Lūdzu mazliet sapratnes, atbalsta!

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nav jau liela nelaime... Bet emocionāli grauž. :(

Ir ļoti skumji, jo atkal jauns mācību gads klāt un ... atkal jāsatiek savi klases biedri! Nezinu kāpēc , bet eju uz savu klasi kā sašauts suns. Riebjas. Jā ,galvenais ir mācības, bet tomēr būtu daudz vieglāka dzīve skolā ja kaut viens tuvs cilvēks būtu.

Situācija ir tāda ,ka man nav klasē neviena drauga. Reizēm pat liekas labāk ar puišiem saprotos, var vismaz pasmieties par kādu ikdienišķu sīkumu. Meitenes uzvedās tā it kā manis nebūtu ,vai arī iedomīgi paskatās un savā starpā smejās un izklaidējās. Nezinu kāpēc, arī liekas citreiz ,ka visi no manis izvairās. Tiešām nesaprotu kāpēc tā, jo es tomēr kopju sevi,piedomāju vienmēr par apģērbu un izskatu ..vienīgi raksturā esmu diezgan savādāka.. Nestaigāju pa klubiem, man ir maz paziņu vispār, esmu tā ,kura sēž mājās visbiežāk un nodarbojas kaut kā ar sevi! Un visi citi pieņem ,ka tam tā jābūt. Bet kāpēc nevar ar mani normāli sarunāties un pieņemt kāda esmu? Kāpēc jāsaka..."nu ja ko tad tu darīsi ,sēdēsi mājās ,tev jau citu nav ko darīt" vai ja nokļūdos kādu reizi "nu ja, tu jau esi stulba" Tas ir viņu stilā. Man vienmēr ir riebies iet skolā tieši tāpēc,riebjas staigāt starp tādiem cilvēkiem! :@
02.09.2013 12:01 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Bet tavs jautājums tieši bija

Kādēļ Jūs domājat, ka populārai "cacai" nevarētu būt kāda interese un hobijs...?

Un neviena neteica ,ka nevar būt hobiji! Es teicu ,ka mana mamma uzskata ,ka man nevajadzētu iet ar konkrētiem cilvēkiem draudzēties, Renē līdzīgi ,ieteica ,ka ir dažādu cilvēku tipi ,kā sabiedrībā pieņemts iesaukt...ar kuriem draudzēties. Ne tāpēc ,ka cacām nav hobiju, bet tāpēc ,ka viņām izvēloties draugus ir augstas prasības.
02.09.2013 13:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es saprastu, ja vairums "cacu" ar tevi nerunā. OK, gadās. Bet kad nu klasē nav NEVIENA PAŠA, ar ko tev ir normālas attiecības, vot tas jau ir jocīgi.

Neticās, ka klase pilna ar riebekļiem, kas tevi nepārtraukti apsmej un atgrūž, a tu viena tāda laba, balta un pūkaina.

Kad sāksi studijas, centies būt atvērtāka un mazāk ieraujies sevī. Nu nenāks neviens klāt draudzēties, ja tu sabijusies sēdēsi stūrī un gaidīsi no "cacām" tikai to ļaunāko!
02.09.2013 13:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Annij, mans komentārs un tavs salīdzinājums - neiet kopā, jo es absolūti nerunāju līmenī - izskats, drēbes. Lai vidusskolā neviens ar tevi nerunātu, nu tur jābūt īpašai situācijai, ka balstās raksturā, neracionālās darbībās.

Blondīne - kāds manai skolai šobrīd sakars ar diskusijas problemātiku?
02.09.2013 13:53 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
mana mamma uzskata ,ka man nevajadzētu iet ar konkrētiem cilvēkiem draudzēties

No offences, bet zini, spriežot pēc visa, ko tu te uzrakstīji un šī citāta, es ar tevi arī nedraudzētos.
Viena lieta, ja nevar atrast draugus konkrētā kolektīvā, kas ir normāli - tā gadās. Cita lieta, ja tu pa dzīvi nevari atrast nevienu līdzīgi domājošo, jo apkārt visi ne tādi. Ne tā skatās, ne tā smejās...
02.09.2013 14:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Viena lieta, ja nevar atrast draugus konkrētā kolektīvā, kas ir normāli - tā gadās. Cita lieta, ja tu pa dzīvi nevari atrast nevienu līdzīgi domājošo, jo apkārt visi ne tādi.

+++
02.09.2013 14:19 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
_Paris
Vienkārši Tu kaut kāda vecāka diskusijā minēji savi dzimto pusi, domaju vai neesam zināmas!
02.09.2013 14:26 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ātri no runāšanas nonāku līdz strīdiem. Ko darīt? Pie psihologa varbūt iet? Jo es sevī neredzu problēmas, man liekas ,ka visi ir pret mani un vēlas tikai mani pārmācīt, nosodīt un uzbāzt savu viedokli. Es atkal negribu pieņemt citu viedokli un palieku pie sava!

es arī ar tevi nedraudzētos :D, besī tādi "mans viedoklis vienīgais pareizais" cilvēki. Turklāt tu raksti, ka nesatiec ar nevienu, pat ne vecākiem vai vecvecākiem. Turklāt vēl attieksme, ka "es jau neiešu pie viņām". Vēl arī teici, ka no sākuma prasīja, vai kaut ko gribi darīt ar viņām. Nu pati vainīga. Bija mums arī klasē tāda, no sākuma aicinājām ar mums (un viņa nebija vienīgā jauniņā vidusskolā, interesanti kā tad tie citi nabaga jauniņie iejutās tik lieliski mūsu klasē, a?), bet pēc kāda laika sapratām, ka viņa pati negrib, nu ko tad ar tādu darīt? Protams, turpināt nedraudzēties.
02.09.2013 14:40 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Hmm...
Mani vidusskolā arī apcēla. Bet tur daudzus no klases apcēla. Un tad, kad es negribēju tikt apcelta, reizēm es kādu apcēlu. Agrāk man likās, ka vidusskolā jau mācās +- pieauguši cilvēki, bet tad sapratu, ka tā nav. Mani kaitināja skolēni no citām klasēm, īpaši, kad mani izvēles priekšmeta dēļ salika kopā ar paralēlklasi. Tad nu man meta ar papīriem, spundēja garderobēs utt. Bet nu... Tobrīd es arī biju nepārliecinātības kalngals un ģērbos arī kā alternatīvs ķēms. uz skolu gāju jau ar noskaņojumu, ka noteikti visi uz mani skatīsies, jo izceļos. Vēlāk klasesbiedri atzinās, ka es sākumā esot izskatījusies pēc "īedomīga neformāļa." Tātad pati par sevi ar savu noedrošību radīju tādu priekšstatu.
02.09.2013 14:48 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Ar "mani kaitināja skolēni no citām klasēm" es biju domājusi, ka viņi mani kaitināja, ķircināja, nevis, ka man viņi nepatika. ;D
Taču saprotu, cik nepatīkami jūties... Es pat nezinu, ko ieteikt. Skolas maiņa nelīdzētu? Es laikam tā darītu, ja nespētu to panest.
02.09.2013 14:50 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
nē,arī vēlāk nesadraudzējos.. jo nepīpēju,nedzēru, nebastoju, un neiešu iet līst klāt un piebiedroties, arī gēla nagu man nebija, tāpēc biju bomzene pēc meiteņu vārdiem!
Kuda mir katjitsa... bet no citām klasēm man bija draudzenes un ārpus skolas :)
02.09.2013 15:42 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
BEIDZ SEVI UZTAISĪT PA NEZKĀDU KAZLĒNU -BEIDZ SEVI ŽĒLOT ! NEVIENS AR ŅERGĀM NEGRIB PĪTIES!
02.09.2013 15:52 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Uzskati to par atzinibu. Parasti sados cilvekos ir kaut kas ipass; vini doma arpus kastes, neiet pakal baram un viniem piemit vairak empatijas un pasaizliedzibas. Turies taisni un nelauj sevi salauzt. Ja tu neesi neko apzinati vai neapzinati sliktu vinam nodarijusi (aprunajusi, kudijus, rakusi bedri utml), tad tev nav jamekle vaina sevi. Un pat ja tu butu, sadas lietas atrisina komunikacijas cela nevis atsakoties no tas. Tas ka tev tagad nav draugu, nenozime ka nakotne nebus; noteikti, ka bus, savadk nemedz but. :)

Tas kuras megina "vainu" uzvelt tev, ir no tas pasas zupas kuras tavas klasesbiedrenes psihologiski nenobriedusas, apjukusas, seklas tines. Sadas un lidzigas situacijas ne reizes vien noveroju sava klase un tinu kompanijas, ka cilveku vienkarsi izstumj bez jebkada pamatojuma, nekad sadi cilveki netika apvainojusi citus vai nodarijusi citiem pari; kompanijas nepatiku pamata izsauca cilveka godigums pasam pret sevi un pret citiem un tas grauzh cilvekus kuri dzivo izluzijas. Nesaku, ka tas ir vienigiais no iespejamiem iemesliem, bet tas ka skolnieku kompanijas medz izgruzt vienaudzus bez jebkada logiska pamatojuma gan ir fakts.
02.09.2013 16:21 |

Reitings 15092
Tas kuras megina "vainu" uzvelt tev, ir no tas pasas zupas kuras tavas klasesbiedrenes psihologiski nenobriedusas, apjukusas, seklas tines.

Jooopcik, kas par vērtējumu! :D Ok, man skolas laikā draugu nav trūcis,neesmu bijusi atstumta un nezinu kā tas ir, bet arī introvertās un klusakās meitenes mūsu klasē netika ne apsmietas, nekā...visiem bija savi draugi un čupojās pa bariņiem..

Ja cilvēks nespēj atrast kopīgu valodu ne ar klasesbiedriem, ne skolasbiedriem, ne radiem, tad problēma nevar būt absolūti visos apkārtējos cilvēkos!
02.09.2013 16:29 |

Reitings 3031
Ja cilvēks nespēj atrast kopīgu valodu ne ar klasesbiedriem, ne skolasbiedriem, ne radiem, tad problēma nevar būt absolūti visos apkārtējos cilvēkos!

Kapec nevar? Vai tad nacistiskaja Vacija ebrejus negaazeeja kaa zurkas?
02.09.2013 16:35 |

Reitings 15092
Nē, nu ja visās iespējamās sadzīviskajās tēmās iepin ebrejus, Hitleru, Hezbollah un Sīriju, tas, protams, ka var būt!
02.09.2013 16:37 |

10 gadi
Reitings 4946
Kāds sakars te ar ebrejiem/nacistiem ar nūģēm/nenūģēm? :D
02.09.2013 16:39 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Domāju, ka viņa vienākrši gribēja kādam pažēloties, cik kolektīvs ir slikts un viņa jauka, klusa meitenīte.
Ja tu, Annija, vēlētos risināt problēmu ar kolektīvu, tu uzklausītu viedokļus, ņemtu nedaudz vērā kritiku, taču lasot, kā "spurojies pretīm" it visam, ko tev saka, rodas iespaids, ka Tev tas nav aktuāli.
02.09.2013 16:39 |

Reitings 3031
Nē, nu ja visās iespējamās sadzīviskajās tēmās iepin ebrejus, Hitleru, Hezbollah un Sīriju, tas, protams, ka var būt!

Un var manipulativi savirknet faktus, lai diskrediteetu pretejo viedokli. Specigs arguments. :)
02.09.2013 16:40 |

10 gadi
Reitings 4946
un šādi
Uzskati to par atzinibu. Parasti sados cilvekos ir kaut kas ipass; vini doma arpus kastes, neiet pakal baram un viniem piemit vairak empatijas un pasaizliedzibas.
sevi mierina tās, kas tā arī paliek "jocīgās" visu mūžu. Kāpēc tad piemēram cilvēki, kas nedzer var iedraudzēties ar klases "stilīgajiem"? Kāpēc ļoti resnas meitenes var dabūt draugus? Kāpēc alternatīvie var iedraudzēties ar tiem stilīgajiem? Un rižie? Un visi pārējie, kas ir it kā ārpus tām pusaudžu iedomātajām normām? Un visādi mākslinieki un it kā "jocīgie"? Viņi arī ir
psihologiski nenobriedusas, apjukusas, seklas tines.
, jo var dabūt draugus? Šeit jau autore pati parādīja, kāpēc ar viņu nedraudzējas. Ne jau tāpēc, ka viņa ir baigi īpašā un visi pārējie ir seklas cacas un cači. Nu ja nemāki komunicēt - tad nemāki, neko darīt, bet nevajag tos atstumtos celt gaismiņā un visus pārējos noniecināt.
02.09.2013 16:44 |

Reitings 15092
Manipulatīvi? Ha!
Nē, nu mētāties ar gudriem vārdiem bez jebkāda seguma laikam Tev ļoti patīk! :D

Sakars kāds nacistiem, genocīdam pret ebrejiem un vienu vidusskolas tīni, kura žēlojas, ka viņai nav draugu??
02.09.2013 16:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits