Pārāk skaļi.

Reitings 86
Reģ: 29.12.2012
Pašlaik mācos Rīgā un draugs tāpat, bet esam no tālākas pilsētas. Dzīvojam vienās kojās un, protams, gribas sex, bet dzīvojam dažādās istabās, kur katrā vēl pa 2 cilvēki. Kāds būtu jūsu risinājums? :D Dzīvokli nevaram atļauties un mājās arī sanāk braukāt šausmīgi reti naudas taupības nolūkos :D
07.09.2013 01:49 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Zoyy Es tiešām neticu,ka kāds speciāli dzen ārā ar mietu no istabiņas,noteikti ir bijis tā ka palūdz iziet,šeit,protams,kā vienmēr to pasniedz citādāk.

Situācija no dzīves - biju kojās. Meitene palūdza atstāt pārējām istabiņu. Atgriezāmies pēc vairākām h, kur joprojām viņi gulēja gultā. Izgājām atkal ārā, kopumā visi prieki ilga vairāk kā 3h. Un daudzkārt tā ir bijis. Es noteikti šādi neizturētu. Protams, apsveru iespēju, ka ir arī +- pieklājīgie lūdzēji, kam pietiek ar 30min un reizi divās nedēļās, bet kā liecina kaut vai šī diskusija - te jau runa ir par augsto libido, tāpat kā tai meitenei no mana piemēra. Un šādi izturēties pret citiem istabas biedriem man neliekas ok.
08.09.2013 22:33 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Zoyy, tu gadījumā nebiji tā, kas lielījās, ka esi darījusi TO vienā istabā ar draudzeni, kamēr viņa darīja TO ar citu čali? :D
08.09.2013 22:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
arī tā lūgšana iziet man liekas vnk pretīga, man tagat jāiet kaut kur vazāties jo viena grib nodrāzties. kaut kāds sviests. ja gribi seksot tad atrodi laiku kad neviena nav vai noīrē istabu viesnīcā, nevis uzkrauj savas problēmas citiem.
08.09.2013 22:48 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
arī tā lūgšana iziet man liekas vnk pretīga, man tagat jāiet kaut kur vazāties jo viena grib nodrāzties. kaut kāds sviests. ja gribi seksot tad atrodi laiku kad neviena nav vai noīrē istabu viesnīcā

+++++
Tieši tā. Ja vajag kniebienu kojās, tad kniebies, kad neviena istabā nav(piemēram, jau minētās nedēļas nogales, kad istabas biedrenes ir mājās vai vakari, kad viņas devušās tusēt). Nevis citiem, redz' jāmaina plāni un jādodas pastaigās, jo tev vajag kniebienu. Tā nav istabas biedru un biedreņu problēma, ka tev gribēšana acīs cērtas un libido dēļ nespēj nekam koncentrēties.
Ja man būtu ieplānots to vakaru pavadīt mācoties vai atpūsties istabiņā pēc lekcijām vai darba, es pasūtītu dirst šādus kniebties gribētājus. Es arī maksāju par kojām un man ir tiesības tajā istabā būt.
08.09.2013 22:57 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es arī maksāju par kojām un man ir tiesības tajā istabā būt.
Un viņi maksā par kojām un viņiem arī ir tiesības tajā istabiņā būt un kniebties,ja grib. Ne tikai jums ir pravas,bet arī viņiem.
08.09.2013 23:00 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Te cosmo esmu novērojusi tādu tendenci kā pārspīlēšana un no viena grāvja uz otra. Nu kāpēc kaut kādi ieteikumi ir nodarboties dušās un lasītavās un otra fronte par to, lai sekss vispār nebūtu. Vidusceļa nav?
Mans ieteikums ir nodarboties savā gultā tad, kad neviena nav istabiņās, nu neticu, ka nav tāds brīdis, kad uz ilgāku laiku istabiņā neviena nav, ja tā ir, tad ieteikums ir palīdzēt istabas biedrēm atrast kādas intereses vai nodarbības, jo tas tiešām nevienam par ļaunu nenāk! :D
08.09.2013 23:03 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Zoyy, tu gadījumā nebiji tā, kas lielījās, ka esi darījusi TO vienā istabā ar draudzeni, kamēr viņa darīja TO ar citu čali?

Un ko tik vēl ne :D Tieši par to pašu iedomājos, lasot nevainīgo komentāru :D
08.09.2013 23:06 |

Reitings 8171
chocoloco Viss dzīvē ir tikai balts un melns. :D Un sekss vispār ir pretīgs. :D
08.09.2013 23:09 |

Reitings 1853
Un viņi maksā par kojām un viņiem arī ir tiesības tajā istabiņā būt un kniebties,ja grib. Ne tikai jums ir pravas,bet arī viņiem.

Ja vajag kniebienu kojās, tad kniebies, kad neviena istabā nav(piemēram, jau minētās nedēļas nogales, kad istabas biedrenes ir mājās vai vakari, kad viņas devušās tusēt).

kas tev vēl par pretenzijām Nazīc ? vienkārši gribi kašķēties....
08.09.2013 23:11 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Man ir bijis sekss kojas dušās! Un ne reizi vien. :D :D
Es ar to nelielos vai nelepojos, bet ne mirkli neesmu to arī nožēlojusi. Ar draugu tikāmies tikai nedēļas nogalēs, ko darīt, ka gribas? Nevienam tur netraucējām un "gļotas un spermas pleķus", kā citas te šausminājās, nekur neatstājām. :D
Ak, šī jaunība.. Love it! :D
Lielās moralizētājas man šķiet vairāk kā smieklīgas! Žēl, ka meitenes diskusija izķēpāta, jo tā vietā, lai saņemtu padomus, dabūja liekus brāzienus.
08.09.2013 23:13 |

Reitings 8171
peekaboo Nē,man uz kašķi nevelk,bet ja viena puse var atļauties celt pretenzijas,tad to arī var darīt otra. Moš jums jāiet mācīties uz poda vai dušām labāk nevis kādam tur jāiet kniebties. Kad pašām čožas niez,tad nekaunās ar plikiem dibeniem pa jūrmalas smiltīm vārtīties.
08.09.2013 23:18 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Laikam ieskaitos mūķeņu kategorijā, jo uzskatu, ka ir jārespektē pārējie istabiņā dzīvojošie un ar seksu jānodarbojas tad, kad pārējo nav, nevis jādzen citi prom vai jāspiež citiem skatīties un klausīties savs akts(tas par gadījumu, kad nodarbojas ar seksu pārējo istabas iedzīvotāju klātbūtnē). Vai arī jārunā ar kojās galveno un jādzīvo abiem tikai divatā vienā istabā - tad nebūs nevēlamo citu istabas biedru, kas tik ļoti traucē seksošanu.
Man liekas, ka katram cilvēkam gribas kaut ko, bet ir tomēr jārespektē citi. Piemēram, varbūt kādam gribas katru dienu mežonīgas ballītes istabā taisīt, bet šis cilvēks respektē pārējos istabas iemītniekus un savu ballīti uztaisa tad, kad pārējo nav vai taisa kaut kur pie draugiem, ārpus kojām. Nevis nerēķinās un uzspiež visiem katru dienu savas ballītes, jo viņam gribas ballēties un pie vienas vietas par citiem. Nu nevar dzīvot domājot, ka esi pasaules centrs, kuram ar citiem nav jārēķinās.
Minētie varianti trepēs, tualetēs, dušās, lasītavā utt ir vienkārši briesmīgi.Ko vēl? Varbūt tur pat koju durvju priekšā?
08.09.2013 23:21 |

Reitings 8171
Jāpiebilst,es neesmu ne vienā,ne otrā pusē,bet tik smieklīgi liekas,ka ir kā jau chocoloco tikai divas galējības.
08.09.2013 23:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
sekss bija , skaisti ārpus mājas ,viesnīcās,īrētās istabiņās un mums to nevajadzēja ik pēc 2 dienām..

Nu tad priecaajies par sevi. Ir daudzas, kam vajag ik dienas. Nebuutu tu veesais tips, tad arii maajaas speetu nodarboties ar seksu, kameer vecaaki un maasa ir prom, tas tevi iisti netrauceetu. Ir viegli nedariit, ja negribaas.
08.09.2013 23:24 |

Reitings 1853
Kad pašām čožas niez,tad nekaunās ar plikiem dibeniem pa jūrmalas smiltīm vārtīties.
kāds šitam vispār sakars?? :D
šī diskusija ir bezjēdzīga. domāju ka tās kurām te ir "pretenzijas", bija domājušas par to, ka ir arī jāciena tas otrs kas tajā istabā dzīvo un tur pēc būtības pirmajā vietā būtu jābūt mācībām, kā nekā visi tur studenti...un kautkāda seksošana un viss pārējais pēc tam. Bet protams jaunība, kam gan tās mācības prātā. un citas vienkārši izteica ar kādiem...pretīgiem gadījumiem ir nācies saskarties, līdz ar ko aizgāja tēma mazliet savādāk, bet tad pēkšņi uzradās visādas koju seksa aizstāves :D tiešām no viena grāvja otrā. nu ir tak arī vidusceļš, piemēram
Ja vajag kniebienu kojās, tad kniebies, kad neviena istabā nav(piemēram, jau minētās nedēļas nogales, kad istabas biedrenes ir mājās vai vakari, kad viņas devušās tusēt).

tad neredzu kāpēc vispār tāds tracis te. es neesmu no laukiem, tāpēc kojās vai kaut kādā sūdu bedrē nav jādzīvo un šajā situācijā varu tikai iedomāties kas un kā...bet nu jā, man vispār koju dzīve liekas drausmīga, pie ērtībām un labas dzīves tomēr ātri pierod.
08.09.2013 23:33 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012

Dīvains arguments! Ja sveši cilvēki ir "spiesti" dzīvot vienā telpā, tad ir jābūt noteiktiem noteikumiem, kurus ievēro visi un jāciena līdzcilvēki.

Starp citu, tad sanāk tā, ja kādam istabas biedram ir problēmas ar vēdera pūšanos, laiž balodīšus, arī skaļi un taisa gāzes kameru katru dienu pārējiem istabas biedriem, tad tas ir normāli un pieņemami?
08.09.2013 23:39 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Zoyy, atšķirībā no Tevis, tad Persephon šeit divkosīgi nemuld par to,ka nenodarbojas ar seksu,ja nav savas telpas :-D
09.09.2013 04:45 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Es nenodarbojos ja man nav savas telpas un citus netraucēju!
09.09.2013 06:03 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Ir viegli nedariit, ja negribaas.

Negribēt un nedarīt ir atšķirīgas lietas, gribēju toreiz katru dienu un vairākas reizes.
09.09.2013 06:06 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009

Manuprāt, šis nu gan nav uzskatāms par argumentu. Abām meitenēm ir tiesības dzīvot kojās un uzturēties, kad un cik bieži vēlas istabiņā. Bet sekss jau ir cits stāsts. Daudz gribasun nevarat paciesties? Prasies 2-vietīgu istabiņu vai īrējiet savu dzīvokli.
09.09.2013 08:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)