Es biju kārtīgi pabojājusi matus ar balināšanas spreju un taisnošanu. Mati bija līdz lāpstiņām, bet nolūza tik totāli, ka palika garumā līdz plecam, izskatījās kā salmi, neeenormāli sausi un nedzīvi. Tad sapratu, ka kkas ir jādara- nogriezu visus sausos galus nost, pārstāju lietot taisnotāju, ļāvu izžūt dabiskā veidā, liku visādas matu maskas un ja žāvēju ar fēnu, tad obligāti lietoju kko pret karstumu, atteicos no matu gumijām un metāla sprādzēm. Tagad esmu ataudzējusi matus atkal pāri lāpstiņām, viss, ko darīju ir atmaksājies! Protams, man bija jāpārcieš diezgan ilgs laiks, kad izskatījos pēc idiotes, jo friziere man vnk paņēma un nogrieza visus sausos matus- neveidojot nekādu griezumu- apkārt galvai man bija kkas līdzīgs čolkai un pārējie mati arī izskatījās krimināli nogriezti, bet tad aizgāju pie citas un viņa man uztaisīja pakāpenisko griezumu.
Tātad, tev es iesaku- saņemies un nogriez salmu galus cik tālu vari atļauties. Jā, būs grūts periods, kamēr ataugs kaut kas normāls, bet tas ir to vērts! Izdomā kaut kādas frizūras, matu veidošanas tehniku, lai viņus pēc iespējas mazāk karsētu. Ja nevari atļauties maskas pirkt, taisi pati- pilns internets ar masku receptēm. Matu gumijas vietā es lietoju matu kociņu. Ja nevari iztikt bez gumijas, tad lieto to tikai ejot ārā no mājas, bet mājās lieto visu nīsto plastmasas knaģi- tas mazāk bojās matus. Ieteicams arīgulēt uz satīna vai zīda spilvendrānas. Un galvenais, labāk ļauj matiem izžūt dabīgā ceļā. Šeit tev daži matu griezumi/frizūras iedvesmai (ja lieto taisnotāju, pieļauju, ka tev ir viegli viļņaini mati). Veiksmi!