Sirds pilna... :(

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sveikas!

Sirds pilna,tad nu gribas nedaudz parunāties, izkratīt sirsniņu.
Tad nu tā - vakar satikos ar puisi,lai klātienē parunātos,ka starp mums tā kā vairs nav pāru attiecības,bet paliekam ļoti labi draugi. Daudz runājāmies, visu ko apspriedām. Bija man citas domas,kāpēc viņam tāds lēmums,bet tad izrādījās-attālums,kas bija starp mums ik pa laiciņam, tā laikā tā dzirkstelīte it kā pazuda. Jā,forši bija satikties, pavadīt laiku kopā,bet vairāk kā draugiem. Ehh...putra!
Protams,kā cilvēks viņš ir ļoti foršs-interesanti,jautri,piepildīti kopīgu laiku varam pavadīt kopā (vakar pat tas pierādījās). Mums ir tik viegla komunikācija, brīva uzvedība vienam otra klātbūtnē, varam pat bez kautrēšanās arī atļauties otra klātbūtnē uzvesties nedaudz bērnišķīgi... Tiešām ir forši.
Ja GODĪGI-es nespēju pieņemt to apziņu,ka tā vairs ir tikai draudzība.Draugi.Protams,viņš atzina,ka varbūt viņam šobrīd vajag tādu kā apskaidrību par visu un nav garantijas,ka pēc mēneša vai diviem nepasaka to,ka tomēr vēlas visu atjaunot! (es jau pat vakar pamanīju,ka viņš ļoti man pievērš uzmanību-pieskārieni, apskāvieni utt.) Pats atzina,ka viņš nav pārliecināts,ka negribēs visu kā agrāk ar mani,bet viņš jau zinot,ka es viņu neņemšot, uz ko es atbildēju-nemēģināsi,nezināsi!!!
Citā vārdā man atkal tik saka-nu būs tev jauns draugs, savādāks nekā es utt. To tik sāpīgi bija dzirdēt,ka man šuj jau citus klāt,kamēr man vēl ir jūtas. Bez ar zemtekstu,ka nekas tomēr nebūs mums nākotnē. Neko nesaprotu... Izplānojis jau visur,kur mēs varētu aizbraukt kopā ekskursijās,kuras viņš man bija apsolījis,bet iepriekš nebijām īstenojuši.Protams,jauki!

Vakar pat braucot uz Rīgu ik pa laikam lija asaras...satikāmies, viss forši - smiekli, runāšana...

Šodien sēžu mājās, domāju par vakardienu un raudu, raudu, raudu....raudu.... :( :( :(

Nezinu,ko tieši gribu no jums - varbūt kādu komentāru,kas patiesībā (pēc mana rakstītā) notiek puiša sirdī, aiz viņa izteiktajiem komentāriem...
02.09.2013 11:33 |

Reitings 2329
Nu puisis visu laiku tagad meklē dzīvokli,kur dzīvot. Un izteica man piedāvājumu,vai es negribu īrēt kopā ar viņu. Izrādīju interesi,ka varētu.

Tagad pat jau ir izplānojis,ka varētu mani uzaicināt uz tādu nelielu ekskursiju,kur kopā aizbraukt. Tad vēl ir viena lieta kopīga sarunāta. Sanāks mums laiku kopā pavadīt.
02.09.2013 12:21 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Izrādīju interesi,ka varētu.

??? Tu ko, jocīga?
02.09.2013 12:23 |

Reitings 2329
KNK,redz,es laikam arī tik ļoti negribu ar šo cilvēku tik strikti izbeigt attiecības. Es vēl tomēr dziļi iekšēji ceru,ka viņš sapratīs,ka es biju viņam gana laba. Novērtēs mani,jo pats saka,ka apkārt tik daudz tādu meiteņu,kas vispār nosit vēlmi uz kādu vēl skatīties un mazāk,lai iepazītos. Mums tik ļoti līdzīgi raksturi,ka ir tik viegli kopā.
02.09.2013 12:23 |

Reitings 2329
57 days,kāpēc jocīga?
02.09.2013 12:24 |

Reitings 17280
Būt ar tevi attiecībās viņš negrib, bet pa gultu pamīcīties, ikreiz, kad iegribas - to gan! Vot tā saucas īsta, nesavtīga DRAUDZĪBA!
02.09.2013 12:24 |

Reitings 17280
Un vēl dzīvot vienā dzīvoklī, mazgāt viņa zeķes, gulēt ik pa laikam kopā, bet redz - tikai "draudzība" jums tur būs. Un tu kā muļķe tikai cerēsi un cerēsi uz kaut ko...
02.09.2013 12:25 |

Reitings 2329
Nebūtu nekādu zeķu mazgāšana un ik pa laikam kopā gulēšana. Pirms tiks atrasts dzīvoklis,iespējams jau,ka puisis tomēr sapratīs,ka ir mums tās attiecības vajadzīgas.

Vakar pats sarunas laikā uz mani skatījās un godīgi atzinās - es neesmu drošs vai es pareizi tagad rīkojos attiecībā uz tevi,manī ir šaubas,jo jūtu,ka iespējams ar šo visu pat esmu pārsteidzies.....
02.09.2013 12:27 |

Reitings 17280
Tu tā CERI, ka notiks. A ja nu ne? dzīvoklis būs atrasts, viņš joprojām šaubīsies, "labākā draudzene" tu būsi apsolījusi īrēt ar viņu kopā, būs neērti atteikt...

Ko tad?
02.09.2013 12:32 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es teiktu, ka Jums tur nekas vēl nav beidzies.

Vispār .. ja jau abi strādājat/studējat galvaspilsētā, tad varbūt pienācis laiks sākt dzīvot kopā? Nebūs tās attāluma problēmas .. lai čalis ir vecis un sāk rīkoties! Šai brīdī viss atkarīgs no vīrieša izlēmības. Tu vienīgi vari ieminēties idejas un iedēstīt viņa zemapziņā/apziņā to sēklas, kas pēc tam var izaugt par ideju un pamatu rīcībai ..

Bet kopumā, Jūs abi viens otru čakarējat tiekoties. Ne viņam būs jaunas, normālas attiecības, ne Tev, kamēr neatlaidīsiet viens otru.

Par draudzību .. tikai tad, kad abi būsiet pārdzīvojuši pagātni un atraduši laimi nākotnē, varēs pastāvēt tiešām draudzība.
02.09.2013 12:32 |

Reitings 17280
Beidz skriet viņam kā kucēns pakaļ pēc pirmā svilpiena un luncināt asti par katru mazāko maiguma izpausmi.

Citādi viņš nekad nesapratīs, ka var tevi zaudēt.
02.09.2013 12:34 |

Reitings 2329
Sasodītākais jau tas,ka es vnk nespēju viņu palaist vaļā......

Tāpēc es domāju,ka varbūt šodien viņam jāuzraksta sms un jāpasaka,ka kādu laiciņu ar viņu nesazināšos,lai spētu aprast ar domu,ka attiecību nav :( Lai gan 6dien vai 7dien gan noteikti nāktos mums satikties,jo ir sarunāts viens pasākums :(
02.09.2013 12:35 |

Reitings 2329
57days,tad tu pat iesaki ar šo cilvēku pat draudzību atstāt?
02.09.2013 12:35 |

Reitings 17280
Sombrita, grūts jautājums. Atkarīgs no tā, ko tu domā sakot "atstāt draudzību".

Ja no tavas puses draudzība būs tikai tāpēc, ka tu turpināsi cerēt, ka jums kaut kas kaut kad varbūt var atkal sanākt, tad - nē. Tā nebūs draudzība (it sevišķi no tavas puses).

Kontaktus pavisam nesarauj, varbūt kaut kad, kad būsi tikusi viņam pāri, no jums tiešām varētu sanākt īsti draugi. Ja tu tici, ka tā kādreiz varētu `but.

Mīlestība un draudzība ir ļoti dažādas lietas.
02.09.2013 12:39 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Tā draudzība pajuks tikko vienam parādīsies cits intereses objekts, tad otrs būs greizsirdīgs, parādīsies scēnas un no draudzības nekas pāri nepaliks.

Dzīvot kopā un kopā pavadīt laiku uzreiz pēc šķiršanās nav prātīgi, jo tā tu tikai sevi sāpini, ieturi vismaz kādu pauzi un saki, ka tā nevari - tev vēl ir jūtas un tu dari sev pāri, kad tiecies ar viņu.

Un čalim tad vajag parādīt, ka tevi var pazaudēt, lai tad saprot grib vai negrib attiecības, jo savādāk viņš tagad pārāk labā situācijā, bet tu ciet.
02.09.2013 12:41 |

Reitings 2329
Saprotu,ka tās ir 2 dažādas lietas un piekrītu tam.

Bet varbūt tad tiešām viņam uzrakstīt,ka kādu laiciņu mums labāk nesazināties? Sāpīgi būs,ja viņš man uzzvanīs,atrakstīs. Vēl jo mazāk gribas,lai viņš dzird,ka man ir aizraudāta balss,deguns ciet :(
02.09.2013 12:42 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ar savu ex arī biju domājusi, ka paliksim labi draugi, bet tikko sāku izrādīt interesi par citiem, tad sāka tādas scēnas rīkot, ka toreiz viņu pasūtīju tik tālu, ka pat vairs ar viņu nesveicinos. īstu draudzību grūti saglabāt, ja vienam ir vairāk jūtas kā otram..
02.09.2013 12:43 |

Reitings 2329
Liliii, gluži mana doma. Pa telefonu viņam to nevarēšu pateikt,bet droši,ka šodien viņam uzrakstīšu sms,ka man tiešām nav viegli atrasties viņa klātbūtnē,kamēr man vēl ir kādas jūtas. Jo kā iedomājos par viņu,raudiens klāt.

Tagad pat izskatos DRAUSMĪGI...... :(
02.09.2013 12:44 |

Reitings 2329
Varbūt puisis labi māk slēpt,ka patiesībā vēl ir jūtas pret mani,jo kaut kā redzēju viņā,ka tomēr arī kaut kas līdz galam nav labi,ka iespējams ir pārsteidzies ar savu lēmumu...
02.09.2013 12:45 |

Reitings 2329
Viņš pat teica,ka grib pēc gada,diviem braukt uz ārzemēm dzīvot un strādāt un,ka gribot mani ņemt līdzi. Tāpēc pat grib,lai ar viņu kopā apmeklēju svešvalodas kursus.

Man jau kaut kā šķiet,ka viņš paņēma to pauzīti tāpēc,lai atgriestu to dzirkstelīti atpakaļ. Kamēr atkal esam vairāk kopā, pavadam to laiku abi kopā.
02.09.2013 12:49 |

Reitings 17280
Varbūt puisis labi māk slēpt,ka patiesībā vēl ir jūtas pret mani

Beidz censties sev to iestāstīt. Tas, ka pēc ilgas kopā būšanas kaut kādas jūtas vēl ir, tas nenozīmē, ka viņš tevi joprojām mīl. Tās var būt parastas simpātijas, pieradums, utt.

Un nu un kas, ka sanāks raudiens? Neesi nekāda dzelzs lēdija. Būs ticamības moments tam, ka šāda attiecību parodija tevi patiešām sāpina.
02.09.2013 12:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits