Tagad ar puisi piekopjam šada tipa attiecības. Iepazināmies šā gada janvārī, jau jūnijā sapratām, kad vēlamies palikt kopā. Es atbraucu uz Latviju jūnija beigās, vēl esmu Latvijā, un nezinu, kad tiksimies, plānots bija kad septembrī es atgirežos, ceru braukt turp oktobrī./novembrī, bet viss atkarīgs, no tā vai atradīšu darbu bez savām valodas zināšanām. Gribu atrast darbu, jo man ir jāpelna, nevaru dzīvot uz puiša rēķina, un prasīt naudu, par sieviešu lietām, esmu vēl jauna, un ir jāstrādā, tādēļ izvēlos vēl nedaudz uzkavēties Latvijā, pabeigt kursus un ar to kaut sākt nedaudz tur.
Dienā, kad iepazināmies, es sapratu, kad viņš būs mans puisis, varētu teikt, kad mīlestība no pirmā acu skatiena. Mēs ļoti mīlam viens otru, tagad sarakstamies, visu cauru dienu, caur viber (nezinu ko darītu, ja man nebūtu, mans uzticamais telefoniņš) . Pa skypu ar viņu nevaru parunāt, un pat tad tajās retajās reizēs, kad sazināmies caur facetime, man nāk raudiens. Sūtam viens otram bildes, uzticamies viens otram, ilgojamies viens pēc otra, jo savādāk neamaz nevar. Es ceru uz to labāko, kad mums viss izdosies, jo tas kas ir starp mums ir vienreizējs un to pazaudēt nevēlos ...
Tā lūk, mans pašreizējais dzīvesstāsts ;)