Ar draugu man ir vienreizējas attiecības, plānojam kāzas un visādi citādi labi dzīvojam!
BET !!! Viņa ģimenes dēļ ik pa laikam rodas strīdi. Jā, labi, strīdi nav lieli, bet man tie liek justies kā nodevējai, kā iedomīgai maitai utt...
Lieta tāda, ka viņa vecāki katru nedēļu ir izdomājuši mums visiem kopīgas aktivitātes. Vasarā tie bija braucieni uz jūru, ekskursijas, izstrādes, tirdziņi. Ja kādam no ģimenes ir jubileja, tad jāiet pusdienot, jābrauc ciemos utt... Viss liekas jauki un skaisti, bet es to vienkārši nevaru izturēt. Sākumā piekritu, domāju būs vieglāk satuvināties ar mīļotā ģimeni. Neskatoties uz to, ka maijā man bija operācija, pēc kuras dikti ilgi atlabu, griezās galva utt..braucu visur. Bet tad ar vien vairāk jutos kā liekais ritenis. Viņi bildējās, kā ģimene, nekad nenobildēja mani kopā ar draugu, liekas bērnišķīgi, bet tas tiešām bija ļoti uzkrītoši. Vienmēr runāja par visu citu, bet pat neiedomājās pajautāt kā jūtos, labi zinot, kādas problēmas man ir...
Prakstiski visu vasaru, tika piedāvāti dažādi izbraukumi. Sāku teikt - nē. Draugs protams, nebrauca, ja nebraucu es. Vecāki apvainojās. Draugam liku izrunāties, lai pastāsta, ka nejūtos vēl labi tādiem braucieniem. Pāris menešu dzeru zāles, no kuām man ir šausmīgi slikti, vemju pēc mazākās piepūles. Migrēna. Nu nevaru es atpūsties mierīgi, pietam ja jājūtās liekai.
Un šodien atkal. Vecāki aicina braukt skrituļot. Vārdu sakot aktīvi atpūsties un pēc tam iet pavakariņot. Es uzreiz pateicu nē. Jo pat pa kāpnēm nokāpt nevaru mierīgi, slikti paliek. Māte bija teikusi, tad lai draugs brauc viens.!!!!
Nezinu, rakstot, te liekas ka murgoju, bet tas viss ir tā sakāpis. Nezinu ko darīt. Sirdī durās. Ar draugu runāju jau vairākas reizes, palūdzu, lai aizbrauc izrunāties ar vecākiem, lai pastāsta, ka jūtos slikti utt. Tiešām es tik slikti rīkojos? Sakot nē?
Pirms mēneša bija vēl trakāk. Tad viņa māsa princese zvanīja apmēram 3x nedēļā, lai aizved tur, atved to, aizdod naudu... bla bla... bet to viņš pats apturēja, pēc tam kad piedāvāju lai māsa nāk dzīvot pie mums, lai nav lieki km jābraukā......
Sakie, kādas ir jūsu attiecības ar otras puses ģimeni? Vai es prasu par daudz, lai vienkārši lieka mieru, lai nezvanās katru nedēļu. ?