Vilnas zeķu un bloga diskusijas man atgādināja divas kundzītes.
Ir tā, ka kundzītes ir rokdarbnieces, taisa visādas feinas lietas - ada, tamborē, arī rotaslietas gatavo pašas.
Tad nu jautājums - vai jums patiktu iegādāties šādas lietas interneta veikalā?
tatler, viņām ir tiešām feinas lietas, nav prastas. Zeķu diskusijā pirmajā lapā ir cimdiņi bez pirkstiem - uz īkšķi - tos viņas taisīja. Man vispār ir jābūt vēl bildēm ar viņu lietiņām, pameklēšu. Ja atradīšu un ir vēlme, varu ielikt.
tur vajag vairāk par zeķēm, piemēram, adītus, skaistus džemperus, šalles, cimdus. arī uz pasūtījuma pēc paša vēlmes. lai var Ziemassvētkos dāvināt ar vārdu, vai kādu izteicienu, vai simbolisku attēlu. lūk tur jau varētu domāt par biznesu.
heroin, viņām ir viss Tevis minētais, arī iespēja sarunāt specpasūtījumu, tāpēc arī tiek domāts par interneta veikalu. Ir arī rotaļlietas, galdautiņi, somiņas un citas interesantas lietas.
Būtu forši, ja adījumos tiktu iekļauti latvju raksti. Interneta veikalam fons varētu būt no latvju rakstiem, nu kā Lielvārdes josta. Tāds īsts latvisks interenta veikals, man patiktu :D
Ja pati nemācētu adīt un tamborēt, tad noteikti iegādātos, jo ziemas man nav iedomājamas bez vilnas zeķēm, biezām šallēm un cimdiem utt.
Tā kā pati adīt māku, tad šādas lietas uzmeistaroju pati un veikalā nepērku.