šodien viņam vēlais vakars darbā (nē, viņš nestrādā ofisā un viņš neaizsēdējās ar sekretāri, utml.), uzrakstu sms, vai domā braukt mājās. Atraksta, ka drīz būs. Ok. Guļu, skatos tv pusbeigta/pusaizmigusi, šis atnāk, nesasveicinās (parasti to daram), paskatās, ka uz plīts nekā jauna nav. Iet mazgāt zobus, dušā un uz guļamistabu. Prasu (gribējās jau pēc jūsu ieteikumiem un arī savas nostājas un sajūtām neko neteikt, būt aizvainotai, gaidīt, kad šis ko teiks. ne sūda), kāpēc nerunā, nesveicinās, kāpēc tik vēlu mājās. ņerkstoši ielien gultā un saka, ka negrib runāt, besis, pārguris, utt.
Es saku, kur puķes un atvainošanās, lai gan arī ar to būtu par maz?!?!.. Čalis saka, ka pats ir apvainojies uz mani par VAKARDIENU. Par to laikam, ka tad, kad viņš man d*rsa virsū, es uzbrūkošā/raudošā tonī bļāvu/skaļi teicu, ar kādām tiesībām viņš man ko tādu saka!? utt. stilā. Normāli, ne? Ne jau ES biju tā, kas viņam teica sliktas lietas par viņu!
Sapsihojos dēļ viņa ignorances un pretīgā tonī "pavēlēšanas" aizvērties, jo viņš negrib runāt. Beigu beigās aizgāja projām. sazvanīja kaimiņu (jebšu brāli), saģērbās, paņēma atslēgas , telefonu un ir prom. SUPER.
Es tagad atkārtu žokli sēžu un nesaprotu joku...
Šajā situācijā ES esmu vainīga?? Es neesmu pelnījusi cieņu un atbildi, nafig viņam patīk, kad draudzene tiek nolikta zemāk par zemi? (viņš mūždien saka, ka saka man to "slikto" taisnību, lai es mainos) , es saku, ka tak neprasīju viņa nolādēto viedokli vakar gulēt ejot! Mani apvaino, saraudina, sabļauj, aiziet prom uz citu istabu un vēl pēc tam nav tiesīgs man palūgt piedošanu par to ?!?!?!?!?!....................
akdievs, es tā ārdos iekšēji, jo vnk neapjēdzu, kā šitik tuvs cilvēks ar mani tā pēkšņi var izdarīties!?!?
Un es neapjēdzu, kā es tā varu tagad publiski "mazgāt savu veļu", jo parasti komentēju tikai par svešām lietām vai ne tik personiskām.. :D