attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Domā līdzībās!

Šis gan bija lieki.

Viens gadījums ir 50 cilvēki, kur atbildību par kopējo skanējumu uzņemas viens. Otrs - pāris, kur divi cilvēki pēc brīvas gribas nolemj veidot ģimeni, un neviens šajā situācijā nav noteicējs.

Ja tik ļoti gribas salīdzināt ar mūziku, lūdzu:

https://www.youtube.com/watch?v=XvGKtWmyO6A

Un, atmetot diriģentu un orķestri (man slinkums meklēt acapella), pasaki, kura no balsīm ir nozīmīgāka nekā otra? Neviena. Tas pats ar ģimeni.
22.09.2013 14:49 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
betkādēl kopā nedodaties uz kādu tusiņu? Agrāk gjāt kopā? gan jau,a ir, kas paskatās bērnu uzz nakti
22.09.2013 14:55 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
autore var man privāti uzrakstīt, ja vēlās parunāties, diskusijā negribu stāstīt .
22.09.2013 15:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
No vienas puses, es tavā vietā aizietu pie viņa, vienkārši apskautu un atvainotos ka zāģēju viņu, viss, un ja viņš ļauj apskaut tad vienkārši turi viņu un viss. Ja nē, tad tu zināsi ka vismaz centies pa labam kaut cik, jo dažreiz vienam attiecībās ir jāpiekāpjas, vienalga kuram ir taisnība, dažreiz ir tiešām jāpiekāpjas savam lepnumam un spītībai.

Vienīgie cilvēki ks jūs var dziedēt esat tik jūs paši.
22.09.2013 15:23 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Interesanti butu dzirdet vira viedokli jo abu pushu stasti biezi krasi atskiras.
22.09.2013 15:28 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Un galu galā - ja reiz domu gājiens ir šāds:

Otrkārt, kā rakstīja viens latviešu autors: "Atklāšu jums briesmīgu noslēpumu. Attiecības un ģimene ir vajadzīgas vairāk sievietēm nekā vīriešiem!"

Tad kāda velna pēc vīrietis X piekrīt būt attiecībās ar šādu "man jau to visu nemaz nevajag" attieksmi? Piespiedu kaŗtā? Nabaga vientuļo sieviešu žēl?

Ja cilvēkam kaut ko nevajag, kaut kas neinteresē un nepatīk, tad to arī nevajag darīt.... Pilna pasaule tādiem "cietējiem", kuri,acīmredzot, dažādiem māņu manevriem ir ievilināti ģimenes dzīvē, sāpju pilnu seju tagad apcer savu zaudēto brīvību un piecieš ikdienas kopdzīvi.
22.09.2013 15:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Varbut tiesam vilciens aizbraucis? Ir looti gruti ko ieteikt ja zinam tikai vienas puses stastu.
Un 4 gadi ir ilgs laiks un ja meers ir pilns, tad vins ir pilns un viss. Nesaku, ka autore vius laiku bija slikta, bet kautkas nav bijis vairs labi. Pati sakuma bija atklataka, velak saka viru parak aizstavet un vainigos nedaudz vietam mainit.
Es spriezu pec sevis, es varu but pacietiga diezgan ilgi, bet tad kad man beidzot apriebjas, tad tas ir uz visiem laikiem bez atpakalcela.
22.09.2013 15:31 |

Reitings 1425
BeibeMarta- man ir tieši tāpat. tiši tapēc pajuka manas iepriekšējās attiecī as. Puisis saprata, ka beidzot ir jamaina kut kas, bet bija jau oa vēlu. Man jau bija vienalga un tur vairs es neko nevarēju mainīt
22.09.2013 15:36 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Es gribu, lai viss ir labi, bet viņa attieksme parāda, ka viņam ir vienalga ko gribu es.
Sāku tomēr apdomāt vēstuli rakstīt, lai arī pats izdomā vai vēlas brīvību vai saglabāt attiecības. Bet ar tādiem tusiņiem noteikti nekas labs mums nesanāks.
Mani ļoti aizskāra, kad pateica ar tādu krutu un aukstu attieksmi, ka protams baseinā bija ar meitenēm.
Tā var darīt cilvēks kuram ir pilnīgi pofig.
22.09.2013 15:55 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
es nevaru piespiest cilvēku runāt, mēģināju katru dienu, bet uzkurinu vēl vairāk, priekš kam man to.

Ak Dievs, nabaga vīrietis.... nu vot, popal satrik!

Autorei ir liels ego un tā arī ir pamatproblēma... visu grib izdarīt ar baltiem cimdiem, tā, lai viņas ego necieš.

Tad ja cilveks mani šobrīd necieš ne acu galā, tad kā viņs jutīsies, ja samīļošu viņu?!
Nu ja Tu turēsi muti ciet, tad pēc tā, ko viņam ir nācies dzirdēt, šīs varētu būt ļoti patīkamas pārmaiņas.

apkārējie uzskata, ka man par tādu vīrieti nav jācīnās, jo viņs mani neciena (nav pirmā reize, ka negrib runāt par problemam un atšuj)
Ak Dievs!

Nez vai tas šobrīd būtu tas labākais, jo viņs negrib ne dzirdēt par attiecībām neko. Jo vienu dienu teicu, ka man ir ļoti grūti un, ka nevaru viņu palaist vaļā. Protams sāka asaras birt, bet nu viņš palika dusmīgs, jo es atkal sākot un nerespektējot to ka, viņš teicis, ka negrib par to runāt.
Viņš ir aizvainots. Vieglāk izlikties par vēso džeku, kuru tava žāģēšana nav aizskārusi.

es pajautāju kas ar viņu ir noticis vai negrib vairs neko ar mani utt.
Ak Dievs... ja nebūtu bērna, tad pēc šādiem tekstiem būtu pasūtīta ellē ratā.

Lai nu kā, es neuzskatu, ka situācija ir pilnīgi bezcerīga. Solīts pretī šur un tur, prātīga paklusēšana citur un pēc laika...

..bet nu muti gan labāk turi ciet! (nu varbūt atskaitot gadījumu, ja tu teikumā izmanto vārdu "piedod".) Veiksmi.
22.09.2013 15:58 |

Reitings 1425
mazuliiteRuu.. nepārspīlē ar to baseinu un meitenem , baseinos tak vienmr iet visi kopā... tur gan neko traku nesaskatu.. bet tavā ggadijumā varbut tiesam labak uzraksti to vēstuli.
un ko viņš tgd dara?? nerunājat vispār?
22.09.2013 16:07 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Pajautāju ka gāja, jo piektdien bija uz dz.d pie tā čaļa. Teica,ka labi gāja, bija ari baseins utt. Prasīju vai meitenes bija un vai kopā baseinā gāja, teica,ka jā. Pajautāju vai tam draugam kuram arī sieva ar bērniem, neko nesaka, ka vīrs tā tusē, viņš tusējot vēl vairāk, 5 dienas nedēļā un mājās max 2 dienas. Teicu, tā jau man Tev jāsaka paldies, ka esi biežāk mājās šīs uzreiz, atkal sāc zāģēt?!
Vēlāk teica,ka tur visi čali esot palikuši un pateikuši lai aizbrauc uz mājām pēc darba drēbēm un lai brauc atpakaļ, bet viņš nebrauksot.

man šis izklausās pēc zāģēšanas.. netieši tiek pārmesta krāpšana, pļēgurošana + vēl salīdzināšana ar citiem un ieņemta mātes, ne sievas loma..

foršāk būtu bijis šādi:

Tu: Kā gāja?
Viņš: Forši! Tur bija baseins!
Tu: Mēs arī varētu tur aizbraukt?
22.09.2013 16:21 |

Reitings 17203
Kā tu normāli tiktu galā ar šādu problēmu, vai jūs izbļaustaties vai tu tomēr tā kā paklusē un viss? Dažreiz arī vaig skaļi un skaidri izbļustīties, un viss. bet ja katru reizi bļausties tad vienkārši paklusē, un netaisi viņam nekādas brokastis, pustdienas un vakariņas un maizītes līdzi uz darbu, lai tad saprot ku tu vari ar būt vel riebīgāka, Jo varūt tu viņu daļēji atstāji novārtā, kaut ko jau tu viņam devi, viņš vienkārši nesaprot to kā ir būt jaunai mātei ar bērnu, ka loģiski ka bērns tomēr tiks likts daļēji pirmajā vietā, un tas nenozīmē to ka ak dievs viņš ir nabadziņš jo ir pilnībā atstāts novārtā, un tagad var slīkt bēdās visas brīvdienas pavadot ar draugiem tusējot. Godīgi sakot, man daļēji liekas ka nevis būtu labi dzīt viņu laukā no mājas, bet gan pašai aiziet prom lai pats tad izdomā ko grib, un jā visu bērnu atstāj ar viņu lai tad saprot cik tas ar ir grūti, pati paliec piedraudzenes vai kā tā. Tev ar vajag uz laiku tikt no turienes prom, es tā domāju, lai tad izdomā pats kā labāk būs.
22.09.2013 16:21 |

Reitings 17203
Ja viņam tik ļoti gribas lai tu liec mieru tad lūdzu, sniedz viņam to prieku tikt no tevis vaļā līdz saprot ko pats grib.
22.09.2013 16:23 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
missjoker- bet vai tas ir godīgi pret bērnu? Kāds,šādās situācijās pajautā bērnam-klau-es tagad esmu nikna uz tēti-davai,atstāšu tevi vienu un nenoteiktu laiku ar tēti!?
nē,man tas liekas nenormāli. Šādas situācijas vispār...grr..man tik žēl bērna. Abi divi ņēmās,neviens nezina,ko īsti grib,bet bērns,vecāku egoismā tiek traumēts.
22.09.2013 16:32 |

Reitings 1425
ddan_dan- autorei jau nav jāpazūd uz nedēļu. kaut uz vienu mnakti ar draudzenēm kaut kur aizlaist
22.09.2013 16:37 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Protams,viena nakts ir,pēc manā domām,pieļaujami. Bet tās ir tikai manas domas,citiem,varbūt,liekās normāla tāda bērnu atstāšana attiecību kārtošans rezultātā. Protams,vešana ciemoties pie omes ir citādāk.
22.09.2013 16:39 |

Reitings 17203
Un kur tas ir godīgi pret bērnu ka tēvs aizbrauc uz vairākām dienām piedzerties? Un vispār lai tad tēvs ar tam bērnam izskaidro kapēc tas tā ir, tas nav godīgi ka viņai ir jauzņemās pilnas rūpes par bērna labklājību, katram cilvēkam ir jābūt limitam cik var paciest. Manā uztverē vīrietis sevi ir padarijis par upuri kuru lūk drausmīgā sieviete ir tik ļoti aizskārusi , jo lūk viņa visu laiku rūpējas par bērnu un nevis par vīru , lai gan edienu viņam pasniedz, kārtību mājās uztur, tikai viņai lūk nav spēka vel dot mīļumu vīrietim jo lūk, kā jebkurš normāls cilvēks viņa ir vienkārši nogurusi.
Bet tā vietā lai vīrietis ar viņai palīdzētu, vai paņemtu uz kādu brīvdienu un pats pauklētos ar bērnu kamēr viņa varētu atpūsties, viņš lūk izvēlas iet dzert, bet mamma paliek mājās un dienām cenšas bērnam paskaidrot kur ir tētis un kapēc viņš nav mājās. Nu cik tad ar viena sieviete var paciest? Ja vīrietis grib šķirties tad lai šķirās nevis iet blandās apkārt un izvairās no tēmas. It īpaši tāpēc ka viņš ar katrām brīvdienām atļaujas vairāk no sevis, pats vairs neredz to robežu, un viņam tā ir tomēr ar konkrēti jāpasniedz, ka tā dzertīties apkārt un atstāt bērnu novārtā ar nav pareizi!
22.09.2013 16:39 |

Reitings 17203
ļoti daudz nu lūk, atvainojos :D
22.09.2013 16:42 |

Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Normālās attiecībās vispār runā ar vīru nevis šīs lietas apspriež forumā. Ja esi bijusi slikta sieva nav ko tagad žēloties, ka dzeks krāpj. Tas ir nesen ka viņš šādi uzvedās? Ja jā tad varbūt vīrietis beidzot ir laimīgs ar sievieti, kas pārmaiņas pēc atkal liek vīrietim justies skaisti un mīlēti... Vispār viņš Tevi ir aprecējis? Ja nav tad jau vien tā ir diagnoze. Un ja ir mīļākā tad šajā gadījumā nav ko vainot mīļāko vai vīru bet gan pašai sevi, ka nolaidies, nepievērsi uzmanību vīram, kļuvi par garlaicīgu mājsaimnieci... tur ne vīrs (?) ne mīļākā nav vainīgi :)
22.09.2013 16:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits