Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attieksme pret vīrieti...

Reitings 123
Reģ: 09.09.2013
ir tāda situācija, ka mans draugs iedzerot kļūst par pa visam citu cilvēku, sāk mani bezmazvai pazemot, un sāk fantazēt lietas, ko itkā esmu viņam teikusi, bet īstenībā neesmu, it īpāsi tas notiek, ja aizejam uz kādu klubu vai vienkārši atpūšamies kopā ar draugiem...mans mērs ir pilns...varbūt kāda varētu ieteikt kādu labu ideju kā tikt ar šādu vīrieti galā, kā šādas situācijas izmantot pret viņu, lai sāp ne man, bet grauž viņam, kaut ko tādu, kas viņam liktu aizdomāties un mainīties? pie vainas ir viņa neuzticība man , jo viņš neuzticas nevienam cilvēkam, kā man iedvest viņā šo uzticību?

P.S. nevēlos, lai tiktu rakstītas visādas rupjības, kā daži labi to dara, vēlos dzirdēt idejas..:)
09.09.2013 14:11 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man nav. Es nebūtu kopā ar agresīvu (jo apvainojumus es uztveru kā agresiju) vīrieti.
Un cik bieži ir tā iedzešana?
09.09.2013 14:16 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jābeidz dzert vnk. Manai draudzenei bija līdzīga situācija. Protams, skaidrā esot viņš izliekas,ka neko neatceras (jā izliekas,jo cik naudas maksā vienmēr zina), ierakstīja telefonā viņa murgus un nākamajā dienā atskaņoja..pats sarka un bālēja, atvainojās uz ceļiem, bet draudzenei tāpat aizgāja.

Šādās situācijās gribas pateikties Dievam, par to,ka mans sadzēries paliek divtik mīlīgs.
09.09.2013 14:16 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Pasūtīt piecas mājas tālāk. :)
09.09.2013 14:17 |

Reitings 13628
Gribēju rakstīt, ka man nav tādas pieredzes.
09.09.2013 14:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nu viņam derētu izvēlēties - tu vai alkohols!
Tas, ka viņš neuzticas.. nedod iemeslu izturēties necienīgi un rupji!
09.09.2013 14:20 |

Reitings 8272
vai nu šķirties ar šo vīrieti vai nu ir'vēl pāris iespējas.
pirmkārt, cik viņš bieži dzer?

varbūt vnk kkādā veidā mēģināt kontrolēt izdzertā alkohola daudzumu. es zinu, ka manam draugam ir viena stadija (sauksim to tā), kad viņš var daudz ko uztvert pārāk burtiski vai kaut kā tamlīdzīgi, kas pāris reizes ir novedis pie nesaskaņām.
varbūt, ja tu redzi, ka tavs draugs tuvojas šim - pārāk daudz iedzēris - ir iespējas dabūt viņu mājās un iet gulēt? vai arī vnk neej līdzi uz klubu vai ej pati ātrāk mājās. tiesa gan, šādus alternatīvos variantus bez šķiršanās iesaku tad, ja tas nenotiek pārāk bieži, piemēram, reizi pusgadā vai tml. bet te jau šķiet, ka tas notiek krietni biežāk.
09.09.2013 14:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man jau šķiet.. ja puisis Tevi, sevi un apkārtējos nostāda neērtā situācijā.. tad varbūt alkohols nav priekš viņa? Varbūt ir vērts iemācīties izklaidēties bez tāda..
09.09.2013 14:25 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Mans ex arī tā uzvedās, kad bija piedzēries, nāca naktī mājās un modināja mani augšā, lai izstāstītu visādas riebeklības, ko it kā viņa draugi par mani teikuši, ka it kā es esot slikta, salīdzinot ar citu draugu meitenēm utt., ja kaut ko iebildu, tad piesējās vārdiem. Ļoti nepatīkami bija:( Otrā rītā vienmēr dievojās, ka tā nav domājis, lai piedodot, lai aizmirst, ko viņš teicis, ka tas nebijis viņš, bet viņa kaut kāda otrā daba:D Nu tā es piedevu, piedevu, līdz vadzis lūza un esam šķīrušies (tas gan nebija galvenais šķiršanās iemesls, bet viens no). Kā es saprotu, tad cilvēka īstā daba parādās iedzerot un man nu galīgi tā nepatika. Dzert mazāk arī nebija ar mieru, jo visi normāli veči tak dzerot . sapratu, ak nav vērts cīnīties un paciest to visu, jo diez vai mainīsies.

Reitings 8272
par to kontrolēšanu, cik viņš izdzer, nav tā, ka jāsēž blakus un jāskaita glāzītes un jāsāk puksēt, ka jābeidz dzert, ka tūlīt piedzersies utt, jo tas vēl vairāl uzvelk cilvēku.
drīzāk tev ir jāizdomā knifi, lai viņš vairāk negribētu turpināt dzert tajā vakarā.

Reitings 123
šie pārmetumi ir apmēŗam reizi trijos mēnešos...viss sākas ar to, ka pats vēlas ar mani kopā iet izklaidēties, bet kad iedzer tad tas viss apgriežas otrādi, itkā es viņam būtu kā bagāža, kas traucē brīvi izpausties! runājas ar saviem draugiem un tad nāk ārā visi tie gājieni ko nu katrs tur viņam samāca, ka nevajag sievietei zem tupeles līst, vispār nevajag viņu ņemt par pilnu utt. un tam viņš, neapdomājot no tā izrietošās sekas, seko līdz...nesaprotu kā tikt galā ar viņu un viņa tā saucamajiem draugiem...visas greizsirdibas scenas, piemeram, kad satieku kadu pazistamu puisi, man liekas dabiski ka es ar vinu sasveicinos, a vins uzreiz sak aizsvilties, bet redz kad vins ta dara un sak ar vinam neuzkritosi koketet, tad man ir jakluse un viss ir čotka! Riebjas tie vārdi - sieviete zini savu vietu!! :@
09.09.2013 14:39 |

Reitings 13628
Riebjas tie vārdi - sieviete zini savu vietu!!

Viņš Tev tā saka? Kāpēc Tu vēl joprojām esi kopā ar šo lopu (par vīrieti tādu es nevaru nosaukt)?
09.09.2013 14:41 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Kaut kādi kompleksi viņam, draugu priekšā iztaisa sevi krutāku uz Tava rēķina.
09.09.2013 14:42 |

Reitings 1493
kaut ko tādu, kas viņam liktu aizdomāties un mainīties?

Parunā skaidri, gaiši un konkrēti. Ja vajag, viņa teikto - kā te iepriekš minēts - ieraksti un pēc tam atskaņo "pierādījumam". Ja pēc cilvēcīgas sarunas nekas nemainās, vnk ej prom no šīm attiecībām. Ne velti ir teiciens "sieviešu lielākā kļūda ir domāt, ka vīrietis mainīsies".
09.09.2013 14:50 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Viss tur ir atkarīgs no izdzertā daudzuma. Man ir viens labs draugs, ar kuru ir tā, ka tad, kad jūtu, ka viņam tuvojas tā robeža, tinos mājās. Citādi nevar. Reiz sēdējām uz divatā šo to svinējām, tad nenovaktēju un sākās. Nofilmēju viņu ar telefonu, nākamajā dienā parādīju. Viņš neko neatcerējās. Kopš tā laika vairs neuzdod jautājumus, kāpēc es pēkšņi eju prom, ja jūtu, ka tuvojas nepatikšanas.

Varbūt autorei arī vajadzētu atstāt savu puisi klubā, kad jūt, ka nāk tas moments, kad viņam vajag izpausties? Vienreiz izpaudīsies ne uz Tevi, pa aci dabūs, būs mācība. Man tā liekas.
09.09.2013 14:55 |

Reitings 123
es nevēlos attiecības izbeigt, jo tas notiek tikai tad kad ir dzēris, skaidrā viņš ir pa visam cits cilveks...gadīgs un rūpējās par mani! iespējams, ka pie vainas ir viņa iepriekšējais dzīves stils...viņam nebija attiecības, bet vienkārši pavadīja laiku ar sievietēm, kurām patīk vienas nakts sakari, un tādas viņš uzskatija par dzīvniekiem...iespējams, kad iedzer viņš vienkārši visu ko domā par viņām izgāž pār mani, itkā es arī tāda esmu...nesaprotu, kas viņam vairāk kā gada laikā vēljoprojām liek man neuzticēties...kāpēc viņš vispār par sevi iedvesa manī interesi un ļāvās attiecībām, ja skaidri zin kāds viņš ir kad iedzer...ka sāpinās mani!

ja nekas nemainīsies, tad domāju, ka gan būs attiecību beigas, vienkārši gribas, lai viņš sāk kautmazliet pie tā visa piedomāt, bet iespējams tad būs par vēlu...ļoti negribētos, ka viņš sādi izturētos pret nākamo sievieti!
09.09.2013 14:57 |

Reitings 11698
sieviete zini savu vietu!!

Mans ex šitā pajokoja. pateicu,ka viņš zinās savu vietu, kad uz ceļiem lūgs manu piedošanu, musurs tāds.Un lūdza arī....riebjas šitie 'vietu norādītāji", tā vien gribas pateikt,ka viņu vieta ir zem tupeles. nekur citus..normāls vīrietis ar tādām huiņām nemētājas.
09.09.2013 14:58 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Uz to "sieviete, zini savu vietu" jāatbild ar: "mana vieta ir pie kārtīga vīrieša sāniem, bet izskatās, ka tuvāko desmit metru rādiusā tāda nav."
09.09.2013 14:58 |

Reitings 123
bet kā tikt galā ar neuzticību, vai tiešām vairāk kā gadalaikā vēljoprojām nevar uzticēties man...drīzāk es viņam varētu neuzticēties, par to vien kā viņš iepriekš ir dzīvojis un kā viņa draugi uztur dzīves veidu - dzīvo ar savu otru pusīti kopā jau četrus gadus, bet tāpat ar citām ņemās + vel vina meitene nezin, ka viņam te LV ir meita...

man attiecibas galvena ir uzticiba, tikai nezinu kā viņā šo uzticību iedvest...:(
09.09.2013 15:10 |

Reitings 1493
Santa, nu iebarot uzticību nevarēs!
Domāju, problēma jau nav Tevī, lai Tu kaut ko varētu mainīt. Vienīgā iespēja, runāt ar puisi - kāpēc tad neuzticas kaut jau gads pagājis?
Vispār nesaprotu tad čaļa loģiku - viņa draugi ir jākļi, pats iepriekš ņēmies tikai nenopietnos sakaros, bet uzticība ir jāiekaro meitenei? Wtf?
09.09.2013 15:15 |

Reitings 11698
bet kā tikt galā ar neuzticību, vai tiešām vairāk kā gadalaikā vēljoprojām nevar uzticēties man...

Kas vainīgs, tas bailīgs..
09.09.2013 15:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits