Bezizeja.

Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
Labdien!
Esmu nonākusi situācijā, kad izmisums mani dzen kapā.
Uztaisīju šodien pēcpusdienā gr.testu- viennozīmīgi pozitīvs, pat pēcpusdienā spilgta 2.svītriņa. Iepriekš jau taisīju 1dien, bet tad vēl bija bāla svītra, tāpēc šaubījos, ja nu kaut kas nojucis testā.

Bērnu es gribēju, vienmēr sapņoju, gaidīju, kad un kā būs. Bet... Bērna tēvam, šķiet, ir vienalga. Varbūt viņam šoks? Kā pats saka- vajagot sagremot šos jaunumus. Runājot ar viņu liekas, ka bērna tēma viņu vispār besī, paliek vēss un, šķietami, neieinteresēts, nezinu, kā vēl to aprakstīt. Man tas ļoti sāp, jo man vīrieti vajag kā stipro plecu, kurš man palīdzēs šai laikā, nevis asti kājstarpē iežmiedzis slēpsies zem gultas.

Nesen esmu sākusi strādāt pēc augstskolas, pareizāk sakot vēl tikai otro nedēļu strādāju, pagaidām, kamēr atsperšos, dzīvoju pie mammas (pie drauga nevar, jo viņš ārpus pilsētas dzīvo), dzīvoklis te mazs, un savā miteklī, ja tādu dabūtu, viena bērnu nepavilkšu... Un ja draugs būs tāds, kāds ir tagad, ilgi es šādu izturēšanos nepanesīšu. Tāpēc doma par dzīvošanu kopā- tāda nereāla.

Aborts. Sāku pat domāt par to. Nekad nedomāju, ka apsvēršu domu par abortu.... Jau domas par to vien šķiet kaut kas drausmīgs, ne tikai bērna nogalināšana, bet arī iespēja vairs nekad nebūt par mammu... Puisis pateica, lai par to nedomāju un nerunāju stulbības. Bet neliekas, ka viņš arī grib mazuli. Esmu izmisumā!

Nezinu, ko vēlos dzirdēt, bet sēžu, raudu pie pc un domāju, ko lai iesāku...
11.09.2013 14:39 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu re, tagad vnk šķiet, ka tu esi no mušas uzpūtusi ziloni. draugs noteikti sastresojās par to, kā tagad dzīvot un varbūt pat dabūt vairāk naudas. jo tomēr, lai uzaudzinātu bērnu, kaut vai tikai 1, vajag daudz līdzekļu. tas nozīmē, ka varbūt mūsu pašu vēlmes un extras ir jāatstāj otrajā plānā. un lai to saprastu kas un kā, ko labāk darīt, kā labāk darīt, vajag laiku.
īstenībā tev pat ir divas iespējas, kur dzīvot - pie mammas vai drauga. žēl, ka jūs vēl neesat izmēģinājuši kopdzīvi un tā vairāk neesat iepazinuši viens otru, jo tagad'abiem būs dubultatbildība. ne tikai pienākumi vienam pret otru, bet arī pret bērnu.
novēlu jums mācēt sakārtot savas attiecības, saskaņot savas vēlmes un kopīgiem spēkiem uzaudzināt bērniņu :)
11.09.2013 16:03 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Neesmu kompetenta spriedēja, jo bērnu vēl nav. Bet, man liekas, ka vīriešiem tā neplānotā grūtniecības lieta (ja vien nav plānota un gaidīta) sagremojas lēnāk. Sievietei jau savādāk tas viss process...
11.09.2013 16:04 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Domāju, ka citām pat tik daudz nav, cik ir tev.

Ne pa tēmai, bet cilvēki ar tādu attieksmi, manuprāt, neko dzīvē nesasniedz. Nav tās tiekšanās pēc kaut kā vairāk, jo taču citiem pat tik nav. :)

Autorei.. Man arī liktos jocīgi, ka vīrietis tāds nekāds, kā nobijies. Bet iesaku vienkārši nogaidīt kādu laiciņu. :) Gan jau viss būs labi.
11.09.2013 19:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Bet, man liekas, ka vīriešiem tā neplānotā grūtniecības lieta (ja vien nav plānota un gaidīta) sagremojas lēnāk

Tā arī ir. Kad es stāvoklī paliku, manam tābrīža draugam bija šoks, jo bērniņu bijām plānojuši vēlāk. Pēc dažām dienām samierinājās ar domu, vēl pēc pāris nedēļām pārnāca mājās ar mazām, pūkainām baltām zeķītēm un sāka gaidīt mazo tāpat kā es. Uz dzemdībām nāca līdzi, rociņu turēja. Tas, kas bija tālāk, jau ir cits stāsts... :(
11.09.2013 19:29 |

Reitings 223
Jā, es dzīvošu, cerēšu, ka manam draugam bērna esības pieņemšana notiks, cerams agrāk, nekā vēlāk, un sevišķi, kad sāks augt puncis un jau būs redzams, kā mazais aug... Tad pamodīsies arī kaut kādas jūtas :) Atliek vien gaidīt.. Tā ka laikam jāpiekrīt jums, kad sakat, ka vīriešiem tas notiek lēnāk..

Alexxa, kas tev notika..? Ja drīkst jautāt, bet ja nevēlies- nestāsti..
12.09.2013 20:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
isteniba man pasai skiet pec tevis rakstita, ka tu pati ari esi soka, ne tikai vins.lai paiet ilgaks laicins, viss iekartosies ta ka tam ir jabut. tagad nevajag strebt karstu!
12.09.2013 20:30 |

Reitings 223
Man pašai tas šoks jau ir mazinājies. Gribējās man to mazuli.. vairāk man ir bail palikt vienai bez kārtīgas dzīvesvietas, jeb arī- dzīvot ar vīrieti, kurš lāga nemīl mūsu bērnu. Jo pēdējā laikā arī pret mani viņam attieksme ir tāda.. nekāda..
13.09.2013 14:01 |

Reitings 223
Turklāt.. Visdrīzākais, ja nebūtu pieteicies bērns, es šķirtos..
13.09.2013 14:02 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Varbūt tavs draugs arī gribēja šķirties, bet pieteicās mazulis. tad nu tagad domā un ir šokēts par radušos situāciju,jo neko tālāk ar tevi negribēja.
un dievzia bērna pieteikšanās, jūtas izmainīs..ja jau biji plānojusi šķirties, tad lielā love nezvai pamodīsies.
13.09.2013 14:10 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
nabaga bērns. Nu kapec jaražo ja
Visdrīzākais, ja nebūtu pieteicies bērns, es šķirtos..
un
man ir bail palikt vienai bez kārtīgas dzīvesvietas, jeb arī- dzīvot ar vīrieti, kurš lāga nemīl mūsu bērnu. Jo pēdējā laikā arī pret mani viņam attieksme ir tāda.. nekāda..
Manuprat tas ir egoisms un bezatbildiba.
13.09.2013 14:12 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nekas cits , kā atklāta saruna vienam ar otru , Jums nespēs palīdzēt.
Lai veicas ... :)
13.09.2013 14:13 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Bet ja jūs abi gribējāt bērniņu un taisijāt to bērniņu, tad tagad ,kad viņš ir pieteicies, kur ir problēma jāmeklē ???
13.09.2013 14:13 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Vīriešiem nereti arī plānots bērns ir šoks, tā kā tas nav rādītājs. Tā ir vienkārši tāda vīriešu suga un viss. Protams, tas nenozīmē, ka viņi ir sliktāki vai slikti tēvi, viņi vienkārši lēnāk pielāgojas un viss.

Par to, ko čāča teica - nu, tur ir 50/50 iespēja - var izmainīties uz labo pusi, var arī tieši pretēji, bet tā, kā bija nebūs tiešām. Vai tad tas nav tāpat uz labu, ja jau tevi neapmierināja pastāvošās attiecības tik ļoti, ka biji gatava šķirties?
13.09.2013 14:15 |

Reitings 223
Redzi, Kubiete, ne vienmēr bērnus speciāli "ražo", turklāt, tas vārds vien jau skan pretīgi. Nu, saražojām mēs to bērnu, kā tu saki, viņš ir manā puncī, un kur tur ir mans egoisms? Tas, ka man gribas, lai bērnam ir viss, vai arī tas, ka esmu gana drosmīga, lai kaut vai viena audzinātu, ja tētuks izlems, ka viņam mūs nevajag? Jā, ir bail, ka nepalieku bez sakarīgas dzīvesvietas, vai arī biedē doma- dzīvot ar vīrieti tikai, lai būtu daudz maz normāls jumts virs galvas. Tas ir egoisms, ja es bērna dēļ būšu gatava kādu laiku dzīvot, kā ir, lai pēc tam pati atspertos, un ietu paceltu galvu? Es tā nedomāju.

Un vispār, paldies par šo komentāru, tas man lika tikai un vienīgi sasparoties.
13.09.2013 14:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
tur ir 50/50 iespēja - var izmainīties uz labo pusi, var arī tieši pretēji, bet tā, kā bija nebūs tiešām. Vai tad tas nav tāpat uz labu, ja jau tevi neapmierināja pastāvošās attiecības tik ļoti, ka biji gatava šķirties?

Milzu pluss no manas puses. Tiešām, tāpat kā bija nu točna vairs nebūs :)

Reitings 27552
Nav neka briesxmīgāka par negribetu ārlaulības bernu. No tēva negribētu, un ražo0tu nemīlestībā. Nekas labs tur nebus nekad.

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es nesaprotu vispār neko, autore sākumā teica,ka bērnu gribējuši, bet tagad saka,ka tā sanāca
13.09.2013 14:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Gribēja kaut kad tuvā nākotnē, nevis tūlīt
13.09.2013 14:21 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Un pie tam tā nereti ir arī pāriem, kam ir ilgstošas, saticīgas attiecības - dzīvē ienāk bērns, kas izmaina it visu un attiecības izjūk. Tā kā tas galīgi nav rādītājs un nekāds egoisms tas nav. Bērnam ir svarīgi, lai viņš būtu pabarots, apģērbts, zem jumta un kopā ar mammu. Ja to ir iespējams nodrošināt (un tu teici, ka mamma atbalsta un ir sajūsmā, tātad uz ielas tu nepaliksi), tad es neredzu tur nekādu bezatbildību. Jā, jā, iPads noteikti uz gada dzimšanas dienu netiks uzdāvināts un dažas te iedomāsies, ka esi tā dēļ slikta māte, bet galvenais ir atcerēties to, ka bērnības siltākās atmiņas ir nevis par lellēm un dāvanām, bet gan par to, kā tu esi savu laiku pavadījis ar mammu, par viņas glāstiem un labajiem vārdiem. :)
13.09.2013 14:22 |

Reitings 27552
Visdrīzākais, ja nebūtu pieteicies bērns, es šķirtos.. ļūk ko autore gribeja
13.09.2013 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits