Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

viņa ģimene

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Ar draugu man ir vienreizējas attiecības, plānojam kāzas un visādi citādi labi dzīvojam!
BET !!! Viņa ģimenes dēļ ik pa laikam rodas strīdi. Jā, labi, strīdi nav lieli, bet man tie liek justies kā nodevējai, kā iedomīgai maitai utt...
Lieta tāda, ka viņa vecāki katru nedēļu ir izdomājuši mums visiem kopīgas aktivitātes. Vasarā tie bija braucieni uz jūru, ekskursijas, izstrādes, tirdziņi. Ja kādam no ģimenes ir jubileja, tad jāiet pusdienot, jābrauc ciemos utt... Viss liekas jauki un skaisti, bet es to vienkārši nevaru izturēt. Sākumā piekritu, domāju būs vieglāk satuvināties ar mīļotā ģimeni. Neskatoties uz to, ka maijā man bija operācija, pēc kuras dikti ilgi atlabu, griezās galva utt..braucu visur. Bet tad ar vien vairāk jutos kā liekais ritenis. Viņi bildējās, kā ģimene, nekad nenobildēja mani kopā ar draugu, liekas bērnišķīgi, bet tas tiešām bija ļoti uzkrītoši. Vienmēr runāja par visu citu, bet pat neiedomājās pajautāt kā jūtos, labi zinot, kādas problēmas man ir...

Prakstiski visu vasaru, tika piedāvāti dažādi izbraukumi. Sāku teikt - nē. Draugs protams, nebrauca, ja nebraucu es. Vecāki apvainojās. Draugam liku izrunāties, lai pastāsta, ka nejūtos vēl labi tādiem braucieniem. Pāris menešu dzeru zāles, no kuām man ir šausmīgi slikti, vemju pēc mazākās piepūles. Migrēna. Nu nevaru es atpūsties mierīgi, pietam ja jājūtās liekai.

Un šodien atkal. Vecāki aicina braukt skrituļot. Vārdu sakot aktīvi atpūsties un pēc tam iet pavakariņot. Es uzreiz pateicu nē. Jo pat pa kāpnēm nokāpt nevaru mierīgi, slikti paliek. Māte bija teikusi, tad lai draugs brauc viens.!!!!

Nezinu, rakstot, te liekas ka murgoju, bet tas viss ir tā sakāpis. Nezinu ko darīt. Sirdī durās. Ar draugu runāju jau vairākas reizes, palūdzu, lai aizbrauc izrunāties ar vecākiem, lai pastāsta, ka jūtos slikti utt. Tiešām es tik slikti rīkojos? Sakot nē?

Pirms mēneša bija vēl trakāk. Tad viņa māsa princese zvanīja apmēram 3x nedēļā, lai aizved tur, atved to, aizdod naudu... bla bla... bet to viņš pats apturēja, pēc tam kad piedāvāju lai māsa nāk dzīvot pie mums, lai nav lieki km jābraukā......

Sakie, kādas ir jūsu attiecības ar otras puses ģimeni? Vai es prasu par daudz, lai vienkārši lieka mieru, lai nezvanās katru nedēļu. ?
12.09.2013 18:04 |

Reitings 8407
Nu zvanīšanās jau vēl tad nekas, bet nu katru nedēļu kaut ko kopā darīt man liekas, ka ir par traku, jo ir taču arī pāra atsevišķās intereses.

Mēs bieži braucam pie manas ģimenes, bet ja ir kas cits, tad sakam, ka nebūsim, jo mums tas un tas ieplānots, drauga māte dzīvo tālāk, tāpēc viņu retāk satiekam, bet zvana viņa regulāri, parasti jau draugam, bet šad un tad arī man un interesējas kā man iet.

Nezinu, kas tev līdzētu, laikam palikt stāvoklī, lai pietuvinātos ģimenei, bet tev tagad nu galīgi nav tāda veselība... Draugam laikam vairāk jābūt tavā pusē un tevi jāsaprot, jo savādāk viņš droši vien saviem vecākiem neko tā īsti nepasaka, tāpēc viņi domā, ka tu tikai viņu atturi vai kaut kā tā.. nezinu.

Un kur tad tava ģimene paliek, ja tikai pie viņa vecākiem?
12.09.2013 18:10 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Es laikam sajuktu prātā, tas ir stipri par daudz, ja katru nedēļu kaut kas kopā ar visu famīliju!
Bet neuzskatu par neko traku ja draugs kādu reizi dotos tajos pasākumos viens bez tevis.
12.09.2013 18:13 |

10 gadi
Reitings 755
Liliii - stāvoklī palikt pagaidām nevaru, līdz ar to man ir pietiekami daudz stresa, domājot par to. Cenšos ikdienā to neizrādīt, bet man tas ir ļoti sāpīgi. Draugs to zin, betman ir apnicis katru nedēļu atgādināt, ka jūtos slikti.

Pie manas ģimenes braucam reti, apmēram 1x pa dieviem mēnešiem. Ar mammu draugos sarakstos, pastāstu kā iet utt.
12.09.2013 18:16 |

10 gadi
Reitings 755
chuksene - tur jau tā lieta, ka viņš viens nebrauc. Un man sāk litkies, ka vecāki domā ka es tā sliktā. Bet izrunāties ar viņu nevaru dabūt. Teica, ka ir runājis par to, bet nezinu. Ir apnicis.
12.09.2013 18:18 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Man ir kaut kas starp neitrālām un labām attiecībām. Man nav problēmu nebraukt pie viņiem,ja nevēlos,bet es neturu draugu mājās un nelieku aprunāties ar viņa vecākiem,lai viņi saprot. Tikai ko īsti saprast Tavā gadījumā. Tu gribi,lai viņš ir piekalts tavai gultai klāt un arī ir tā kā slims? Jo slima esi Tu un vai viņam tagad jāpavada 24/7 ar Tevi? Man liekas nedaudz egoistiski. Jā, var pāris reizes izlaist tikšanos, bet ne katru reizi.Saauguši taču neesat.
12.09.2013 18:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka tu piederi pie cilveekiem,kurus negatiivi iespaido dazaadas aktivitaates "baros".Cilveeki ir loti dazaadi -citi juutaas loti labi ,ejot kopaa visu laiku utt
Otra lieta,kas tev vareetu buut-tu juuties nodaliita viira gimenee.Viss iespeejams ,ka viniem ir gruutiibas saprast,ka deelam esi tu . Vini iisti nemaak tevi uznemt gimenee!Tas nenoziimee,ka tu viniem nepatiic.Vini vienkaarsi nemaak...taa fotograafeesanaas utt!
Zemapzinaa tu paardziivo ,un tev ir probleemas ar veseliibu.Parunaa ar draugu taa mierigi-varbuut var tos pasaakumus samazinaat vismaz uz laiku.Paskaties ,kaa juuties.
Man tas viss noteikti buutu par daudz.
12.09.2013 18:23 |

10 gadi
Reitings 755
the_one - Muļķības, viņam nav jāsēž man klāt. Kā jau teicu, viņš atsakās braukt bez manis. Viņš pateica, esam kopā un brauksim kopā. Būtībā sanāk, ka man ir jāskrien visur, jo viens nebrauks.
12.09.2013 18:23 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Nu tad vienīgais,kas Tev jāpanāk,lai reizi pa reizei tomēr aizbrauc viens, ja nevēlas runāt.Tevis dēļ.
12.09.2013 18:26 |

10 gadi
Reitings 755
Emmanuelle - Jūtos gan nodalīta viņa ģimenē, gan esmu no tiem cilvēkiem, kam bars ir nogurdinoš. Un ja tas ir katru nedēļu un visas problēmas kopā, tad vnk nav spēka.
Ja nebūtu peidāvājumi katru nedēļu, pritams es brauktu, bet nu vairs nevaru izturēt.
12.09.2013 18:26 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Lol, puisis jau pats pateica, ka nebrauks bez meitenes, ne jau viņa viņu te tur saslēgtu ķēdēs. :D:D
12.09.2013 18:30 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
ai nu tak pasaki, ka negribi un viss un ka jau sāk piebesīties tas viss. tas taču ir tavs līgavainis, tev vajadzētu būt spējīgai runāt ar viņu par visu. domā, ka baigi apvainosies, ja būsi atklāta?
12.09.2013 18:36 |

Reitings 16208
Blank-nu redzi uzmineeju:)Tagad tev ir jaadomaa,kaa sevi dabuut atpakal normaa!
Mana viira deels(no pirmaas lauliibas)ar sievu loti biezi pasaka mums,ka veelas braukt kaut kur atseviski bez mums!Mees to uztveram pilniigi normaali,jo mees pasi arii nemaz negribam viniem "maisities pa vidu".Laikam vislabaak sajaas situaacijaas juutas tie cilveeki,kuru intereses , eesanas paradumi,izklaideesanaas ir liidziigas.Te jaapieziimee,ka vecumu starpiibai pat nav noziimes.Svariigi ir buut uz "viena vilna"!
12.09.2013 18:36 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man šķiet negodīgi visas brīvdienas pavadīt ar drauga ģimeni, jo galu galā tev taču ir arī sava ģimene. es ieteiktu katru otro nedēļu tad jums abiem braukt pie taviem vecākiem vai kā citādi aizpildīt brīvdienas, izdomājot aktivitātes tikai jums diviem. lai draugs var vecākiem pateikt, ka jums kas cits ir saplānots.
12.09.2013 18:43 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Man nav iespēja iejusties drauga ģimenē u.t.t., bet saprotu, kā Tu jūties. Tu esi slima, atlabsti (tā es sapratu), bet drauga vecāki vēlas aktīvi atpūsties kopā u.t.t. Tu jūties vainīga un egoistiska, jo atsaki viņiem un vēlies pabūt divatā ar draugu (un arī tāpēc, ka tev slikti). Vaina nav Tevī. Es arī tā justos un gribētu, lai draugs parāda raksturu, pasaka saviem vecākiem, ka Jums arī ir citi plāni un aktivitātes, lai tik ļoti nejaucas Jūsu dzīvē. Manuprāt, tu vēlies arī lai draugs ir vairāk kā vīrietis, nevis tāds puišelis, kuram ir tikai ģimene, bet tu tāda kreisā... Nesaku, ka tas ir slikti, ka viņiem labas attiecības un vecāki ir draudzīgi, bet tomēr jābūt tā, ka esat Jūs (jauna ģimene) un vecāki, nevis tu un atsevišķa ģimene, kurā tu bez maz vai lien iekšā. Galvenais, nenokar degunu un pasaki draugam skaidri un gaiši, ka vēlies to un šito. Varbūt pati izrādi lielāku iniciatīvu. Izdomā, ka tad un tad darīsiet to un šito... :)
12.09.2013 18:45 |

Reitings 161
Reģ: 06.09.2011
Nejūties ne par ko vainīga, tu esi pilnīgi brīva rīkoties un plānot savu laiku pēc sava prāta, tiklīdz esi laipna, atsaucīga un pieklājīga pret viņa vecakiem un ģimeni - neviens tev nedrīkst pārmest un tev nav nevienam jaatskaitās un jaskaidro savi lēmumi. Var manuprāt aizbraukt ar ģimeni ap 2vam reizēm mēnesi kautkur kopā + kadi svētki un dzimšanasdienas, bet par citu tev nav jājutās spiestai līdzdalībai. Ar laiku viņa ģimene pieradīs, ka jums ir atsevišķa personīgā dzīve, kurā nav pār lieku jājaucās iekšā ar ierosinājumiem. Bet nekad nezaudē cieņas 'līmeni' ne pret vienu ;)
12.09.2013 18:53 |

10 gadi
Reitings 755
Inese - paldies, tavs komentārs tiešām pasaka visu kā jūtos.
Es ļoti cenšos, lai nebūtu tā ka mēs tikai mājās sēžam. Braucam ārpus Rīgas, ejam uz kino utt. Viss ir ļoti labi un skaisti, viņš man ļoti palīdz un atbalsta. BET kad atkal ir piedāvājums no viņa ģimenes, tad viņš tik priecīgs stāsta, ka man sirds žņaudzās...jūtos tik vainīga...
12.09.2013 18:54 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es laikam sāktu iet sviestā, ja man vajadzētu katras brīvdienas tusēt ar drauga māti vai citiem radiem. Šad tad ko tādu darīt - jā. Bet katru nedēļas nogali...par daudz. Es kādu reizi gribētu vnk atpūsties ar draugu divatā vai vnk neko nedarīt mājās.
Tev ieteiktu nejusties vainīgai, kaut vai tāpēc, ka veselība ir svarīgāka. Turklāt, jūs ar draugu esat tiesīgi paši plānot savu laiku un darīt, ko vēlaties.Neviens no jums vairs nav mazais bērns, kad vecāki nosaka, ko un kad darīsiet.
Pieklājīgs atteikums un viss. Tas, ka viņi pēc tam sacepas ir viņu pašu darīšana. Viņiem man liekas ir grūtības saprast, ka dēlam ir privātā dzīve un attiecības, kurās viņi neietilpst un viņiem nav teikšanas.
12.09.2013 19:01 |

Reitings 16208
Heartkiller-es domaaju ,ka deels noteikti daudz laika pavadiijis kopaa ar saviem vecaakiem -vins ir prieciigs par piedaavajumu braukt kopaa-noteikti pieradis.Te laikam vajadziigs laiks,pacietiiba,sapratne,lai attiecibas starp deelu ,jauno draudzeni un vecaakiem buutu labas.
12.09.2013 19:07 |

Reitings 13628
Es to nespētu izturēt. Un, lai kā tur būtu, ir jāliek tie vecāki pie vietas. Lai nesanāk kā mums, ka vīramāte zvanīs nākamajā dienā pēc kāzām un rīkos scēnu, ka dēls neatbild uz zvanu kāzu naktī un nākamo dienu pēc kāzām nepavadām viņas mājā.
12.09.2013 19:11 |

10 gadi
Reitings 755
Anny - mums jau scēna ir bijusi, no mātes puses, kad manējais mani bildināja, bija izslēdzis telefonu uz 2h (!!!!!) A pa tām 2h māte bija apzvanījusi pusi drauga darba kolēģus, nez kur rāvusi mana brāļa nr. Uztaisījusi skandālu, ka esot avārija, ka dēls slimnīcā utt...
12.09.2013 19:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!