Sveiki! Tikko nopirku jaunu datoru, viss baigi forši windows 8 nāk jau bonusā, bet...nevaru uzinstalēt Misrosoft Office 2010, man vajag exceli un wordu, prasa kaut kādu 25 ciparu kodu. Ko darīt, varbūt kāds zin kā uzinstalēt?Googlē krustu šķērsu izskatīju, nu nekādīgi nesanāk ieinstalēt.
nopirki kompi ar pilno windows? :D tev neviens neļaus instalēt offisu tāpat vien, ja neesi viņu nopirkusi. vai nu sameklE 25 ciparu kodu netā, problem solved.
Es domāju kods nedarbosies jo es lasīju ka tas ir tikai viens speciāli priekš viena datora, bet pirkt paku pa 99.99 Ls es točna negribu. Būs vien jāsauc datoriķis, tie jau visu uzliks
Man gan datoram ir nepilni 2 gadi,bet ne reizi nav prasījis to kodu - tagad gan,kā spiežu uz MS Office,tā prasa pirkt :D
Vai tiešām visi katru gadu pērk? Vai arī jūs pie spečukiem nesat,lai sainstalē "pa lēto"?
Es nevienu speciālistu nepazīstu,laikam būs jāpērk,skolai taču vajag :/
Ja nokačāts netā, tad būtu tam kodam jābūt klāt vienā no mapēm, kas parādās, kad atver failu mapi. Varētu būt, ka ir vairāki, piem, pieci, tad jāprovē visi, kādam būtu jāstrādā.
VYBBJ-TRJPB-QFQRF-QFT4D-H3GVB, nezinu, varbūt derēs.
Ja negribas maksāt,var nelegāli visu ko sakačāt caur http://thepiratebay.sx/ , bet ir jābūt programmai no http://www.utorrent.com/. Pirms kačāt, labāk izlasīt instrukciju, atsauksmes, jo, ja nokačāsi un nesapratīsi, kā uzinstilēt, sanāks tikai lieki izmests laiks.
Meitenes,ja es spiežu "Enter your product key" un to kodu,kas bija biziy ievietotajā video,tad beigās nevar gadīties tā,ka man kaut kas pēc tam nobloķējas,sanāk nepatikšanas vai kas tamlīdzīgs?
Maybe stulbs jautājums,bet man nav pieredzes ar visādām šādām kodu "mahinācijām" onlainā :D
Man atkal problēma, jo pēkšņi never Word dokumentu, bet brālis rīt nāks pārinstalēt visu... Tieši svarīgu darbu atliku uz šodienu un kā par spīti...
Tās, kurām nepieciešama palīdzība, varu piedāvāt sava brāļa haltūru, bet tad rakstīt man privāti.
Ideāli,ar bizy piedāvāto kodu aizgāja, tagad notiek instalācija. Es šaubos ka tas ir kaut kas ūber krimināli, ņemot vērā, ka datoriķi paši visu nelegālo liek kompjiem, pus pasaulei windows ir nelegāli ielādēti. Nemaz jau izrādās šis office kods nav tik unikāls, ja der priekš vairākiem datoriem, līdz ar to nekas nelegāls nav. Galu galā, jātēlo nezinītis, ja nu kas.