Mīlēšanās bez kontrecepcijām..

Reitings 193
Reģ: 20.09.2013
Meitenes Jūs tiešām domājat, ka vīrietis nebeidz ārā un ne arī iekšā, tāpāt var palikt stāvoklī? Nu ja mīlējas bez prezervatīviem... :? Man liekas tāds nav iespējams..
22.09.2013 22:10 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
un vēk tās psihodīliskās sievietes,kas negrib normāli izsargātie sun veči katru mēnesi strostē- vai paspēja izvilkt vai nē? un MR gaida,kā Ziemassvētkus Jūlijā un stresso un raksta miljons disskusijas..
23.09.2013 16:40 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Riry- nē,ar to gribu teikt,ka nekas diži labs,tādā gadījumā,ar to pārtraukto nesanāk.Kas liek domāt par to,ka šī metode,tomēr,netika tik plaši izmantota,jo,pēc tā nebija vajadzības,jo sieviete pārsvarā ir stāvoklī.
Es nenoliedzu to,ka arī tevis nosauktie piemēri ir par iemeslu vīriešu neauglībai(kas tāda pēdējos gados ir īpaši izteikta)un citam likstām,tomēr neapstrīdi ārstu,ginekologu viedokli,jebšu sevi uzskati par gudrāku? Jo šitādas gudrinieces mēdz nomušīt savus bērnus,jo zina taču labāk par ārstiem un ir vēl citi gana baisi piemēri.
23.09.2013 16:46 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
un vēk tās psihodīliskās sievietes,kas negrib normāli izsargātie sun veči katru mēnesi strostē- vai paspēja izvilkt vai nē? un MR gaida,kā Ziemassvētkus Jūlijā un stresso un raksta miljons disskusijas..

katram ir sava metode, kuru uzskata par normālu. rīt hormonus, manā uztverē, ir nenormālāk, nekā ievērot sievietes dabisko ciklu. starp citu, kā tu zini, ka tās, kuras ilgstoši piekopj pārtraukto, katru mēnesi pārmet vīrietim un gaida mēnešreizes?
23.09.2013 16:55 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
starp citu, kā tu zini, ka tās, kuras ilgstoši piekopj pārtraukto, katru mēnesi pārmet vīrietim un gaida mēnešreizes?

Cik nav cosmo.lv lasīts. Arī paziņu lokā ir dažas..
pati arī pirms gadiem 5iem piekopu šito un tieši tā arī darīju :D
23.09.2013 16:59 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nu tad tā acīmredzot nebija īstā metode tev. ;) piemēram, manās bijušajās attiecībās bija tā, ka es pat nepievērsu uzmanību tam, vai būs, vai nebūs, es par to vienkārši nedomāju. kā arī nespēju iedomāties labu seksu, ja pēc tam vīrietim ir jāparmet - atkal, tu idiot, nepaspēji izvilkt, drīzāk joku līmenī bija - kā sauksim mazo? domāju, ka līdzīgi ir tām, kuras šo metodi piekopj jau gadiem, citādāk neticu, ka tāds mazohisms pret sevi, pret savu vīrieti un attiecībām ilgstoši ir iespējams. tas viss no sērijas - kas der vienam, neder otram.
23.09.2013 17:10 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nez, manā skatījumā, visa tā pātrauktā sasaistīšana ar prostatu daudzējādā ziņā ir kārtīga lobisma nopelns. Ja nevar iebiedēt ar apkakājušos, raudošu bebi, tad piesauks kādu slimību papildus HIV, hepatītiem u.c. zarazām. Protams, prezis pasargā no slimībām, bet no prostatas.. Tagad ir tik daudz dažādu kontracepcijas metožu, kur vecis var uz nebēdu šļakstīties, bet prostatas problēmas retākas nepaliek. Kāpēc? Tāpēc ka kniebšanās ar pārtraukto mazāka nepaliek, bet tādas lietas kā smēķēšana, alkohola un narkotisko vielu lietošana gan palielinās, palielinās sēdošs, mazkustīgs dzīvesveids, ēdiens ar hormonu un antibiotiku pārpilnību. Tas ir kā ar tamponiem - baigi daudz reklāmas jūs brīdina, ka tas ir balinātājā mērcēts sūklis, kas aizkavē dabīgu asins un noārdītās dzemdes sieniņas izdalīšanos ārpus organisma tā, kā tas dabā iekārtots? Arī tas ir pretdabīgi un var izraisīt gan disbakteriozi, gan mehāniskas traumas. Un daudzas tak oponēs, ka ārsti teikuši, ka viss ir kārtībā. OK vispār var radīt trombu un nogalināt, jo daudzi šie te ārsti, ar kuriem baigi visi konsultējās un tad gudri apkārt staigā, sievietēm pat ašņu neliek nodot, vai gadījumā jau sākotnēji trombu nav vairāk.
Es tiešām no sirds ticu, ka pārtrauktais ir nedroša un daudzās situācijās stresanai padarīšana, kas var novest pie dažādām infekciju slimībām, nevēlamas grūtniecības un potences problēmām (īpaši psiholoģiskām), bet viennozīmīgi apgalvot, ka vīrieša veselībai tas ir tik kaitīgi, ka tieši tāpēc to nevajag izvēlēties, es gan nevaru.
24.09.2013 09:39 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
jau sākotnēji trombu nav vairāk.
- trombocītu
24.09.2013 09:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits