Ilgstošas attiecības, iemīlēšanās citā

Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Jums taču savā dzīvē ir bijuši tādi sapņu pāri, uz kuriem skatoties, Tu tiešām notici īstai mīlestībai un skaistām attiecībām, vai ne?
Vakar piedzīvoju šoku. Mans sapņu pāris ir mana māsa ar savu līgavaini. Esmu vērojusi viņus no paša attiecību sākuma (tad vēl biju pusaudze) un viņi abi ir iemiesojuši visus sapņus par to, kā man šķiet vajadzētu, kad ir PA ĪSTAM! :) Bet ... vakar māsa atdzinās, ka ir iemīlējusies citā cilvēkā. Taču nav pārkāpusi nekādu uzticības robežu. Kad jautāju, ko viņa darīs, atbildēja - ka pārstās jeb kādu kontaktēšanos ar otru, lai neizdarītu savu lielāko kļūdu mūžā, ko viņa labi apzinās. Pēc šīs sarunas jūtos tik izsista no līdzsvara! Vēl jāpiemin, ka māsas vīrs strādā Dānijā dažus mēnešus.
Kāds ir Jūsu viedoklis, komentārs? Vai Jums ir pieredze, kad esat ilgstoši ar kādu kopā (nav svarīgi precējušies vai nē), kāds no Jums ir iemīlējies citā, pat ja mīlat pa īstam? Vai Jums šķiet, ka tā nevar gadīties.
31.08.2013 22:35 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Varbūt pamēģini sarīkot ko nebijušu kopā ar savu tagadējo mīļoto. Pārkāpt pāri emocijām, aizbraukt uz kādu romantiski vietu, sarīkot pastaigu pa Jums svarīgām vietiņām (kur iepazināties, kur bija pirmis skūpsts, utt.).
01.09.2013 22:42 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Alondra, iespējams, ja tas mans jaunais man atzītos jūtās un gribētu ko nopietnu, nu ka man būtu jāizdara izvēle, es to arī uzreiz izdarītu par labu savējam. Bet diemžēl šim jaunajam nav nekādu nolūku pret mani... Tā ir tīri kaisle no mums abiem, līdz ar to tas visu apgrūtina :D
01.09.2013 22:43 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Alondra, es nezinu, vai tur kas izdotos... jo galvā un domās tikai tas otrs... Man tiešām rauj jumtu nost, nevaru ne ēst, ne gulēt, ne strādāt, ne par ko citu domāt! Galva plīst pušu... bez maz vai slimības lapa jāņem :D
01.09.2013 22:46 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Varbūt, Tev vajadzētu parunāt ar savu puisi, par to kā jūties, ka Tev nepieciešamas pārmaiņas - romantiskajā plānā. Vienkārši paņemiet vīnu un izrunājieties.
Iespējams, ka mani bez tiesas, uz vietas, šeit nošaus, bet kādēļ nepamēģināt ko savdabīgu, kā piemēram, nelielu lomu spēli? Aizejiet uz klubu un ļaujieties vieglam flirtam, dejām ar citiem cilvēkiem, tas noteikti jūsos radīs iekāri, vakara noslēgumā, gribēsiet viens otru, kā traki.
01.09.2013 22:49 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Vienīgi, ja izlem parunāt ar puisi, dziļi iesaku neteikt iemeslu, kāpēc radušās pārdomas par to, ka vajadzīgas pārmaiņas. Nez vai es gribētu darīt kaut ko lietas labā, ja mans puisis pateiktu, ka ir iemīlējies citā... Es sen pieturos pie domas, ka nekad negribētu zināt, ja mans mīļotais mani kādu reizi nokrāptu (ne regulāri un ilgstoši) fiziski vai emocionāli. Pat uz nāves gultas negribu nekādas atzīšanās par to, kas noticis pirms daudziem gadiem :D Ko nezini, tas nesāpina.
01.09.2013 22:53 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es neredzu par to jāšokējas? cik gan pāri ir kopā un mīl viens otru līdz mūža beigām?nebūs tā,ka būs kopā un interesēs viens un tas pats vīrietis no 16-70 g:D protams,ka ir atšķirība vai iemīlies otrā ,ja esi brīva meitene, vai arī aizņemta. jā, arī aizņemtās mēdz iemīlēties citos.
01.09.2013 22:59 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
protams pat tad kad satiksi to savu "īsto", tad tie citi nekur nepazudīs, bet tik tālu lai iemīlētos...tad man liekas pašreizējās attiecībās kaut kas pietrūkst, vai ir rutīna, vai nu nezinu...bet kaut kas noteikti nav riktīgi :D
01.09.2013 23:06 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nebūs tā,ka būs kopā un interesēs viens un tas pats vīrietis no 16-70 g

tas ka tu to nespēj, nenozīmē ka neviens nespēj...
un sakiet ko gribas, bet neiestāstīsiet ka baigi mīlat savus puišus :D tā jau ir kaut kāda sevis mānīšana, vai vienkārši prāta apsvērumi, ka ar viņiem var izdoties kopdzīve kā vīram ar sievu, audzināt bērnus, parasts garlaicīgais ģimenes modelis un par mīlestību tur nav ko daudz runāt...tikai neuztveriet ka es kaut ko nosodu...
01.09.2013 23:23 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Man arī ir tā bijis ļoti daudz reizes varbūt rutīna ir pie vainas. Man vienkārši ļoooti pietrūkst randiņi,uzmanība, tauriņi vēdēra un nezināmais mani vilina, bet tad ja padomāju, kāda mana dzīve būtu bez tagadējā puiša, tad gan apjēdzu, ka negribu viņu pazaudēt.
Tavai māsāi varētu būt pilnīgi tāpat.It īpaši, ja viņi jau ir ilgu laiku kopā.VISS DZĪVĒ NAV PERFEKTS UN NAV NEVIENAS PERFEKTAS ATTIECĪBAS. N E V I E N A S !!!!!!!!!
01.09.2013 23:37 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Mana izvēle man jau tagad ir skaidra. Manas attiecības man ir vissvarīgākais uz pasaules, tās es nekad nepametīšu. Jautājums ir tikai, kā nodzēst šo ugunsgrēku sevī?

grúti nodzést, grúti aizmirst... man bija tieshi táda pati situácija, zináju, káda ir mana ízvéle, bet tik grúti bija atteikties no tiem taurenjiem véderá. ko es tagad, kad ir pagájis laiks, varu pateikt - nozhéloju, nozhéloju, ka neriskéju. tá cilvéka délj mainíju darbu un daudz ko citu, lai vinju neredzétu, un neljautos kaislei. dod, Dievs, nekad vairák nesatikt...

Man tiešām rauj jumtu nost, nevaru ne ēst, ne gulēt, ne strādāt, ne par ko citu domāt! Galva plīst pušu...

un tá bús vél ilgi, tieshám... un kad tu atteiksies pilníbá no tá otra cilvéka, nesatiksi vinju bús vél slikták....
un sakiet ko gribas, bet neiestāstīsiet ka baigi mīlat savus puišus tā jau ir kaut kāda sevis mānīšana, vai vienkārši prāta apsvērumi, ka ar viņiem var izdoties kopdzīve kā vīram ar sievu, audzināt bērnus, parasts garlaicīgais ģimenes modelis un par mīlestību tur nav ko daudz runāt..
tieshi tá es agrák uzskatíju, pirms visa... bet já, es domáju, ka tad es tieshám míléju 2 vírieshus vienlaicígi. pareizák vienu míléju, otrá iemíléjos, aprávu to visu iemíléshanás stadijá. ja tev ir 2 másas, tu tachu míli abas vienádi? tad varbút iespéjams arí 2 vírieshus mílét? nezinu....
01.09.2013 23:45 |

Reitings 138
Reģ: 16.08.2013
Es šo vēl nesen "izbaudīju" uz savas ādas, paldies Dievam tas ir garām! Tas notika, jo tajā laikā bija bieži strīdi, sajutos pietiekoši nenovērtēta utt.
Un tad ir kāds cilvēks, kas nedaudz vairāk pievērš uzmanību un tā sagrozās galva... Tas bija traki, jo draugs jau arī juta, ka ar mani kaut kas nav kārtībā. Bet es neko neteicu, jo zināju, ka tas tad nebeigtos labi
Bet viss notiek tā kā tam jānotiek un es zināju, ka tās ir tikai ilgas pēc tām satraucošajām pirmajām sajūtām.
Bet tās, kuras ieteica izrunāties, nu tikai ne to! Jā, par to, ka kaut kas pietrūkst jārunā, bet nekādā gadījumā patiesību. Maz ticams, ka puisis sapratīs.
02.09.2013 00:10 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Bet tās, kuras ieteica izrunāties, nu tikai ne to! Jā, par to, ka kaut kas pietrūkst jārunā, bet nekādā gadījumā patiesību. Maz ticams, ka puisis sapratīs.

nu nezinu. es pateicu savam visu ko jutu tad. mums bija tad problémas attiecíbas, strídi un daudz kas neizrunáts lídz galam... es izstástíju visu ká jutos. jo arí emocionála krápshana ir krápshana. tagad es atzístu, ka toreiz visu izstástot es ljávu izvéli izdarít vírietim, ja vinjsh bútu pateicis, ka attiecíbas ir galá, man iespéjams bútu bijis vieglák... un iespéjams es bútu méginájusi ar otru vírieti veidot attiecíbas...
02.09.2013 00:16 |

Reitings 138
Reģ: 16.08.2013
Mis Take, skatoties kāda situācija un kāds raksturs otram cilvēkam. Piemēram, manējais es nezinu vai spētu samierināties un nezinu kādas būtu turpmākās attiecības un vai vispār tādas būtu.
Es iedomājos mainītas lomas, ja man ko tādu atklātu, tad vairs nekad vai ļoti ilgi nespētu uzticēties, kā arī justos nepilnvērtīga, ne pietiekoši skaista un vēl visādi vienkārši briesmīgi.
02.09.2013 00:30 |

Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
Man šis viss ir ļooti pazīstams, taču manā gadījumā no manas puses nekad nav bijusi mīlestība.

Tagadējās attiecībās kaut kā viss ir pārgriezies, un nenāk ne prātā domas par krāpšanu vai dzirkstelītēm (kaut gan darbā daži eksemplāri mēģina to dzirkstelīti un flirtu uzspiest :D )
Protams, ka ne man par to spriest, ja ilgāku attiecību par 3 gadiem man nav bijis, un jaunās attiecības ilgst vien pusgadu, taču te nu es saprotu, cik svarīga ir abpusēja uzticība un nav ko sākt nopietnas attiecības, ja tu neredzi abus kopā arī pēc 50 gadiem.
Starp citu, mana jaunā atklāsme - GALVENAIS IR RUNĀT UN IZRUNĀTIES AR OTRU! Citādi, visādi tarakāni nāk galvā, un šādā ietekmē jau visvieglāk "noiet no ceļa"..
02.09.2013 11:49 |

Reitings 207
Reģ: 29.05.2013
Nekad. es ļoti mīlu savu puisi un nespētu iedomāties sevi ar kādu citu, krāpjot viņu vai kaut ko tamlīdzīgu. sapņos redzu tikai savu puisi. vienā sapnī es viņu nokrāpu, pamodos un šausmīgi nobijos, ka esmu pazaudējusi savu cilvēku, bet viņš guļ man blakus. miers un laime :)
02.09.2013 23:32 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man tā nav bijis, bet es ticu, ka tā var notikt. vēljovairāk tādēļ, ka pāris taču dzīvo šķirti. neesi dzirdējusi, cik daudz pāri izšķirās dēļ attāluma? tāpat var notikt šoreiz. un nav teikts, ka labi būs tad, ja viņi paliks kopā. varbūt tieši otrādi - labi būs tad, kad viņi izšķirsies.
labi, tas bija tavs attiecību ideālais tēls, bet atceries, ka ideālu attiecību nav. galvenais ir mīlestība, bet viss pārējais sastāv no cieņas, pielāgōšanās un pieņemt vai nepieņemt otru tāds, kāds viņš ir.
iespējams, ja māsa tagad dzīvotu ilgstoši ar draugu kopā, tikai tad izkristalizētos, vai viņai bija kkāds dullums uznācis dēļ atšķirtības vai vnk mīlestība pret draugu ir izgaisusi kā pret vīrieti. neticu, ka var divus vīriešus mīlēt vienlaicīgi. droši vien, ka pret katru no viņiem ir savādākas jūtas, bet jāižškir, kuras no tām ir īstās.
03.09.2013 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits