Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kas tas ir?

Reitings 64
Reģ: 16.10.2011
Sākšu ar to, ka man nav bijusas nopietnas attiecības ar puisi. Ir tādi, kas ir labi draugi, bet nekas vairāk. Sāku studijas un iekrita acīs viens eksemplārs.. bet protams, aizņemts jau.. Nezinu.. man ir tā, ka tā nopietni neiepatīkas bieži kāds... bet kad iepatīkas visbiežāk ir aizņemti jau un tad man iekšā ir pat nezinu kā nosaukt... skaudība? :D šodien uzgāju viņa profilu ar kopbildēm un izskatījās tik sweet un mīļi utt, un iekšā tāds rūgtums... aah pretīga sajūta. Man personīgi ar viņu nav nekāda sakara, arī simpātiju nav, vnk bija neliela interese... bet domāju, ka tam visam nav sakara ar viņu... es pat pati nezinu, kas man te iekšā notiekas, laikam arī gribas kādu cilvēku blakus..... :D hormoni šovakar savārījušies lkm :D vnk gribējās parunāties ar kādu...
17.09.2013 22:38 |

Reitings 64
^
17.09.2013 22:53 |

Reitings 64
ok, saprotu, diskusija par seksu ar meiteni ir interesantāka :D
17.09.2013 23:10 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Saprotu kā tas ir, kad patīk neaizsniedzamais... tas pāries, kad atradīsi citu kandidātu ;)
17.09.2013 23:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu, manuprāt, tev tās domas pāriet, kad atradīsi puisi, kuram tu arī patiksi. bet līdz tam būsi greizsirdīga uz jebkura puiša draudzeni, kurš tev iepatiksies. un vīrieši tādas sievietes jūt pa gabalu. un otrādi. ieteiktu atslābt un nekrist katram vīrietim virsū, bet gan pilnveidot sevi, savu dzīvi un atrast dzīvē arī citas nodarbošanās, izņemot, vīrieša meklēšanu.
18.09.2013 10:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits