Nu, man jau vienalga - tici vai netici, bet, ja, piemēram, ir liela ģimene, man draudzene ir viena no 8 bērniem ģimenē, katram otra pusīte, kāds bērns, vēl tantes, onkuļi, māsīcas, kaimiņi, draugi, viņiem citreiz pasēdēšanas laukos izvēršas par normālu pasākumu ap 100 cilvēkiem. :D Nu nav tiešām daudz tie 50 cilvēki. Jāņos, nu, nākošajā rītā pēc līgošanas, bijām aizbraukuši uz vienu lauku māju, kur arī tuvākie radi pulcējas tādā savējo lokā, es saskaitīju 37 cilvēkus bez mums, pa ceļam redzējām kā 3 pilnas mašīnas ar cilvēkiem jau aizbrauca.
Nē, es nestrīdos, ka tiešām ir cilvēki, kuri šādi mēģina iztikt bez maksas par mielastu. Ja cilvēki zināmi, tad jau apmēram vajadzētu nojaust, vai tiešām tā arī būs, ka ēdīsi to, ko aiznesīsi un nekas cits nav ieplānots. Tas esot Amerikā populārs lēto kāzu variants, cik lasīju. :D Ja tie man būtu labi zināmi, tuvi draugi utt., jā - es ietu un priecātos, vienalga, vai vēl ko dos vai nē. Bet, ja es nojaustu, ka esmu uzaicināta, lai vairāk uzkodu un dāvanu būtu, tad neietu. Šaujamo pie galvas neviens taču netur.