Nezinu, kā nosaukt drauga stilu. Nu... alternatīvs brīvais...Nezinu... nu ģērbjas viņš pārsvarā tikai melnās drēbēs. Bikses, krekli, t-krekli ar metālistu grupām vai rokgrupām, ādas jakas, spaiki. Šajā vasarā parādījās daži rūtaini krekli atsvaidzināšanai :D Nu, tāds viņš man ir.
Apavi - kedas, kerzas vai šļūcenes(karstās vasaras dienās). Ziemās neatņemami - melns mētelis un melna platmale. Man patīk viņa stils un tas, ka viņš neiespringst uz ģērbšanos - nestāv stundu pie spoguļa skaņojot krāsas :D Galvenās lietas tiek ievērotas - drēbes tīras, labā stāvoklī un nav kā no kkāda pamatskolnieka skapja. Arī aksesuāru pārpilnības nav.
Es necenšos mainīt viņa stilu un viņš nemaina manu.Man vnk liekas stulbi mēģināt čalim uzspiest, piemēram, uzvalkus jo pašai gribas un poh, ka viņam riebjas. Es mēdzu ierosināt lietas, bet...ja viņš negrib, tad ar to jautājums izsmelts. Taču, parasti es trāpu, viņam iepatikas doma un tiek īstenota. Pēdējā ideja bija taisīt viņam frizūru ka Ragnaram :)
Bildes ar stilu, kas būtu kā draugam nevaru atrast. Ielikšu, vnk kas man patīk :D