Lūdzu mazliet sapratnes, atbalsta!

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nav jau liela nelaime... Bet emocionāli grauž. :(

Ir ļoti skumji, jo atkal jauns mācību gads klāt un ... atkal jāsatiek savi klases biedri! Nezinu kāpēc , bet eju uz savu klasi kā sašauts suns. Riebjas. Jā ,galvenais ir mācības, bet tomēr būtu daudz vieglāka dzīve skolā ja kaut viens tuvs cilvēks būtu.

Situācija ir tāda ,ka man nav klasē neviena drauga. Reizēm pat liekas labāk ar puišiem saprotos, var vismaz pasmieties par kādu ikdienišķu sīkumu. Meitenes uzvedās tā it kā manis nebūtu ,vai arī iedomīgi paskatās un savā starpā smejās un izklaidējās. Nezinu kāpēc, arī liekas citreiz ,ka visi no manis izvairās. Tiešām nesaprotu kāpēc tā, jo es tomēr kopju sevi,piedomāju vienmēr par apģērbu un izskatu ..vienīgi raksturā esmu diezgan savādāka.. Nestaigāju pa klubiem, man ir maz paziņu vispār, esmu tā ,kura sēž mājās visbiežāk un nodarbojas kaut kā ar sevi! Un visi citi pieņem ,ka tam tā jābūt. Bet kāpēc nevar ar mani normāli sarunāties un pieņemt kāda esmu? Kāpēc jāsaka..."nu ja ko tad tu darīsi ,sēdēsi mājās ,tev jau citu nav ko darīt" vai ja nokļūdos kādu reizi "nu ja, tu jau esi stulba" Tas ir viņu stilā. Man vienmēr ir riebies iet skolā tieši tāpēc,riebjas staigāt starp tādiem cilvēkiem! :@
02.09.2013 12:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nav svarigi ko pasaka, bet kaa pasaka.

Kad man uznāk PMS, tad pēkšņi visi sāk man teikt lietas tik riebīgā, pārmetošā un neciešamā veidā!!! Tas, kā mēs toni uztveram, ir mūsu pašu interpretācija bieži vien.
02.09.2013 18:24 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
acis zeme derutu
T.i. nedurtu. Rudens nak, pirksti salst. :D

Meitenes izvēle šobrīd ir klusējot ciest. Tā man personīgi šķiet muļķīga izvēle, bet arī visvieglākā (t.i. nekas nav jādara un jāmaina).

Ja vina aizies uz citu skolu del savas klases nacistiem ( :D ), sanaks ka vini "uzvareja".

Man viena klasesbiedrene ar kuru tapat nerunaja ka ar autori, kad "nacistu bandas vadone" tika izsaukta klases prieksa, uz vinu skatijas acis neatraujot tadejadi liekot vinai justies loti, loti neerti un nervozet. :D IMHO, autore varetu lidzigu psihologisko tehniku pielietot paradot, ka ne tikai vinas vien prot tadas spelites spelet. :D
02.09.2013 18:26 |

Reitings 17280
sanaks ka vini "uzvareja".

Man būtu vienalga, ka tik man pašai labi.

Bet kopumā, biežāk apceļ tos, kas ir kaut kādā ziņā "vājāki". Ne sliktāki, stulbāki vai neglītāki, nē, bet vienkārši nespēj vai negrib dot pretsparu. Tā kā labāks risinājums ir darīt kaut ko, nevis neko. Jā, psiholoģiski likt justies slikti VIŅIEM ir labs variants.

Vai vismaz vajag uzaudzēt biezu ādu.
02.09.2013 18:33 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Nezinu, vai palīdzēšu ar kādu padomu, bet varu pateikt, ka Tevi saprotu! :)
Esmu tieši tāda pati kā Tu.

Man gan dzīves filozofija ir: jāpieņem vispirms pašai/am sevi tādu, kāds tu esi, un tad to vari gaidīt no apkārtējiem.
02.09.2013 18:33 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Bet kopumā, biežāk apceļ tos, kas ir kaut kādā ziņā "vājāki". Ne sliktāki, stulbāki vai neglītāki, nē, bet vienkārši nespēj vai negrib dot pretsparu.

Cilveks ir visvajakais, kad vins ir viens. Visstiprako cilveku var padarit vaju atstajot vinu vienu un visvajakais cilveks var but stiprs kad vinam ir daudz biedru.
02.09.2013 18:39 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Blonīdne, es no Rīgas esmu, te pat vien dzimusi!
02.09.2013 18:42 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Cilveks ir visvajakais, kad vins ir viens. Visstiprako cilveku var padarit vaju atstajot vinu vienu un visvajakais cilveks var but stiprs kad vinam ir daudz biedru.

Nevar nepiekrist. Ir ļoti ,ļoti grūti brūt pret visiem, ja pilnīgi neviens nav ar tevi. Ja ir kaut viens cilvēks ,par kuru zini- viņš neraustīsies un būs ar tevi, tad jau var daudz ko panākt! ;)

Bet ja es viena baigi pastāvu... Visi tā arī domājot "gribi te lekties? labi mēs visi pasmiesimies par tevi un būs par vienu cilvēku ko aprunāt vairāk" un jo es vairāk izsaku savu viedokli, jo vairāk citiem gribas savākt lielāku pretspēku un emocionāli mani urbt cik vien var!
02.09.2013 18:57 |

Reitings 17280
Meklē draugus ārpus klases. Elementāri. Tad tevi klase mazāk satrauks.

Vai arī tev ir 101 iemesls, kāpēc tu nevari atrast draugus citur? Neko nedarīt lietas labā ir otra vieglākā lieta pasaulē.

Visvieglākā ir dot padomus internetā ;)

Veiksmi!
02.09.2013 19:06 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Autore - man bija tieši tāda pati situācija vidusskolā. ;) Protams, ir grūti atrasties tādā aukstā vidē, bet acīmredzot tas ir vajadzīgs Tavam raksturam. Tā es sev skaidroju esošo situāciju. Vai nu Tu maini klasi/skolu, vai paliec tur, kur esi. Viss ir Tavās rokās.
02.09.2013 19:07 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Varētu teikt, ka man bija kas līdzīgs - vidusskolā klase bija sadalīta pa interešu bariņiem. Man bija viena ļoti laba draudzene, bet, kad viņas nebija skolā, jutos ļoti garlaicīgi, pat atstumti. Varēju parunāt ar citiem par skolas lietām, bet "iekšā" tajās kompānijās nebiju. Viss mainījās, kas sastrīdējos ar to vienu draudzeni, un pati sāku izrādīt interesi par kādu no tiem bariņiem - aizgāju kopā ballēties utt. Jā, joprojām nebiju iesaistīta iekšējos jociņos, taču tāpat jutos labāk. Tāpēc es uzskatu, ka nedaudz tava un tavas mātes attieksme nav laba - tava māte saucot pārējās par cacām arī neapzināti tevi šādi ieprogrammē. Tev jāpārkāpj tai barjerai starp tevi un pārējiem klasesbiedriem pašai.

Annij, iesi augstskolā - viss mainīsies

Tā vis nav. Es neredzu augstskolā dižu atšķirību no vidusskolas. Domāju, ka ne klasē, ne kursā nav speciāli jāmeklē baigos sirdsdraugus. Draudzība rodas pati no sevis un nav nekas nosodāms, ja vietā, kur mācies, tāda neveidojas. Taču tas netraucē ar citiem kontaktēties labu paziņu līmenī - manuprāt, tieši tas autorei pieklibo. Ja autorei vispār nav neviena drauga dzīvē un viņa ar to jūtas slikti, tad ir jāpaplašina savs redzesloks - intereses, hobiji, kaut vai no Cosmo meitenes atrast.
02.09.2013 19:42 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tas nekas, tā ir tikai skola.
Tas ka ir maz vai nemaz draugu iemāca vairāk tikt galā ar visu pašai. Tādiem cilvēkiem ir bagātāka iekšējā pasaule un viņi dzīvē spēj daudz vairāk sasniegt, jo paļaujās tikai uz savām spējām.
Un kad būs ģimene, tad draugi tāpat atsijāsies vai paliks pēdējā plānā.
02.09.2013 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits