Long distance relationship

Reitings 32
Reģ: 01.09.2013
Vai jums ir zināmi šādi stāsti ar laimīgām beigām? Kad cilvēki, tomēr paliek kopā un beigās dzīvo kopā vienā no valstīm?
Man šobrīd arī ir šāda veida attiecības.Reizēm pārņem liela grūtsirdība, ka varbūt tomēr izšķiežu laiku ar nepareizo cilvēku.Ka jābeidz šitā skype mīlestība un beidzot jāpaverās apkārt un jāiepazīst citi puiši. Taču puisis man tā patīk, varbūt rozā brilles vēl nav kritušas.Šāda veida attiecības piekopjam jau gandrīz 1,5 gadus.
Kā jūs uz to skataties?
06.09.2013 02:52 |

Reitings 194
Reģ: 06.08.2013
Tātad bērnu tēvs viņš nebūs

Manuprāt, šeit viss ir pateikts. Agri vai vēlu tev bērnus gribēsies, tāpat arī mīļoto vīrieti blakus. Visu mūžū skaipā nenodzīvosiet.

Par valodu - tu stipri maldies! Nav nekādi 5-10 gadi vajadzīgi, ja vien tā nav kaut kāda pilnīgi atšķirīga valoda t.i. ķīniešu, japāņu, arābu u.c.
Man vienai ļoti labai paziņai vīrs pārcēlās uz Norvēģiju dzīvot, strādāt. Viņa ap to laiku sāka mājās mācīties norvēģu valodu pašmācības ceļā, pēc gada pārcēlās pie vīra, pāris mēnešus vēl pagāja vietējos kursos un uzreiz arī dabūja darbiņu savā nozarē. Jā, labi apmaksātu ofisa darbu, nevis darbu fabrikā, kur valodas zināšanas nav vajadzīgas. Tātad kopumā tas aizņēma apmēram 1.5 gadu, nu viņa tur ir nodzīojusi 3 (?) gadus un perfekti runā Norvēģiski un strādā lieliskā darbā. Bērni uzsāka iet skolā un nu jau arī brīvi pārvalda valodu. Vienīgi vīrs, kuram nebija nekādas intereses mācīties un strādā starp latviešiem, runā tikai minimāli.
06.09.2013 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits