Ko darīt ja ceļā nostājas trešais

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Ko darīt ja prātā ienākusi doma nokrāpt savu draugu? Jau mēnesi sarakstos čatā ar citu džeku, izskatīgs, gudrs, izveicīgs, atjautīgs, esam vienu reizi tikušies pusdienu pārtraukumā, viņš man kā džentlmenis izmaksāja pusdienas, bija galants un ieturēts. Pēdējā laikā arvien biežāk par viņu iedomājos, mūsu sarakstes kļūst arvien biežākas, katru vakaru, rītu, pusdienu pārtraukumā uzzvana. Citreiz viņš man zvana kad man ir blakus draugs, es izliekos ka zvana no darba jo negribu lai draugs pieķer. Ko darīt? Viņš ir neprecējies, brīvs, 32 gadi, labs darbs, godīgs, viņš zin, ka man ir puisis un ceļā nestāsies.
10.09.2013 15:27 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tagad no augusta beigām līdz oktobra sākumam ir ļoooti interesants un traks laiks savstarpējās attiecībās, lai netaiktu vairāk :) Pēkšņi cilvēki iemīlas citos, pēkšņi šķiras, pēkšņi parādās visādās problēmas utt. Ja vien iespējams, šobrīd nevajag pieņemt nekādus lēmumus saistībā ar attiecībām, jo rezultāts būs slikts. Nogaidi...
11.09.2013 09:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bet viņas džeks tak uztaisīja bērnu Jāņos citai, un tas bija labi, ja pirms nepilniem 3 mēnešiem.
11.09.2013 09:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits