusies maajas dziivei.Daziem veel tie dziivokliisi ir tik mazi,ka ir loti svariigi,ka "nenosauj garaam" ar pilniigi nepiemeerotu daavanu!
Es tikai minu piemeerus.Katrs noteikti var dariit kaa veelas,bet tiesi taapeec es konkreeti arii visiem saviem cieminiem piesaku-luudzu nekaadas daavanas,jo kaa te mineeja-tureet kaut kur aizdurvee un nelietot ,buutu loti nepieklaigi,bet lietot tikai tapeec ,ka daavana no laba drauga -atkal laikam nebuutu pareizi.
25.09.2013 02:15 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Nu re, šī diskusija pierāda to, ka paši cilvēki vislabāk zina, ko draugiem dāvināt. Man arī nepatiktu interjera priekšmeti, trauki, jo ļoti lielu uzmanību pievēršam mājas iekārtojumam, saskaņai.. Toties patiktu atpūtas brauciens uz SPA un līdzīga tipa dāvanas.
25.09.2013 02:44 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Ā, tik forši, jo vairāk kko skatos/lasu par kāzām, jo vairāk gribas sev :) Tikai žēl, ka draugs tam vēl nejūtas nobriedis...
25.09.2013 02:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits