jauno krievu stils

Reitings 23
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, mīļās dāmas!

Vēl pēdējo reizi draugiem radās ideja par tematisko ballīti.
Stils - jaunais krievu!
Tagad sēžu un prātoju, ko gan tas īsti nozīmē.
Ko Jūs vilktu?

Iepriekš tencinu par idejām! :)
11.09.2013 18:51 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Ja vien neesi 90 gados labu apstākļu rezultātā kļuvusi par turīgu dāmu, tad diemžēl tevi jāapbēdina - neesi gan.

ne gluži, orentējos, pēc šeit ieliktajām bildēm un spriedumiem par apģērbu salikumiem un krāsām ... :D
12.09.2013 13:02 |

Reitings 150
Reģ: 17.07.2009
weee neesi vienīgā,kas par sevi tā padomāja :D
12.09.2013 13:39 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
12.09.2013 13:43 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
krievietem loti patik zelts, ta zilgan zala krasa, spilgts make up(sarkanas lupas, uzacis nereti ietetuvetas).

un latvietes nēsā tikai sudraba gredzentiņu un dzintara krellītes, pelēku jaciņu, lūpas nekrāso, uzacu nav?
12.09.2013 13:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka latvieteem tapat patiik kosmeetika un spilgti toni,bet to ,ka krievu sievietes loti lec aciis-es varu teikt arii,ka te pie manis taa ir.Taads mazs piemeers-mums ziemaa liist lietus,noteikti tas ir tas laiks ,kad vajag kaadu siltaaku dzemperi ,jaku,bet ja redzeesu "Trader's Joe"paartikas veikalaa kaadu sievieti ar kazkaadas meeteli,vai aadas jaku ar kazokaadu,tad noteikti zinaasu ,ka taa ir krieviete!
Maza atkaape no teemas-es parasti netaisu nekad balliites ar dress code,kur buutu jaavelk kaut kas taads,ko es negribeetu redzeet sev.Esmu ieveerojusi ,ka loti labi juutos ,ja labi izskatos arii saada veida ballitees!Mums vienu gadu bija 20.gadu ballite-man tik loti patika -mezgiines ,ziids utt,bet taa ar odzinu viss saskanots-kaut kur tajaa pasaa laikaa saskanots ar laikmetu!Visiem loti patika hipiju ballite-arii tad es centos izskatiities taa simpaatiski!Es atvainojos,ka novirziijos no teemas.
Peec siim bildeem,taads iespaids ,ka sii ballite tomeer vareetu izveersties par taadu ,kaa apsmiesanu!Es arii pateicu savas domas,ka man vairaakas no siim sievieteem liekas sausmiigas,bet taisot taada veida pasaakumu ar mazaaku, vai lielaaku ironiju pret bagaatajiem krieviem,kuri varbuut pat visi nav taadi-tas buutu apvainojosi!
12.09.2013 17:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits