Sveikas!
Pēdējā laikā nemitīgi kašķi ilgus gadus esošajās attiecībās. Nevēlos pazaudēt to cilvēku, jo ļoti mīlu, bet nezinu ko iesākt. Problēma tāda, ka es jūtos tā, ka daru vairāk mūsu attiecībās un reizēm pat neredzu jēgu no tām, paliekot kopā vien tāpēc, ka mīlu.
Es nezinu, varbūt es pārspīlēju, bet pēdējā laikā kaitina viss - tas, ka mani nekā nepārsteidz, nepalutina, ka es daru vairāk mājas darbus, ka atnākot mājās pēc darba viņš sēž pie TV vai datora, ka man ir jāizdomā, ko foršu padarīt weekendos, ka man ir jāizrāda lielāka inciatīva visam, ka strīdu laikā 80% gadījumu man viss jānogludina un jārod ceļš salīgumam utt. Runāju ar viņu par to, viņam liekas, ka man viss ir slikti un viņam apnicis, ka viņu nemitīgi pataisu par slikto, jo uzskata, ka nav tā, ka neko nedara. Ok, reizēm aizdomājos, ka varbūt tiešām nenovērtēju daudz ko, un, ka man 'vienmēr ir par maz, ar to, ko otrs dara. Ok, kas varētu būt labs - viņš man iz uzticīgs, apkārt nevazājas, netusē, nav slikto ieradumu, ir mīļš pret mani, ikdienā rūpējas kādreiz, uztaisot vakariņas, atbraucot pretī pēc darba utt.
Pati, es, manuprāt, ļoti cenšos - gan domājot aktivitātes mums, gan bieži pārsteidzot viņu ar visādiem sīkumiem un romantiskām lietām. Ok, vienreiz viņš arī, kad biju dušā, iededzināja svecītes un bija romantisks vakars, bet tas arī viss. Labi, pus gada laikā esmu saņēmusi 2 reizes pa rozei tāpat vien. Bet man gribas vairāk. Liekas, ka citām ir kafija gultā, ziedu pušķi, vešana ceļojumos, vakariņās utt, bet man nekā, viss vairāk jāizdomā man un reizēm nejūtos , kā sieviete, ka mani nepalutina. Un tie kašķi nāk ārā paši no sevis, ka es 3h varu savā brivaja laikaa taisit viņam nelielu pārsteigumu, bet viņš pēc darba vienmēr sis 3h pavada pie TV vai datora.. Un liekas, ka arī nedēļas nogales tiktu pavadītas mājās, ja es vienmēr kaut ko neizdomātu.
Kā ir jūsu attiecībās? Nav sajūta, ka otra puse sevi kopumā mazāk iegulda attiecībās? ( visādās ziņās un kopumā skatoties ) ?