Margo - es nekad neesmu sista un diez vai arī tikšu. un es nevienam nekalpoju. manas attiecības ir virzītas tā, ka dara ABI. ja man šķiet, ka es kādu brīdi jau daru viena pārāk daudz, es kādu vakaru nedaru NEKO. tad arī viņš sāk vairāk ko darīt. mēs attiecībās viens otru neierobežojam, bet zinām robežas, cik tālu varam iet. nezinu, mums strīdu kā tādu vispār, varētu teikt, ka nav. ja ko vajag, mēs vnk sarunājam un nepārmetam. ja godīgi, cilvēki ir teikuši, ka mūsu attiecības ir viņiem kā paraugs, kā ideāls tam, ko paši gribētu.
nezinu, varbūt tas ir tādēļ, ka esam līdzīgi savā domāšanā un katrs esam izēduši pudu sāls. tāpēc viens otram nepārmetam neizdarības. es bieži piemēram, kaut ko aizmirstu nopirkt, izdarīt, paskatīties, bet man par to pat netiek aizrādīts, lai gan šādā ziņā draugs reti kko aizmirst. tas tā, lai būtu neliels ieskats tas, kas notiek manās attiecībās un ka neesmu sievieti - cietēja, upuris.
vnk gribu pateikt to, ka sieviete var daudz ko panākt ar attieksmi. jo vairāk tu ļausi, jo vairāk tev kāps uz galvas. jā, vienu puisi es biju tā izlaidusi, ka viņš pat nezināja, kas ledusskapī ir ēdams, jo viņam to nekad nenācās atvērt pašam. no kļūdām mācās :D tagad zinu, ka es to vairāk nepieļaušu.