šodien , esmu līdzīgās kā Liiderei tikai sarkanas ar melnu, bet vispār esmu jocīga , rudenī velku visu to pašu ko vasarā, bet plusā vēl botas un mokasīnus, atkarīgs cik tālu plānots doties :)
Pagaidām vēl skraidu apkārt šādi:
Bet sāk jau prasīties ko slēgtāku. Vai nu es vienkārši esmu salīga vai kas, bet pirms nedēļas NS KING ieraudzīju un gribas jau tagad līdzīgus šiem:
Dominika, ja sāksi ar tādiem kā man, pēc 5 min sagursi, vēl pēc 10 kaut ko salauzīsi. Labākajā gadījumā pašai kurpei papēdi. Jāsāk ir ar zemākiem, pēc tam, kad būsi pieradusi pie kādiem 5 cm, ņem atkal augstākus un beigās arī tādos trakos papēžos jutīsies kā čībās :)
Alexxa - paldies par ieteikumu, man nekad nebija sanacis ilgak par vienu dienu nostaigat papezos, kas ir 7cm +. Nesaprotu, ta ir kurpju vaina, vai manas kajas?
Turklat man majas ir miljons papedenes, kuras noperku, uzvelku, sagurstu un viss :D
Jā, es arī piefiksēju, ka daudzas jau zābakos un nevis īsajos, bet jau garajos. Vakar savās sandalēs skatījos un brīnījos, ko tās meitenes vilk kājās -15 grādos, ja +15 jau zābakos staigā..