Lūdzu mazliet sapratnes, atbalsta!

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nav jau liela nelaime... Bet emocionāli grauž. :(

Ir ļoti skumji, jo atkal jauns mācību gads klāt un ... atkal jāsatiek savi klases biedri! Nezinu kāpēc , bet eju uz savu klasi kā sašauts suns. Riebjas. Jā ,galvenais ir mācības, bet tomēr būtu daudz vieglāka dzīve skolā ja kaut viens tuvs cilvēks būtu.

Situācija ir tāda ,ka man nav klasē neviena drauga. Reizēm pat liekas labāk ar puišiem saprotos, var vismaz pasmieties par kādu ikdienišķu sīkumu. Meitenes uzvedās tā it kā manis nebūtu ,vai arī iedomīgi paskatās un savā starpā smejās un izklaidējās. Nezinu kāpēc, arī liekas citreiz ,ka visi no manis izvairās. Tiešām nesaprotu kāpēc tā, jo es tomēr kopju sevi,piedomāju vienmēr par apģērbu un izskatu ..vienīgi raksturā esmu diezgan savādāka.. Nestaigāju pa klubiem, man ir maz paziņu vispār, esmu tā ,kura sēž mājās visbiežāk un nodarbojas kaut kā ar sevi! Un visi citi pieņem ,ka tam tā jābūt. Bet kāpēc nevar ar mani normāli sarunāties un pieņemt kāda esmu? Kāpēc jāsaka..."nu ja ko tad tu darīsi ,sēdēsi mājās ,tev jau citu nav ko darīt" vai ja nokļūdos kādu reizi "nu ja, tu jau esi stulba" Tas ir viņu stilā. Man vienmēr ir riebies iet skolā tieši tāpēc,riebjas staigāt starp tādiem cilvēkiem! :@
02.09.2013 12:01 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Zini es arī vienmēr esmu bijusi laikam tā sauktā ''caca'' (pēc manām domām gan vnk normāli ģērbta), kad es ienācu 10.klasē jaunajā skolā, tad pirmais, ko ieraudzīju un nodomāju bija, omg, cik daudz alternatīvo ērmu mācās manā klasē! Bet tas, taču nekāda veidā netraucēja sadraudzēties :) Pie pirmās klases ekskursijas jau sadalījās, kas kko pa kluso iedzēra, ūdenspīpi uzpīpējām.. Tad ikdienā skolā kkāda ņirgšana, kopīga mājasdarbu norakstīšana nu da jeb kas, kā var būt tā, ka izstumj??!! Tak jāmāk par sevi pastavēt!

Varbūt pamatskolā ņirgājās par kkādiem skaistuma etalonie, vidusskolā jau man pieredze rāda, ka viss ir forši un neviens vairs nav tik lielā bērna prātā + skolasbiedri man ir lielākā daļa tuvāki draugi nekā klasesbiedri :) Neticu, ka visā skolā neviena nav, kas ar Tevi draudzētos!
02.09.2013 12:47 |

Reitings 745
Zakjis* neredzu tieši sevī problēmas ,bet pieļauju ,ka iespējams ir vaina tieši manī.

Pasaulespilsone Nu man principā tā pat ir bijis.

Riry jā ,mazpilsētā. Un neredzu jēgu mainīt skolas, jo ja esmu tā klusā ,atstumtā ,kāpēc lai citā klasē būtu savādāk. Nu vaarbūut būtu savādāk, bet garantijas nav un negribas būt no tiem mūžīgās laimes meklētājiem ,kas visu laiku skolas maina.
02.09.2013 12:52 |

Reitings 745
_paris Nē ,par cacām mamma nosauca viņas un pateica, priekš kam tev ar tādām jāiet un jālekā līdzi, tu neesi tāda.

+ Var jau būt ,ka tev likās ir iemesls ,bet varbūt tas bija tikai tavu draudzeņu un tavs viedoklis? Stulbs piemērs. ja es staigāšu melnās kurpēs, bet visas pārējās dzeltenās un teiks ,ka esmu dīvaina taču nenozīmēs ,ka tas ir nepareizi vilkt melnas kurpes! :D
02.09.2013 12:58 |

Reitings 858
Nesēdi malā, smejies, ņirdz, izsaki jokus, dari blēņas, kas pienākās skolā un viss būs čiki!
02.09.2013 12:59 |

Reitings 858
Bez tam arī kārtīgās un gudrās meitenes draudzējās bariņos un dara tādas izklaides, kas viņam šķiet uzjautrinošas :)
02.09.2013 13:00 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
neviens jau nesaka, ka tev jādraudzējas ar tiem, kas ir populāri un cacas. atrodi vienkārši savus domubiedrus. nav svarīgi - klasē vai visā skolā ;)
02.09.2013 13:01 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Kādēļ Jūs domājat, ka populārai "cacai" nevarētu būt kāda interese un hobijs, kā tēmas autorei? Man paziņu lokā ir arī šīs "cacas", taču patiesībā, viņām ir savas intereses, hobiji - politika, ekonomika, citai sports, ne tikai solāriji un manikītu saloni.
Vajag iepazīt cilvēku, nespriest pēc ārējā izskata.
02.09.2013 13:06 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Es gāju klasē, kur lielākā daļa bija meitenes. Man bija blakus manas labākās druškas un man bija uzspļaut uz pārējo klasi, jo tik nedraudzīgu un nesaliedētu klasi kā man ir grūti iedomāties. Uz "salidojumiem" es neeju un nemaz netaisos to darīt. Es nebiju atstumtā par mani neņirgājās, drīzāk es biju izveidojusi savu tēlu aukstu, nepieejamu un riebīgu. Es biju nedraudzīgs cilvēks. Ha,ha.
02.09.2013 13:08 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
tik nedraudzīgu un nesaliedētu klasi kā man ir grūti iedomāties

mums ar tāda bija. salidojumi nemaz netiek rīkoti, kaut šogad 10 g. pagājuši. Sākumā bija 2 kādi, bet tāpat ieradās tikai ~ 7 cilvēki :D
02.09.2013 13:11 |

Reitings 745
Visi jau vēlas runāt ar tām "cacām " kā mamma viņas nosauca. Bet es neesmu tā kura ies klāt un uzbāzīsies. Tāpēc sēžu labāk viena un izliekos ,ka man nevienu nevajag kaut jūtos īstenībā kā tāda atstumtā. Bet man izskatās ,ka visi izvairās no manis, nu negrib sēdēt blakus ,paprasīs pēdējai ja kaut kas interesēs utt. Izvairās, tāpēc neuzdrošinos pazemot sevi uzbāžoties tiem ,kuri negrib mani.
02.09.2013 13:16 |

Reitings 20
Reģ: 20.07.2013
Interešu un raksturu atšķirība rada tādas situācijas. Izteikti sačupojas tie, kam kopīgas intereses un, kā pie mums bija, arī rakstura iezīmes. Ekstravertie un baigi sabiedriskie veido lielākus bariņus, intravertie un klusākie biežāk ir pa 2, pa 3 vai vieni.
Tas, ka mēģina aizskart, ir to tā, ka nevar pieņemt , ka kāds dzīvo savādāk, un tādēļ šis cilvēks viņiem automātiski ir dīvainis. Vai arī bara instinkts - re, savādāks, nu davai tagad apcelsim. Tas var beigties, ja 1) tu kļūsi līdzīgāka viņiem un tiksi bariņā 2) parādīsi raksturu un iegūsi respektu.

Padomā, vai tev tiešām gribētos draudzēties ar kādu no tiem cilvēkiem? Vai būtu kas kopīgs, un vai zinot, kā viņi izturas pret citiem, tev vēljoprojām tā vēlme būtu?

man liekas ,ka visi ir pret mani un vēlas tikai mani pārmācīt, nosodīt un uzbāzt savu viedokli.
Liekas vai tiešām tā ir? Tev droši vien rodas asa pretreakcija, dusmas, kad kāds kaut ko uzspiež, un tev gribas viņam uzspiest vai arī aizstāvēt savu. Ja pretī ir stūrgalvīgs cietpauris, kuram ir tikai balts vai melns, nav jēgas pat diskutēt, jo viņam savas domas tāpat paliks vienīgās pareizās,bet tu nervus sev tik čakarēsi, šitādus tikai pakaitināt ir interesanti.

Ir jāsaprot, ka ir daudz dzīves modeļu, bet nav pareizā. Izvēlies tādu, kas atbilst tev un ļauj citiem ņemt to, kas atbilst viņiem.
02.09.2013 13:18 |

Reitings 745
Kādēļ Jūs domājat, ka populārai "cacai" nevarētu būt kāda interese un hobijs

Vai tad kāds teica ,ka nevar būt? Protams ,ka var un nereti ir!
02.09.2013 13:19 |

Reitings 858
Tu iedomīgi atbildi, ka neiesi jau pirmā klāt, bet gaidi, kad kāds nāks pie tevis. Kur loģika?
02.09.2013 13:19 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Annij, iesi augstskolā - viss mainīsies. :) Mana pirmā augstskolas pasēdēšana bija dikti sirsnīga un jauka, tas nekas, ka vienam bija 20, otram 37 gadi. Visi jutās komfortabli, draudzīgi un priecīgi! :) Bija par ko runāt.

Klase ir klase. Lai viņi iet di*st! :) Ups.
02.09.2013 13:20 |

Reitings 745
Ja es kaut ko pasaku un dažas saskatās un sasmaidās kopā, nerunā ar mani un kādreiz ko riebīgu izsaka, tad diez vai gribas veidot kaut kādus kontaktus ar tādiem cilvēkiem.
02.09.2013 13:26 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
_Paris
Kurā skolā mācījies?
02.09.2013 13:27 |

Reitings 70
Reģ: 05.08.2011
Tu jau pati teici, ka Tev neko negribas darīt - patīk būt ar sevi! Noteikti dikti noslēgta esi.
Man skolā bija līdzīgi, nu vismaz no sākuma. Arī biju mazliet tā atstumtā, jo nu nebiju tik "kruta" kā pārējās. Pēc tam kopā patusējām, sadraudzējāmies un aizgāja...Iefiltrējos tajā otrā kompānijā un beigās pret citiem varēju izturēties tā "slikti", kā viņi iepriekš pret mani.

Bet ir jāpārkāpj sev pāri un jādara arī lietas, kas nepatīk. Okey, Tev patīk daudz ko darīt vienai, bet nu kaut vai tikai mīļā miera labad var iziet taču ārā ar citiem cilvēkiem kaut ko padarīt - sadraudzēties.
Un ja tu saki, ka tu strīdies ar visiem un tev ir grūti, tad tajā brīdī padomā...varbūt labāk nevajag. Pieklusini toni, nomierini nervus un padomā mazliet uz priekšu vai pēc tam tu nenožēlosi un nebūsi tā cietēja.

Dzīve ir dzīve - uzvar stiprākais un par visu ir jācīnās, un ja Tu sēdēsi mājās, neko nedarīsi, neviens pie Tevis nenāks un nedraudzēsies.
02.09.2013 13:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tu iedomīgi atbildi, ka neiesi jau pirmā klāt, bet gaidi, kad kāds nāks pie tevis. Kur loģika?

+++
Ja tev vajag, tu arī ej. "Cacām" klasē draugi ir.
02.09.2013 13:28 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Pacieties vēl šo gadu, draudzējies ar cilvēkiem ārpus klases, vai arī mēģini iedraudzēties ar klases puišiem, ja viņi tevi neatstumj.
Es nekad neesmu varējusi pielabināties cilvēkiem, iet draudzēties, kaut ko prasīt, ja pirms tam pret mani ir slikti izturējušies un to attieksmi var ļoti just, ka negrib kontaktu.
Skolas maiņa, iespējams, daudz ko mainītu, taču tu nevari zināt, kādā kolektīvā tiksi, var gadīties vēl sliktāk, jo tomēr arī citā klasē visi jau būs savstarpēji pazīstami un tu būsi ienākusi no malas.
02.09.2013 13:33 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Vai tad kāds teica ,ka nevar būt? Protams ,ka var un nereti ir!

Atvainojos, es izdarīju secinājumu, pēc šiem komentāriem -
Annijas komentārs:
Nē ,par cacām mamma nosauca viņas un pateica, priekš kam tev ar tādām jāiet un jālekā līdzi, tu neesi tāda.

René komentārs:
neviens jau nesaka, ka tev jādraudzējas ar tiem, kas ir populāri un cacas.
02.09.2013 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!