Ko darīt ar vīrieti?

Reitings 50
Reģ: 07.03.2010
situācija, esmu jaunāka, vīrietis vecāks - ir ģimene-nav precējies, 1 bērns. Krāpj ģimeni ar mani! Jūtas laimīgs! Kad uzdodu viņam jautājumus par sirdsapziņu - viņš neatbild, bet cik saprotu viņam tā ir ērti un neko negrib mainīt, kad gribu pātraukt mūsu kontaktu-viņš dara visu lai tas nenotiktu. Kad ierunājos par lietām-ka tas nav pareizi (turpinu, jo esmu fall in love) - viņš- ka grib baudīt dzīvi tvert mirkli un liek man justies tā ka ļaujos... Gribētu Jūsu viedokļus par šo situāciju, jo nezinu ko darīt!
09.09.2013 20:40 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Nevis Tevi nelaiž, bet Tu pati patiesībā nevēlies aiziet. Jā, jā vainīgas ir jūtas un bla,bla,bla...
09.09.2013 21:55 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tev sevis žēl nav? Ja tu nebūtu iemīlējusies, tad vēl tāda izklaide būtu saprotama (ne jau nu tavs vīrs un tavas problēmas, kā saka). Bet, ja pati esi iemīlējusies, tad agri vai vēlu tiksi sāpināta, jo vīrietis tevi nemīl, bet izmanto savai izklaidei... Diezgan nožēlojamā situācijā esi!
09.09.2013 21:56 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Pienāks laiks, kad Tavs vīrs, bērna tēvs, darīs tieši to pašu ar Tevi.

Mani vienmēr ir fascinējusi šī loģika.
Ne jau viņai ir attiecības un saistības ar sievu. Viņa nevienu nekrāpj.

Slampu mierinājums - kipa es jau neko... :D
Ui, un kā vēl tādām kucītēm nāks viss atpakaļ :)
09.09.2013 22:00 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Protams, ka nāks, bet ne Tev būs par to lemt;)
09.09.2013 22:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu, ne vella - mīļākās mēdz būt svarīgākas par sievām. Visu labo un slikto, kas vīrietim noticis, mīļākās uzzina pirmās. Mīļākajām laiku ieplāno vispirms, tad tikai sievai, ja vien nav kādi ārkārtas gadījumi - tur sievasmātes dzimšanas diena utt. Ne viens vien vīrišķis nešķiras no sievas tikai bērnu vai sabiedriskā tēla dēļ. Bet, ja mājās viss jau ir izjucis, bet turēties pie sievas ir bērnu un goda lieta, rodas mīļākās, kas dabū visu, kā sievai vairs nekad nebūs. Face it.

Ja viirietis ir stulbs vai grib izskirties, tad jaa, bet ja praataa nenaak skirties, tad dara visu, lai sievai aizdomas nebuutu. Ne pa velti miiljaakaas visbiezjaak sveetkos, nedeeljas nogalees un naktiis ir vienas pashas, jo viirietis neriskees izsaukt uz sevi uguni. Un lai kaa nebuutu, skirshanaas gadiijumaa sievai pienaakaas puse no mantas, bet miiljaakaa paliek tikai ar sanjemtajaam daavanaam.
09.09.2013 22:47 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nekad neesmu sparatusi tās, kuras lepojas ar mīļākās statusu, kopš kura laika tas ir kaut kāds gods? tāda mauka jau vien ir...varbūt gluži naudu skaidrā neņem pēc akta, bet dāvanas pieņem, uzklausa vīrieša bēdas un tad viņš iet mājās pie sievas.
09.09.2013 22:53 |

Reitings 50
Paldies par viedokļiem :)
Piebildīšu - vīrietis nav precējies, bet statuss sabiedrībā un ģimenē ir gan! Kad arī uzzināju par bērnu un sievieti ar ko dzīvo kopā- atraidīju. (diemžēl vēlāk tas vairs neizdevās, jo vīrieti satieku bieži ikdienā). Kad atraidīju - tad viņš teica- viņa nav mana sieva, es pat sākumā nosodīju to ka tā var pateikt un arī vaicāju kāpēc neprec- vīrietis neprata atbildēt!
09.09.2013 23:33 |

Reitings 50
Un Alexxa Tu perfekti visu noraksturoji! :)
09.09.2013 23:36 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
miiljaakaas visbiezjaak sveetkos, nedeeljas nogalees un naktiis ir vienas pashas, jo viirietis neriskees izsaukt uz sevi uguni

Nea, tā nu nav gan. 50/50. Vismaz man tā bija. Bija svētki,kad viņam bija "komandējumi" un bija, kad man bija jāpiecieš. Nedēļas nogalēs arī visbiežāk "komandējumos" bija. Viņai tika pateikts, ka viņai jāizvēlas - vai nu ģimenei ir viss, tikai viņš retāk mājās, vai arī viņš ir mājās un viņa mācās matemātiku. Lai gan reāli viņš bija spējīgs gan ģimeni nodrošināt, gan mani lutināt.

Un lai kaa nebuutu, skirshanaas gadiijumaa sievai pienaakaas puse no mantas, bet miiljaakaa paliek tikai ar sanjemtajaam daavanaam.

Šis sāpēs tikai tām, kas no tādām attiecībām gribēs materiālus labumus. Citādi.. Paldies par uzmanību un ejam tālāk, kā manā gadījumā :) Es ar viņu kopā neko nebiju uzbūvējusi, lai man būtu tiesības pieprasīt pusi. :)
10.09.2013 06:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nea, tā nu nav gan. 50/50. Vismaz man tā bija. Bija svētki,kad viņam bija "komandējumi" un bija, kad man bija jāpiecieš. Nedēļas nogalēs arī visbiežāk "komandējumos" bija. Viņai tika pateikts, ka viņai jāizvēlas - vai nu ģimenei ir viss, tikai viņš retāk mājās, vai arī viņš ir mājās un viņa mācās matemātiku.

Taa ir opcija tiem, kuriem ir taadi komandeejumi, bet ljoti lielai daljai cilveeku komandeejumi neietilpst darba sarakstaa. Tie, kuri darba deelj meetaajaas pa pasauli, tiem ir vieglaak kaut ko samenedzeet, bet ja straadaa darbaa no 9-5, tad tur ir jaapeerk sveetdienaas zivis tirguu, lai pieraadiitu, ka ir makskjereejis vai veel sazin kas jaagudro, ja vien tikshanaas ar miiljaako neaprobezjojaas ar pliku seksu un pasuutiitaas picas apeeshanu peec tam gultaa.
10.09.2013 06:43 |

Reitings 7408
ja straadaa darbaa no 9-5, tad tur ir jaapeerk sveetdienaas zivis tirguu, lai pieraadiitu, ka ir makskjereejis vai veel sazin kas jaagudro, ja vien tikshanaas ar miiljaako neaprobezjojaas ar pliku seksu un pasuutiitaas picas apeeshanu peec tam gultaa.

Nu tad iekšām jābūt, lai ar tādu sēdētu otrās vijoles lomā. Šiem, manuprāt, palīdz tikai melošana mīļākajai, ka no sievas šķirsies, lai jau paciešas..
10.09.2013 06:46 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Nu nav teikts, ka meitenei viss nāks atpakaļ.. Jā, iespējams, būs nožēla visu atlikušo dzīvi, sirdsapziņas pārmetumi un stress sievas statusā. Bet nu nav jau teikts, ka kas nāks atpakaļ..
10.09.2013 07:35 |

Reitings 7408
stress sievas statusā

Tas jau ir pietiekami. Iedomājies, cik attiecību var sabeigt tādu nepamatotu aizdomu dēļ?
10.09.2013 07:42 |

Reitings 37
Reģ: 21.05.2013
Sveika. Lasot tavu problēmu.Tāda sajūta, ka biju līdzīgā situācijā, bet biju tikai otrā pusē- sievas vietā. Mēs nebijām precējušies. Manam vīram arī bija mīļākā. Viņš nemaz neizjuta nekādus sirdsapziņas pārmetumus ne pret sievu un ne pret mīļako. Viņš vienkārši baudīja situāciju un čakarēja smadzenes mums abām. Tādus vīriešus vienkārši jāsūta piecas mājas tālāk.
10.09.2013 09:33 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
oi, es arī biju "sievas" vietā. Varu tikai pateikt to, ka man pret šitādām sievietēm nav nekādas cieņas (piedodiet, atvainojiet :D). Protams, vainīgi ir abi. Pat visi 3 (sieva, vīrs un 3. persona), ka viss tik tālu ir aizgājis, BET es zinu, cik sāpīgi ir zaudēt ģimeni, ka tev jāpaliek vienai ar bērnu, tāpēc uzskatu, ja Tev ir sirdsapziņas pārmetumi par visu šo, tad arī izbeidz visu. Nevajag tiešām uz citu nelaimes savējo būvēt.

Plus ja viņš tev arī neko nesola un nav aizgājis jau no sievas, tad diez vai jums tur spīd attiecības līdz mūža galam.
10.09.2013 09:42 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Ja nestāsta, ka ies prom no sievas un citas tādas muļķības, tad patiesībā romāniņa versijai nav sūdīgi - lutina kā var. Tās, kuras ir sievas, tās parasti domā, ka tā jau ir TIKAI mīļākā. Nu, ne vella - mīļākās mēdz būt svarīgākas par sievām. Visu labo un slikto, kas vīrietim noticis, mīļākās uzzina pirmās. Mīļākajām laiku ieplāno vispirms, tad tikai sievai, ja vien nav kādi ārkārtas gadījumi - tur sievasmātes dzimšanas diena utt. Ne viens vien vīrišķis nešķiras no sievas tikai bērnu vai sabiedriskā tēla dēļ. Bet, ja mājās viss jau ir izjucis, bet turēties pie sievas ir bērnu un goda lieta, rodas mīļākās, kas dabū visu, kā sievai vairs nekad nebūs. Face it.

Piekrītu, ka ir arī šādi gadījumi, bet vismaz 90% gadījumu, beigu beigās vīrs aizbēg pie tās mīļākās - noprec viņu un izveido ģimeni. Par tālākām krāpšanām diskutabls jautājums.

Kas attiecās uz otro gadījmu- mīļākās vienmēr paliks mīļākās statusā un ir vīrieši, kas nekad mīļāko nenoliks pirmajā vietā, drīzāk, ja sievai nāks ausīs stāsts par mīļako, tad tā ātri vien dabūs spērienu pa pakaļu un paliks pie savas siles, kura nu jau būs vēl sasistāka kā iepriekš.

Vispār nesaprotu tās sievietes, kas sevi tā upurē..Ok, ja vēl vīrietis saka, ka šķirsies utt., bet ja pēc Jūsu gultas iet gultā pie sievas. Cmoon, un tā dzīvot- mūžīgi slapstīties, neiepazīties ar vīrieša ģimeni, nedomāt par bērniem, kāzām.. Mērķis tik vien kā kājstarpi atvērt pēc iespējas platāk?
10.09.2013 09:49 |

10 gadi
Reitings 1660
Ļoti tipiska situācija, kad vīrietis ir vecāks un sirdsapziņa viņu jau sen nemoka un jaunāka sieviete, kurai vēl nav vajadzīgās dzīves pieredzes.
Ja vīrietis ilgtermiņā savām mīļākajām neko nesola, tad parasti tās pēc kāda laika šādus tipiņus pasūta un viņi, asti iežmieguši kājstarpē, atgriežas savā vecajā ģimenē. Ļoti ērta dzīve - ir gan izklaide, gan rezerves atkāpšanās variants. Un ļoti daudzi piekopj šādu dzīves stilu.

Nesaprotu tik, ko pārējās meitenes brūk virsū šai dzīves nepieredzējušai meitenei un draud ar to pašu nākotnē. Ne jau meitene krāpj kādu, bet viņas vīrietis.
10.09.2013 09:55 |

Reitings 50
Paldies, un es tiešām esmu nepieredzējusi šajā dzīves jomā, jo nekad nebiju iedomājusies, ka nonākšu šādā situācijā. Saprotu, ka jāpieliek punkts!
10.09.2013 10:41 |

Reitings 50
Un nenoliegšu pirmo reizi esmu tā kādā iemīlējusies.,un vēlētos šo situāciju savādāku, bet saprotu, ka tas nekad nenotiks, un, ka atrāk viss jāizbeidz, -tikai jāsaņem drosme!
10.09.2013 10:46 |

Reitings 8272
sirdsapziņa ir viens, bet vai tu esi viņam pajautājusi, cik ilgi vilksies šī situācija, ka viņš gulēs ar abām? izskatās, ka ar tevi viņš ir vnk aizrāvies un viņam ir labi, bet sieva ir sieva tomēr. iesaku tomēr noskaidrot jūsu visu savstarpējās attiecības.
ko tu darītu, ja viņš nolemtu aiziet no ģimenes?
10.09.2013 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)