vai ir licies, ka esi norakstāma? vakara saruna

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
katrai noteikti ir bijis laiks dzīvē, kad šķiet, ka pārāk labi veicas kārtīs jeb neveicas mīlestībā. Tāda sajūta, ka ilgstošas un laimīgas attiecības nebūs tavas dzīves sastāvdaļa.
Kuru vecumu Jūs pavadīja šāda tipa domas? Kā tikāt vaļā - vai sākoties attiecībām vai, piemēram, atrodot hobiju?

un neticēšu tām, kas teiks, ka nekad nav bijušas tādas domas :)
05.09.2013 22:42 |

10 gadi
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Feijja

Kā Tev sokas ar kadru?izskatās, ka galīgi kaut kas ne tas būs?:/ Tas mans eksemplārs arī īpaši dīvains, it kā vārdos un plānos veido attiecības, bet darbības kh kh...čuššs vien ir.Pie tam garastāvokļa cilvēks - var paziņot, ka ir dienas, kad sliks garastāvoklis un tad nekontaktējas.Pfff, murgs.Kur tik nenopietni?Tā, ka man ar izskatās, ka nav kandidāts, šo es neizprotu.Jo ja ļoti vēlas cilvēks, tad jau viss notiek, a savādāk...Dīvainīši man trāpās.:D
09.09.2013 10:03 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man tā bija 16 g.v., kad nomira tuvs cilvēks. Likās, ka dzīvei nav jēgas.

Kopš tās reizes - nē, apzinos, ka man pieder tik daudz un nav runas par materiālo, bet par garīgo un ģimeni. Cenšos dzīvot un skatīties uz lietām ļoti pozitīvi.
09.09.2013 10:07 |

10 gadi
Reitings 31
A un vispār ir tā, ka ne tikai tas, ka nepareizie cilvēki trāpās dzīvē, bet tas, ka cittreiz liekas, ka mana domāšana ir galīgi neparedzēta nopietnām attiecībām, nezinu, cittreiz liekas, ka es esmu pārāk dīvaina priekš viņām.Nepareiza vai?Kaut kā tā...Bet, nu, tiešām, ļoti ceru, ka tas tikai tāds periods, kad neesmu harmonijā ar sevi, tāpēc...
09.09.2013 10:12 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
SaulesStarss - mums nav gadījumā viens un tas pats čalis? :D :D Man varteikt identiski notiekas. Lab, tgd vispār iestājies kkāds negarastāvokļa periods, tad nu zīlēju, būs kkas tālāk vai nebūs :D
09.09.2013 11:46 |

10 gadi
Reitings 31
Feijja - Ha ha, tas tik būtu joks!:D Manējais krievs. Kā jau teicu - ar prātu vīriešus nesaprast, acīmredzot, rīkojas pa savam un pilnīgi neloģiski.:D Man ar tagad klusuma brīdis.Nē, lai pateiktu - mīļā, kaut kas nav (visi tak pieauguši cilvēki), tēlo baigo mīlestību un tad čakarējas ar nozušanu. un vēl visādiem sliktiem garastāvokļiem.Nu i lai.Es pat pirkstu nepakustināšu, tik interesanti, kas būs tālāk.Seriāls man te, heh.:D

P.s.At
09.09.2013 13:08 |

10 gadi
Reitings 31
P.s. Atvainojos tēmas autorei, ja mazliet te ne par tēmu :)
09.09.2013 13:08 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nav man bijis tāds posms.
Līdz 21 gada vecumam man arī nebija attiecību pieredzes, bet ne jau tāpēc, ka nebūtu tādas iespējas, man vienkārši negribējās neko veidot. Prioritātes bija mācības, karjera utt. Kad iepazinos ar vīru, lēni, lēni sākām kaut ko veidot. Vīrs reiz teica, ka tas bija diezgan grūti, jo likās, ka viens nepareiz solis un es aizmukšu. Pēc gada randiņiem sekoja bildinājums, kāzas. Un nu jau 3 gadus esam precējušies.
Nenožēloju, ka pirms tam neviena cita man nebija.
09.09.2013 13:19 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man bija aptuveni 20 gadi, kad tā domāju.
tagad 22. pavisam tādas domas pazuda, kad sāku satikties ar savu pašreizējo draugu. līdz tam mēģināju atrast kā pavadīt brīvo laiku dažādi, bet tomēr manī iekšā bija tukšums. kad brīdi par to biju piemirsusi un nedomāju, jo man sākās daļēji jauna dzīve, jo sāku strādāt jaunā darba vietā, kas prasīja man ārī daudz brīvā laika sākotnēji, tad visnegaidītākajā brīdī arī visi mani sapņi sāka piepildīties :)
09.09.2013 13:54 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
es ar atvainojos, ka ne pa tēmu :D bet SaulesStars es tev privātu vēstuli nosūtiju ;)
09.09.2013 14:23 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Vislabāk ārstē attiecības, taču der arī randiņi un darbs, ļoti daudz darba.
Es gan vēlos iebilst, ka katrai nav gadījies ko tādu just, tieši vakar ar draugu šīs tēmas sakarā atzinos, ka es nekad neesmu jutusies norakstāma tāpēc, ka man nebūs laimīgu attiecību, es tās īsti nevēlējos. Draugs šobrīd bieži atgādina, ka mūsu iepazīšanās laikā es biju k*ce, toreiz kādus 2-3 gadus man vajadzēja emocijas, pozitīvas, negatīvas, galvenais, lai ir emocijas, kuras es guvu no apkārtējiem, nedomājot par to, ka attiecības ir kaut kas tāds, ko es ilgstoši noteikti vēlētos. Un pat skolas gados, kad mana lielākā un arī vienīgā kaisle bija saistīta ar matemātiku, man drīzāk šķita, ka norakstāmi ir visi apkārtējie ar savu vēlmi pēc attiecībām, ne es.
09.09.2013 14:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)