Tātad... Jautājums virsrakstā :) Un papildus jautājums - kas agrāk negaršoja, bet tagad garšo?
Man pašai negaršo jēlas zivis, garneles, kalmāri, ikri, mīdijas (liela daļa jūras velšu), jēla gaļa, trekna gaļa (speķis)... Neesmu sajūsmā arī par svaigām seleriju saknēm, pienu (tikai kopā ar kafiju vai kakao), zaļajām olīvām (melnās ir ņammas) un jebkādiem ķirbjiem.
Negaršo : bietes, tomāti, aknas, jebkādas sēnes, biezpiens, kefīrs, paniņas, rūgušpiens, olīves, ķirbji, lakrica, puvušie sieri.
Tas viss nekad nav garšojis un diez vai iegaršosies.
Nezinu, kā Tu viņus gatavo, ka Tev viņi smird, man tieši liekas, ka štovētie kāposti forši smaržo. Man uzreiz Ziemassvētkus atgādina
es viņus ne reizi neesmu gatavojusi, bet riebjas tā smaka. gan pirktiem, gan pašštovētiem. riebjas tā smaka un viss. katram sava gaume. štovēti kāpostu smaku pielīdzinu lauku atejas smakai. fū....
bet katram savs.
Citreiz ļoti priecājos par to, ka neesam mammai bijuši izlepuši bērni, kuri neēd 100 un vienu lietu un priecājos, ka draugs arī nav tāds :) vieglāk gatavot ēst un ir lielāka dažādība.
Izskatās, ka ēdiena ziņā kaut kas līdzīgs womankind.
Neēdu pētersīļus, selerijas sakni (kaut kas neiedomājami pretīgs), sklandraušus, kukurūzu (garšo, bet ir slikta dūša), sēnes (arī slikta dūša, bet arī īsti negaršo), bietes, lakrica, paprika, jēra gaļa, pēdējā laikā arī jūras ķemmītes.
Man, šķiet, ir līdzīgi kā Riry - vieglāk uzskaitīt,kas garšo. :D Mums ģimenē visi tādi,tāpēc mamma gatavoja katram sava veida ēdienu -vienam kartupeļi cepti, otram vārīti, trešam rīsi :D Ceru,ka bērniem man tā nebūs :D
Inese - pliki rīsi ar sojas mērci. Varu ēst kilogramiem :D
Bet vispār, jā, arī halva, zefīrs, konfektes "putna piens", Krievijas siers, žāvētas desas, marmelāde, laima, biezpienmaizītes un kanēlis, vārīti un nākamajā dienā uzsildīti kartupeļi, viskijs, brendijs, rums, plovs un tomātu sula man arī negaršo :D