Mīlēšanās bez kontrecepcijām..

Reitings 193
Reģ: 20.09.2013
Meitenes Jūs tiešām domājat, ka vīrietis nebeidz ārā un ne arī iekšā, tāpāt var palikt stāvoklī? Nu ja mīlējas bez prezervatīviem... :? Man liekas tāds nav iespējams..
22.09.2013 22:10 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Galiigi neesmu saistiita ar mediciinas jomu, taapeec pieljauju, ka zilie_rudzi viedoklis tieshaam vareetu buut patiess. Bet tad rodas jautaajums - kaa juus varat buut droshas, ka arii jums negadiisies shis pirmais variants (nepaspeeja izvilkt, ..) ? Juus esat tik paarliecinaatas par savaam zinaashanaam, bet ko juus varat zinaat par sava partnera informeetiibu? Varbuut vinjsh arii jums kaadu reizi samelos, neieveeros? Turklaat - kaa juus varat buut droshas, ka, piemeeram, autore ar savu zeenu apjeegs, kaa pareizi "lietot sho kontracepcijas veidu"? Tas viss ir paaraak nedroshi, lai shaadu lietu reklameetu, taadeejaadi veicinot kaut kaadu tiiniishu vairoshanos, jo vinjiem nav taadu zinaashanu, kaadas ir jums. Turklaat - pashaam arii var shis nedroshums gadiities, jo seksaa neesat tikai juus un zinaashanas, bet arii juusu partneris. Neviens jau neliek ticeet anoniimajaam lietotaajaam, vienkaarshi dazhas izturas ar lielaaku piesardziibu pret sho lietu kaa citas.
23.09.2013 14:12 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
vo,vo..mož jūsu veči arī šit,kā zili_rudzi saka..
nu kā, ja pat reizēm pats vīrietis nezina, vai paspēja izvilkt, vai nepaspēja, un nekas neiztek.

tad jau tā iespējamība palielinās arī tām,kas ir dikti drošas par šo te.
23.09.2013 14:14 |

Reitings 11698
Es uzskatu,ka labāk lai tīņi bīstas no šīs izsargāšanās metodes, nevis iekrīt - nu un vai nepaspēja izvilkt, vai izvilka, bet tāpat iekrita.
23.09.2013 14:15 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man vienkārši nav saprotama tādas "kontracepcijas" aizstāvēšana, ja netiek plānots bērns, piedošanu, bet man tas izskatās pēc kārtīgas atbildības un zināšanu trūkuma, bet nu, lai jau veicas, katram savs veiksmīgās dzīves modelis un šāds action uzsit asinis, iespējams.
23.09.2013 14:16 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
čāča

Nu kur es teicu, ka tā nevar palikt stāvoklī? KUR? Es teicu, ka tādu konkrētu piemēru dzīvē nezinu. Tās ir divas dažādas lietas.

Ja visu mūžu raustot veci nepaliksi stāvoklī

Tur jau tā lieta, ka es nebūt nebaidos palikt stāvoklī, tāpēc man nav globāli aktuāli kādai to pierādīt. Tas jautājums bija tīri teorētisks.
23.09.2013 14:20 |

Reitings 11698
Nu ja stāvoklī palikšana nav pasaules gals, tad okej...
bet ja stāvoklī palikšana ir kā bieds, tad es nesaprotu,kā var aizstāvēt šādu izsargāšanās metodi.
23.09.2013 14:22 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
manuprāt, veids, kā izsargāties pats jau savā būtībā ietver gan zināšanas, gan atbildību vai nezināšanu un bezatbildību, jo katra pēc savām iegūtajām zināšanām, izvēlas sev piemērotāko metodi, kuru atzīst par labu esam. piemēram, es neuzticos sieviešu portālu kārtējam rakstam, ka stāvoklī var palikt, ja uz palaga nopil sperma. (protams, pārspīlēti, bet nu!) uzticos tam, ko esmu lasījusi no drošākiem avotiem un tam, ko esmu studējusi, un mana izvēlētā metode ir auglīgo dienu skaitīšana. kādai citai varbūt ir gan hormonālā kontracepcija, gan prezervatīvs vienlaicīgi. būtu diezgan aplami teikt, ka otrajā gadījumā zināšanu daudzums ir pietiekams, tāpēc, manuprāt, atbildība neaprobežojas ar to, vai tu paliec stāvoklī, vai nepaliec. starp citu, tas ir pašsaprotami, ka attiecinu arī uz sevi to, ko rakstīju, ka gadīties var visādi. kā jau minēju, tās, kuras no bērna baidās, kā no uguns, šo metodi neizvēlēsies, citādi tā būtu bezatbildība, bet ne gadījumā, ja sieviete apzinās savas rīcības sekas.
23.09.2013 14:36 |

Reitings 11698
Tās, kuras no bērna baidās, kā no uguns, šo metodi neizvēlēsies, citādi tā būtu bezatbildība,

Ja,ja..te pat disksuijas autore saka,ka bērnu tagad nevajag, bet izmannto šo metodi. Vēl salasīsies šeit teiktos viedokli,ka tas nav iespēajms, vai,ka tā nenotiek un aidā uz priekšu..tik turpinās.
23.09.2013 14:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
čāča ++
tas, ka zili_rudzi ir ar saprātu apveltīta(kas nozīmē māk izvērtēt vajadzības, nākotnes plānus un metodes atbilstību), nenozīmē, ka visas tādas ir, bet tāda jau ir tā pasaule, tā nav paredzēta visiem.
23.09.2013 14:51 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
es nevaru mainīt to, kā manis teikto interpretē citi. ;) runa ir par to, ka nevis pārtrauktā metode teorētiski ir nedroša, bet tas, ka tā praktiski ir nedroša. kā jau rakstīju, ja zinātniskā valodā būtu izskaidrots, kāda iespējamība ir palikt stāvoklī no pārtrauktā, visas staigātu ar lieliem vēderiem. tieši tā iemesla dēļ, jauniešu un sieviešu portāli raksta to, ka tā ir nedroša. te ir forums, uz lietām var skatīties no dažādiem skatu punktiem un diskutēt. protams, esmu atbildīga par to, ko rakstu, bet katrs vienalga izfiltrēs to informāciju, kas saskanēs ar viņa zināšanām un pieredzi. varu uzrakstīt nevainīgāko teikumu uz pasaules, bet tas var tikt interpretēts pavisam, pavisam citādāk.
23.09.2013 14:51 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
kā jau minēju, tās, kuras no bērna baidās, kā no uguns, šo metodi neizvēlēsies, citādi tā būtu bezatbildība, bet ne gadījumā, ja sieviete apzinās savas rīcības sekas.

Piekrītu.
23.09.2013 14:52 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
šajā forumā pārtrautā piekritēju un nosodītāju pulciņš var plēsties cik grib, bet tas jau nemaina faktu, ka ir šausmīgi daudz cilvēku, kas šo veidu izmanot. (visas iekritušās un līdz šim neiekritušās :D) protams, var uzskatīt, ka tās, kuras aizstāv pārtraukto, veicina tā izplatību. bet būsim atklātas- kura iepriekš nezināja pārtrauktā seksa ēnas puses? visas bija dzirdējušas, lasījušas, no ginekologiem klausījušās par citām kontracepcijas metodēm, bet... tik un tā nonāca pie pārtrauktā.
23.09.2013 15:34 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bet, protams, negribas taču tērēt naudu par kontracepciju, ja bērns tāpat kādreiz jātaisa. Ja sanāks agrāk nespeciāli, nekas.
23.09.2013 15:41 |

Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Var taču "neindēt" sevi un izvēlēties LadyComp kā kontracepcijas metodi. Dabīgi un nekaitīgi organismam. Prezervatīvi kā alternatīva?
Piekrītu tam, ka 100% droši ir nenodarboties ar seksu vispār.
23.09.2013 15:50 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Tās,kuras ikdienā izmanto pārtraukto,kā kontracepciju,vai par sava vīrieša veselību aizdomājaties? Nav brīnums,ka tik daudz jauniem vīriešiem ir problēmas ar reproduktīvo veselību. Un tad,vecumdienās jāraud būs,ka vīram visādi prostatas vēži utt...
23.09.2013 15:53 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
dan_dan
Es te neiešu celties un krist par pārtraukto, vnk besī šitā vīrieše veselības apdraudēšanas skandināšanas. Vienā diskusijā kāda jau to rakstīja - ja tas viss būtu tik drausmīgi, tad cilvēce jau sen izmirtu. Cilvēki ir kniebušies ar pārtraukto kopš dienas, kad saprata likumsakarību starp spermas noplūdi un grūtniecību.
Labāk jāseko, ko vecis ēd, cik cīgas dienā izpīpē, kā ir ar aptaukošanos, sportiskām aktivitātēm u.c. Šīs lietas daudz nopietnāk apdraud vīrieša veselību nevis kkāda končīšana ārpus sievietes.
Cilvēce sāka iet postā kopš dienas, kad iedomājās podā liet Domestosu, lai iznīcinātu visus zināmos mikrobus, pie rezies arī visu planētu. Mēs tik daudz ko iedomājamies, ka drīz vispār skafandros tērpti ārā iesim. Ja sekss būtu cīņa ar prostatas slimībām, tad šīs slimības nebūtu tik izplatīta :)
23.09.2013 16:16 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Riry,ja cilvēki būtu jau no laiku laikiem sapratuši šo sakarību,tad nemaz tik sen,ģimenēs nedzimtu 10 un vairak bērni.Ja sieviete visu savu reproduktīvo laiku ir stāvoklī,tad ļoti lielu laiku vīrietis var beigt sievietē bez problēmām.
Tāpēc-nevajag izdomāt.
23.09.2013 16:23 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
dan_dan - tu gribi teikt, ka tie, kas dzemdē 10 bērnus, nesaprot sakarību, vai arī ģimenēs, kurās dzimst 10 bērni, vīrieši ir egoisti un to dara speciāli, lai varētu visu laiku beigt?

piedod, bet, nu.. psc :)
23.09.2013 16:34 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Riry, cik es atceros no vēstures stundām, sen senos laikos arī pazina prezervatīvus. Katrs izmanto to, ko uzskata par pareizu, bet neuzspiediet savu ĻOTI viegli pārprotamo viedokli svešām meitenēm un zēniem. Piem, šīs diskusijas autore nezināja, vai var vai nevar palikt stāvoklī un jūsu viedokļi "nu kā - nekas taču nenotiks" viņu mudinās turpināt iesākto.
23.09.2013 16:38 |

Reitings 11698
Riry- ieteiktu tev par vīrieša veselību un to,kā zu viņu īedarbojas" pārtrauktais ilgtermiņā pavaicāt ārstiem. Gan ģimenes, gan vīriešu. Nu nav tas no pirksta izzīsts, bet nu es uzskatu,ka vecis paļubomu vienā dienā "ielaidīs" iekšā, ja ilgi piekops pārtraukto....cik tad ilgi var raustīties -paspēs, nepaspēs..nedomāju,ka kāda seksīga doma galvā vsp pasēj ienākt,ja visu laiku jādomā par izvilkšanu utt.:D
23.09.2013 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits