Neiet dzīvē..

Reitings 72
Reģ: 08.09.2013
Esmu nonākusi gandrīz līdz pilnīgam izmisumam.. Es pati sev nekad īpaši neesmu patikusi pēc izskata, tik daudz nelabojamu defektu :/ Sapratu, ka draugi laikam man nemaz nav vajadzīgi, jo visi kā viens mani tikai izmanto.. Kam gan vajadzīgs cilvēks, kas nepatīk pats sev? Un te nemaz nav runa par apģērbu vai izskata spodrināšanu.. Vienkārši tik ļoti sev nepatīku, ka tur nav nekas līdzams, visdrīzāk plastiskā operācija, bet pat tā neizlabotu visus defektus. Jūtos vāja, nepašapzinīga, viegli aizskarama un izmantjama, nespēju īsti mīlēt sevi, bet to ļoti, ļoti vēlētos. Dzīvoju tikai kopā ar vecākiem, kuri ir tikpat vāji un nepašapzinīgi, mūsu starpā vispār nav nekādas mīlestības vai vajadzības vienam pēc otra.. Tikai materiāli un tāpat kopā būt. Bet mēs nespējam mīlēt viens otru, jo neviens pats sevi pat īsti nemīl. Es jūtos tik slikti starp cilvēkiem lielākoties, jo esmu atšķirīga un cilvēkiem mani ir grūti pieņemt tādu, kāda esmu. Esmu cīnījusies un cīnījusies, nonākusi pie slēdziena laikam, ka jāmeklē atsevišķa dzīvesvieta, labāk apmaksāts darbs un jānorobežojas no visiem, jo citādāk es vienkārši nespēju.. Tik briesmīga ir sajūta, ja varbūt vienīgais, kurš tevi uz šīs pasaules ir spējīgs mīlēt, ir kaut kāds Dievs. . Pat pati sevi nē..
Vai es rīkotos pareizi jūsuprāt? Vai kādai ir līdzīga situācija?
08.09.2013 14:41 |

Reitings 72
čāča Pilnīgi noteikti ne lai žēlotos. Vienkārši man liekas, ka pret viņiem būtu negodīgi man palikt uz viņus izmantot materiālām vajadzībām tikai. Es laikam neatrodu nevienu citu variantu kā dzīvot viena.. Laikam izklausīsies egoistiski, bet vājus cilvēkus arī nespēju īsti panest.. Vēl jo vairāk liekas grūti, kad ieraugi citos to, kas nepatīk tevī pašā.. vai arī vēl ko citādu.. Manuprāt patiesa, draudzība vispār iespējama tikai cieņā un mīlestībā pret sevi un pret otru cilvēku..
08.09.2013 15:21 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tādā gadījumā ieguldi maksimālus līdzekļus, fanātiskus pūliņus izglītībā. Šī iespēja realizēties mums ir neierobežota un neatkarīga no izskata. Noskaņo sevi uz to, ka tikai un vienīgi gudras smadzenes, dažādas prasmes (jeb apziņa, ka uz kaut ko īpašu Tu tomēr esi spējīga) spēs izvilkt Tevi no šī purva.
Jo savu viedokli par izskatu nav tik viegli mainīt, pat ar plastiskajām operācijām Tu, skatoties spogulī, redzēsi veco "sevi".
08.09.2013 15:26 |

Reitings 72
Donata Man nav jāizplūst detaļās.. Godīgi sakot, daudzām sievietēm manis kļūst žēl ieraugot. Vienkārši esmu nepatīkama. Kad ieraugu kādu meiteni ar kādām problēmām, citādām nedaudz, bet arī nepatīk un domāju - cik briesmīga pati citiem liekos.
08.09.2013 15:26 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Es tiešām arī gribētu personiski redzēt foto. Ir jāredz lai palīdzētu.

Es ar likos neglīta, jo man ir rēta uz sejas, bet tagad es to uzskatu pat par knifu un nevēlos no rētas škirties.
08.09.2013 15:29 |

Reitings 72
grecia Abi mani vecāki ir ļoti gudri cilvēki, bet tas īsti neko daudz nedod, manuprāt.. Zini, ja tu esi neglīts cilvēks un tev ir daudz naudas vai tu esi gudrs, cilvēki varbūt tevi cienīs par to, bet tas jau nemaina to, kāds tu esi un drīzāk izvēlēsies tevi izmantot naudas dēļ.. Bet tur jau nav patiesa mīlestība.. Mēs visi gribam būt pieņemti par to, kas mēs esam vienkārši tāpat.. Izglītība, gudrība - tas jau ir tikai papildu bonuss cilvēkam..
08.09.2013 15:31 |

10 gadi
Reitings 2587
Lasu komentārus - tiešām, meitenes? Jūs laikam dzīvojat stikla pilīs un citus cilvēkus dzīvē neredziet. Nākamreiz, kad iesiet pa ielu, varbūt atcerieties, ka jums garām paiet simtiem cilvēku, un katrai neizteiksmīgajai meitenei ir sava dzīve, emocijas, domas, sāpes utt. Kāda te jēga no autores bildes?! Ko un kā jūs reāli domājat palīdzēt? Ir jādod reāli ieteikumi, nevis jāsūta pie galvas dakteriem, kuri NEMAINA apstākļus, kas autori nomāc.
08.09.2013 15:32 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ar katru tavu komentāru kļūst arvien skaidrāks, ka tev vajag profesionāļa palīdzību. neuzstādīšu tagad virtuāli nekādas diagnozes, bet, jā, pārvākties un apmeklēt speciālistu šajā situācijā ir nepieciešams.
08.09.2013 15:33 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Jautājums tām, kuras tik ļoti vēlas autores bildi - ko jūs teiksiet, ja tur tiešām būs kaut kas TĀDS? "Jā, piedod, tu esi neglīta."? Palīdzēt jūs arī nekādā veidā nevarat.
08.09.2013 15:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kaut kā ir redzēti uz šīs zemes puslīdz ar dzīvi apmierināti ne visai glīti cilvēki.. Atrodi savu realizācijas veidu.. ja tas nav izskats.. esi laba savā profesionālajā jomā.. Tas, ka Tu cilvēkus atgrūd.. tici man.. nav saistīts ar Taviem vizuālajiem defektiem :)
Tā kā atkal piekritīšu čāčai - sakārto bēniņus!
08.09.2013 15:37 |

10 gadi
Reitings 2587
Ir pofig, vai Tevi ciena citi vai nē, viņi nebūs Tev blakus slimībā, pie nāves gultas, viņi nedod nekādu labumu Tev, kāpēc Tev jādomā, ko "dot" viņiem? Ir jāciena pašai sevi, jāsasniedz savi mērķi dzīvē - realizējies, pelni naudiņu, ej uz restorāniem, izbaudi ceļojumus utt. Tad, kad būsi apmierinājusi fiziskās vajadzības, varēsi pievērsties (tam būtu jānotiek dabiski) garīgām un sirds lietām. Un atkal, neviens cits cilvēks Tev varēs ne palīdzēt, ne aizkavēt. Mēs katrs par sevi esam vieni, mūs katru interesē tikai savas problēmas, savi sapņi, savas laimītes, savas traģēdijas.

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Tevī noteikti ir ne viena vien īpašība, kuru kāds iemīlēs un kuras dēļ arī ir vērts mīlēt pašai sevi.

Reitings 6299
Tas, ka Tu cilvēkus atgrūd.. tici man.. nav saistīts ar Taviem vizuālajiem defektiem

tieši tā.
08.09.2013 15:39 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
Ah, tīņu gadi :)
Paaugsies , sapratīsi, ka muļķības raksti. Uzreiz var just, ka esi jauna bez pieredzes. Teksti, ka negribi redzēt vecākus u.t.t...
Godīgi sakot, nekad mūžā man neviens cilvēks izskata dēļ nav licies nepatīkams. Tikai rakstura dēļ.
Manuprāt, Tava pašreizējā kļūda ir, ka Tu nelaid sev klāt cilvēkus, te pat piedāvāja mēģināt draudzēties, prasīja, lai atsūti bildi (ne jau publiski, protams), domājams , ka ieraugot bildi, gribēja Tevi nomierināt, teikt, ka nav nemaz tik traki, ieteikt kādas idejas, kā vizuāli mainīt sevi.
Iesaku Tev nebaidīties "pielaist" kādu cilvēku klāt.
08.09.2013 15:40 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Ah, tīņu gadi
Paaugsies , sapratīsi, ka muļķības raksti. Uzreiz var just, ka esi jauna bez pieredzes. Teksti, ka negribi redzēt vecākus u.t.t...

Neizklausās pec tīņu gadiem, un viss no sevis nepāries

Tas, ka Tu cilvēkus atgrūd.. tici man.. nav saistīts ar Taviem vizuālajiem defektiem

Pilnīgi piekrītu, es arī ļooti atgrūžu cilvēkus, un iemeslu vēl aizvien nezinu, kaut kur zemapziņā droši vien ir, bet... Tā kā tas nav saistīts ar taviem vizuālajiem defektiem
08.09.2013 15:43 |

Reitings 6299
ko jūs teiksiet, ja tur tiešām būs kaut kas TĀDS?

Tur jau tā lieta, ka tur nekas TĀDS nav. Kaut kas TĀDS ir autores galvā.
08.09.2013 15:45 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Maini vidi, sāc jaunu dzīvi.

Dzīve ir pārāk īsa, lai gaustos un skumtu par lietām, kas mums nav dotas (neviens nav ideāls)... jāpriecājas par to, kas ir.
08.09.2013 15:49 |

Reitings 72
Piedodiet, bet bildei un satikšanās piedāvājumiem, liels paldies, bet pagaidām noteikti nē. Šis tomēr ir tikai interneta forums. Parasti jau sanāk tā, ka to, ka tev nav nekādas vainas, var pateikt tikai cilvēks, kas pats ar sevi īsti nav apmierināts, vismaz to esmu ievērojusi..
Man tik ļoti sāp tieši vīriešu noraidošie skatieni un nonicinājums, tas ir vispār traki mjā..
Par visu vairāk es ļoti vēlētos patiesas draudzības - patikt sev, patikt draugiem..
Pēdējos gados vispār Latvijā cilvēki ir tik ļoti tendēti uz ārējo izskatu, pat tie, kam tas agrāk īsti neinteresēja, ļoti kopj sevi un rūpējas par sevi, jo atpalikt jau nedrīkst. Ja tu pat sakopies neizskaties īsti cienīgs, lai būtu kāda patiess draugs, tikai pažēlots, tad ir pavisam skumji.
Es meklēju iespēju būt stipra un mīlēt sevi.. Tāpēc arī par to norobežošanos. Vienkārši, nepielaist cilvēkus tuvāk..
08.09.2013 15:55 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
Pirmais, kas man nāk visu šo izlasot prātā ir - mazs augums, nu nezinu kā pareizi tādus cilvēkus sauc, bet tautā sauc par punduriem (ķermeņa aukšdaļa kā visiem, bet īsas kāja) Tiem laikam ir raksturīgi iedzimtība no vecākiem.
Neko citu nevaru iedomāties, jo autore raksta, ka ir neproporcionāls augums un abi vecāki ir tādi.
Netaktiski no manas puses ir izteikt šādus minējumus, bet tas ir pirmas, kas ienāca prātā.
Ja gadījumā uzminēju, arī tas nav pasaules gals.
08.09.2013 15:55 |

Reitings 72
Daniela Uj, nē, nē, punduris es neesmu :D
08.09.2013 15:58 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Varbūt tā arī ir tā problēma, ka tu dzīvo kopā ar vecākiem, kuriem nav mīlestības, kuri ir negatīvi un tu no tās enerģijas arī uzlādējies!
Pirms daudziem gadiem arī man tā bija, arvien sliktāk, sliktāk un sliktāk, likās, ka sliktāk vairāk nevar, bet tomēr varēja..un arī palika sliktāk! domāju jau iet bez mazvai slīcināties, bet tad es mainījos par visiem simts, un nomainīju arī savu apkārti, ti, dzīvesvietu, mainījos izskatā un dzīvestilā, darbu un pats galvenais - DRAUGUS, ap mani bija tikai pozitīvi, dzīvespriecīgi, humora pilni cilvēki, un tālāk viss notika pats par sevi, es uzplauku ar katru dienu ar vien vairāk! :)
Veiksmi!
08.09.2013 15:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)