Vajadzīgs atbalsts ;(

Reitings 35
Reģ: 20.06.2013
Sveikas.

Šogad sāku iet vidusskolā un jau sen man ir sāpe par draugiem.:(
Nekad nav bijušas draudzenes,es saprotu pati,kāpēc,bet nezinu,kā to atrisināt.
Problēma ir tajā,ka man gluži vienkārši nav ko runāt ar cilvēku. Ir viena meitene,ar kuru daudz kur kopā sēžam,bet tas ir tikai sēdēšanas pēc. Es nekad neesmu sapratusi,ko divas draudzenes var nepārtraukti runāt,smieties un viņām to runu nekad neaptrūkst.
Es tiešām ļoti vēlos iegūt draudzenes,bet vēlos dzirdēt kādu viedokli no malas,palīdzību.
11.09.2013 20:15 |

Reitings 134
Reģ: 12.01.2013
Man arī bija šāda problēma. Bet tie draugi uzradās - viens pēc otra kautkā, ar laiku. Tgd nejūtos tik vientuļa.
Tā vienmēr ir bijis?
Vai tu kop savu ārieni (domā par to kā ģērbies, kādi tavi mati) respektīvi stilu?
11.09.2013 20:34 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
6graudi ++

Tieši tā, neuztraucies. Tas ir tikai tavs pluss- ka tev ar viņām nav par ko runāt. Koncentrējies uz sevi, lai arī cik grūti tas būtu. Tu paaugsies un būsi ļoti interesanta personība! Iespējams, pat ļoti veiksmīga.
Es nožēloju, ka pagātnē esmu par daudz enerģijas veltījusi, lai sadraudzētos ar cilvēkiem, kas man galīgi neinteresē. Ļoti nožēloju. Un zinu, cik nepatīkami ir sēdēt klasē, kad nav ko teikt, un klausīties kā citas čubinas. Jo būt vienai- tur ir jābūt iekšām un pašpietiekamībai.
Un zini, ar laiku, iespējams, arī tās klases meitenes tevī saskatīs ko interesantu, pašas centīsies draudzēties. Un vispār - varbūt tev ar džekiem labāk saskan?
11.09.2013 20:34 |

Reitings 134
Iesaku iedomāties tev, ko tu darītu, ja tev būtu draugi? Man šķiet, ka tu arī esi par daudz koncentrējusies uz to,ka viņu nav.Tas noteikti traucē personības izaugsmei, ko nožēlosi.
11.09.2013 20:39 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Kāpēc vienmēr defoltā tiek pieņemts, ka tās, kuras te raud par draugu trūkumu, ir tās gudrās, inteliģentās un interesantās, bet tās, kurām ir draudzenes un savas kompānijas, ir tukšpaures, kurām interesē tikai lupatas, klubi un puiši?

Nu vispār jau ir mazliet savādāk. Inteliģentam cilvēkam interesants šķiet tikai inteliģents cilvēks un pārējiem viņš šķiet garlaicīgs. Nu vispusējam cilvēkam ir vieglāk atrast draugus, jo ir intereses, kas interesē visus.
Vai tu kop savu ārieni (domā par to kā ģērbies, kādi tavi mati) respektīvi stilu?

Nu ko es teicu - lupatas utt.
11.09.2013 20:45 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Aprobežota domāšana par to inteliģenci..
11.09.2013 20:48 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Nē, ne vienmēr vientuļie ir gudri. Pat ļoti bieži tā nav. Bet šajā gadījumā gan tā izklausās.
11.09.2013 20:56 |

Reitings 134
Bet izskatam VIENALGA IR nozīme, tam kā jūties savā ķermenī, vai patīc sev.
11.09.2013 20:58 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Bet izskatam VIENALGA IR nozīme

Tie ir tikai un vienīgi vispārēji pieņemti stereotipi.
11.09.2013 21:03 |

Reitings 134
6graudi Bet cilvēkus pievelk tas, ja esi interesants ārēji, iekšēji.

Jo vairāk, ja tu nebaidies būt tu pats. īsteno to, ko tu vēlies, kāds stils tev patīk, KĀDA ir tava gaume, tas viss izpaudīsies ārēji un pievilks līdzīgus cilvēkus tuvoties tev. Ir cilvēki, protams, kam tas ir maznozīmīgi, bet es domāju, ka tev pašai vairāk interesēs interesanti kopts cilvēks, nekā diezgan pelēks. Ja iekšēji šķieti sev pelēka, tad uzspodrini sevi kautcik ārēji, tā kā tev patīk un lai labi jūties.
11.09.2013 21:08 |

Reitings 6
Reģ: 29.12.2012
Cau, Mackingbird! :)

Sobrid pati macos 11. klase. Es tevi pilniba saprotu, jo pasai ari nav daudz draugu. Vinus visus es varetu saskaitit uz vienas rokas pirkstiem. Pati pec dabas es ari esmu loti kautriga, tapec ir gruti iepazities ar jauniem cilvekiem un atrast sev draugus. Vai dzivo Riga? Kura skola tu macies?

P.S. Piedodiet par garumzimem un mikstinajumzimem,jo sava jaunaja datora sis lietas vel neesmu apguvusi. :(
11.09.2013 21:18 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kāpēc vienmēr defoltā tiek pieņemts, ka tās, kuras te raud par draugu trūkumu, ir tās gudrās, inteliģentās un interesantās, bet tās, kurām ir draudzenes un savas kompānijas, ir tukšpaures, kurām interesē tikai lupatas, klubi un puiši?

+++

Man reizēm skolas laikā svaigi iepazīti cilvēki mēdza teikt, ka es izklausities baigi gudra (nezinu gan īsti kāpēc), bet tas cilvēkus neatturēja draudzēties. Arī neskatoties uz to, ka šmotkas mani neinteresēja, un pat tādas "vispārtīniskas" lietas kā mūzika mani arī neinteresēja pilnībā.

Nu nevar apgalvot, ka tikai tukšpauri ir spējīgi atrast draugus. Arī cilvēki ar smadzeņu šūnām, ja grib, spēj komunicēt un pa visu skolu atrast vismaz 2-3 cilvēkus, ar ko ir interesanti regulāri parunāties.

Mīļā meitene, paej viņiem solīti pretim! Pašpārvaldē vari iesaistīties, skolas avīzē, ja skolā neviena sakarīga cilvēka nav, tad ej kursos.
11.09.2013 21:27 |

Reitings 134
Reģ: 10.07.2013
MockingBird, izklausies pēc manis. :) Neej uz vietām un nedari lietas, kas tevi neinteresē, jo tur tu atradīsi tieši tādus cilvēkus, kuri nebūs tādi kā tu. Ej tur, kur tev patīk un drīz atradīsies draugi. Man palīdzēja tas, ka es izaicināju sevi katru dienu pajautāt kādam klasesbiedram kādu jautājumu un tālāk viss notika kā smērēts.
11.09.2013 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)