Aukle

Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
Labrit meitenes,
Diemzel ir sanacis ta ka nezinu kam vairs jautat, izskatiju visu googli bet neatradu to ko mekleju,
Tatad man piedava darbu no rita aizvest bernu lidz skolai tad atbraukt atpakal panemt mazako un azvest uz bernudarzu, tas man jadara katru ritu un atceviski 2vas citas dienas man japanam centra no pulcinja u jaaizved majas. mani satrauc tas ka es nezinu cik man jautat stundas likmi par to es zinu ka auklitem makasa no 0.50Ls/h LIDZ 2ls/h tikai es nesedesu ar tiem berniem bet gan man vinji janogada no viena punkta uz citu as nozime ka attiecigi es atbildu par vinu drosibu uz cela(parvitosanas ar sabiedriso) atalumi ari ir praktisi ka no dzirciema ielas lidz Krisjana brna centram. varbut kada ir bijusi pieredze?
20.09.2013 10:13 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
domāju, kad par 1h ir normāli 2Ls, tātad 6Ls par rītu. ja vecākiem iebildumi vari nolaist uz 5Ls.
20.09.2013 21:53 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Tēma aktuāla. Ziniet, kāpēc 2/3 pasaules mirst badā?
Situācija: tiesa, ne Latvijā.
Meitene aiziet uz interviju aukles darbam. Darbs angļu valodā. Jāauklē divas meitenes, 2 un 4 gadi, sešas stundas dienā, piecas dienas nedēļā.
Vecāki ļooti pārtikuši, dzīvo labā mājā, pieder viss stāvs, iebraucot ar liftu, privātais šoferis utt.
Meiteni pieņem, saka, ka ilgi meklējuši kādu. Cik grib maksāt? 2Ls/h... Kāpēc? Jo tāda lūk ir vidējā alga attiecīgajā valstī. Pat vairāk, nekā vidējā. Parasti tur saņem 1Ls/h- mājsaimnieces, kas arī bērnus pieskata. Ne tāpēc, ka vairāk nevar atļauties, bet tāpēc, ka standarts tāds.
Riebjas tādi cilvēki! Bagāti, bet skopi. Ar lētu izturēšanos un domāšanu. Tāpēc 2/3 pasaules mirst badā..
20.09.2013 21:53 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Ar bērnu sabiedriskajā būs jārunā. Un ko Tu viņam stāstīsi? Es neuzskatu nagu pieaudzētājas/licējas par aprobežotām, bet ticu, ka bērniem jāsniedz zināšanas arī tad, kad brauc ar viņiem kopā.

Vējā, tu gan esi aprobežota.
"Nagu licējas" :D kas tie par zvēriem ? Tādus terminus var izdomāt tikai ne īpaši gudrs cilvēks. Ko, būdama tik stulba, pati ar bērniem runātu ?
Manai manikīrei ir augstākā izglītība un viņa strādā šajā jomā, jo var labi nopelnīt. Viņa daudz lasa, ceļo, bieži apmeklē teātri, operu u.t.t.
Ko vispār ar saviem glupajiem komentāriem centies pateikt ?
20.09.2013 21:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Twiddy-vai tad tur kur tu dziivo aukliiteem nav viena samaksa,neatkariigi bagaata gimene ,vai nabadziiga?
Es autores vietaa pateiktu savu veelamo summu.Tev pasai ir jaaveertee savs laiks,atbildiiba kadu nesiisi ,beernus vadaajot turp un atpakal!Es noteikti domaaju,ka tas nemaz tik viegls darbs nav,nemot veeraa,ka beerni var buut nemieriigi,kaskigi utt
Es noteikti neskatiitos uz izgiitiibas liimeni,pienemot aukliiti.Es skatiitos,vai beerni var sadziivot ar konkreeto meiteni-loti svariigi ir kaa beerniem patiik auklite,jo biezi no taa ir atkariiga beernu uzvediiba!
20.09.2013 23:20 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vèjà

Paga... Tu taču joko, nè?

:D
20.09.2013 23:49 |

Reitings 1378
Emmanuelle, ir, bet te sākas atšķirība uzskatos. Ja man ir divi bērni, gribu angliski runājošu auklīti (runa ir par Meksiku), un varu to atļauties- vienmēr maksāšu vairāk.
Līdzīgi kā ar dzeramnaudām- nav obligātas. Bet, ja tu vari atļauties piemest mazāk, kāpēc skopoties?
21.09.2013 00:12 |

Reitings 1378
*piemest veirāk
21.09.2013 00:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits