Stāsts par iluzionitiem no sākuma necik vērtīgi nebija, bet kad savienojās kopā spēja radīt nepārspējamo. Filma tiešām patika, ilgi vēl centos viņā līdz galam ieiet
Itkā parasta filma, bet man vēl ilgi bija pēcgarša, sāku skatīties tikai tāpēc ka Dr.House attēlotājs spēlēja, bet izrādījās super :) Par mīlestību un lielu vecuma atšķirību, par divām ģimenēm starp to visu, iesaku :)
P.S. Pēc "Prisoners" esmu pārdomās jau otro dienu. H.Džekmens nu tā nospēlēja. Filma noturēja uzmanību no pirmās līdz pēdējai sekundei. Zālē kino arī bija sajūsma.
Liene, tiešām vērts to filmu redzēt? Nav tāds tipiskais trillerītis? Vnk aktieri man likās labi, bet treileris tāds diezgan garlaicīgs un nospriedu, ka tur nekas īpašs nav.
Disconnect man neatstāja nekādu pēcgaršu. Tās pašas vecās domas, kas daudzās līdzīgās filmās un pamācošos rakstos. Tikai mazā puikas bija žēl. Viss pārējais bija garlaicīgs.
Jasmin, es teiktu, ka šī ir ĻOTI laba. Treileru treileris. 1. Aktieri abi galvenie- "cepuri nost" par aktierspēli. Notikumi vispār neparedzami, līdz pēdējai sekundei uztraucos, kā beigsies. Īsāk sakot,man ļoti patika.
Oo, ļoti noderīga diskusija!
Disconnect+++
Vēl ļoti patika In Time. Par cilvēkiem, kas noveco tikai līdz 25 gadu vecumam un turpina dzīvot sabiedrībā, kur visi norēķinās ar laiku.
Vēl mani aizķēra Seeking a Friend for the End of the World. Ļoti patīk Stīvs Karels.
Labas atsauksmes esmu dzirdējusi par The Lone Ranger, bet vēl neesmu noskatījusies.