Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Daži jautājumi

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
1. Kāds būtu vislabākais krēms,lai cīnītos ar sausu ādu uz auss ļipiņām un auss iekšpusē? Ik pa laikam tie nesmukumi parādās.

2. Vai tas nekādi ādai nevar kaitēt,ja es lietoju Dzintars BE TRENDY sejas masku problemātiskai ādai 2-3 reizes nedēļā?

3.Šis ir vairāk diskutējamais jautājums, padalāties ar saviem uzskatiem.
Situācija (ietekmējos no vienas zināmas ģimenes) - bērns mācās, vecāki strādā. Ar mammu bērnam labas attiecības,bet ar tēvu tikai "Čau" līmenī (kā uz nažiem) un viss. Mammai maza alga,tāpēc skolai grūti iedot kaut kādu naudu. Tēvam ir labāka situācija,bet viņam ir tāda nostāja - naudu dos tikai tad,ja bērns pats prasīs,savādāk nekā,lai gan ļoti labi zina,ka bērnam vajag pusdienām, ceļam, pulciņiem. Respektīvi,tēvs tikai grib izbaudīt to situāciju,ka bērns iet un viņam lūdzas. Pats pateicis tā-nekādu naudu nedošu,ja man neprasa,jo es jau nezinu, vai tas bērns maz mācās.
Es uzskatu,ka tēvam bērnam ir jādod nauda bez prasīšanas,jo zina kāda ir patiesā situācija.
Kā jūs uzskatāt?
11.09.2013 11:22 |

10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Es savulaik skolas gados arī nekad neprasīju naudu ne mammai, ne tētim, kaut kāda kautrība man bija vai kas, bet vecāki deva paši. Uzskatu, ka tēvs jau nu varēja atbalstīt finansiāli, pat ja viņam to neprasa.
11.09.2013 11:25 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Ja ar mani sarunātos tikai "Čau" līmenī, es arī nevienam nekādu naudu nedotu. Tur ir jārisina konflikts dziļāk.
11.09.2013 11:33 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
1. kaut kas no Panthenol sērijas?
2.-
3. Man nekad nebija jāprasa. Krusttēvs deva pats, kad vēl nebiju iztērējusi iepriekš doto naudiņu, un parasti pukojās, ka es laikam neēdu un neko sev nepērku, ka man visu laiku vēl ir.
11.09.2013 11:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits