Par to, kāds man mājās superīgs bumbulītis. Protams, es viņu mīļoju un lutinu, tāpēc vakar nopirku viņam siltu guļvietiņu. Apmēram tādu:
Tikai mincis negrib iet tur gulēt. Kā viņam to var iemācīt?
Manam vajag mantiņas un nagu asināmo, man tas apvienots spēļu uzpariktē 2 in 1.
Mums kaut kas līdzīgs ir, tikai laikam vienkāršāks. Šāda ideja:
Kad bija kaķēns, tad izmantoja ļoti bieži, tagad daudz retāk, bet arī izmanto. Vēl ir atsevišķas mantiņas - skanošas bumbiņas un peles, bet tas viss pazūd gaismas ātrumā.
Guļamo un visādas citas lietas var jau pirkt, vienkārši jārēķinās ar to, ka var arī netikt izmantots. Mums mājās ir vairāki groziņi, kuros iepriekš stāvēja dekorācijai āboli un vēl visādas mantas.. Tagad to izmanto kaķi ik pa laikam kā savu guļvietu, kamēr īsto savējo (kā sākuma attēlu) neizmantoja. Tāpat ar mantiņām - atrod, ko pagadās (piemēram, kādu kaklarotu vai matu banti) un skraida laimīgs. Tā kā kaķa apmierinātība noteikti nav atkarīga no visādām mantām, kuras nopērkamas zooveikalos. :)
Manējam vajag to vienu štruntu, pret kuru nagus asināt un tad vēl kāda bumbiņa nenāk par ļaunu(vnk viņai patīk mantiņas, kuras ripo).
Ak, jā - to pārnēsājamo būdu gan nogādā. Jo mazums - vajadzēs kaķi pie daktera nest(potēt utt) un tad bez tās neiztikt.
Patiesībā - skaties pati, kāds tev kaķis, kas viņam varētu patikt utt. Piem. drauga māte savam arī visādus pričendāļus sapirka, bet viņam ne silts, ne auksts - neizmanto vispār.
Margo.
Tev taisnība.
Jo āra kaķi nagus nodeldē paši ( bet ir tomēr kuriem jāapgriež ), savukārt izstabas kaķi paši viņus nodeldēt nevar, tad nu lai nerastos problēmas ar ieaugšanu tos griež.
Kā es varu zināt, cik daudz jāgriež kaķītim nagi?
RIMI maisiņi šim arī sagādā prieku :) Pagaidām viņam ir dažas peles un bumbiņa. Par to nagu stabu man nav skaidrs, vai bez vizuālās atšķirības tie vēl ar kaut ko atšķiras un kādu labāk pirkt...
es savam kakjim neko iipasu nepirku, vinai patika taas peles, kuras grab, bet aatri apniik. vina labaak paspelesies ar to, ko atradiis maajaas. gul, kur pagadaas, nepirkaam specialu gultasvietu, jo zinaju,ka negulees. miil kastes,maisinus :D uudeni nedzer no sava trauka, dzer TIKAI no vaazeem un no kruukas,kas stav uz palodzes.