Labs rītiņš (l)
Pirms dažām dienām darboties atteica mans fotoaparāts - pavisam parasts ziepju trauks, pirkts pirms apmēram pieciem gadiem. Problēma? Vienkārši neslēdzas iekšā. Stāveja plauktā kā stāvējis, nav nekur kritis & apliets un tā tālāk. Kur jūs esat nesušas labot fotoaparātus? Un cik vispār varētu izmaksāt labošana? (zinu, ka neesat nekādi tehniķi, bet nu apmēram) Svarīgi zināt, jo gadījumā, ja labošana izmaksā dārgi (nu man pat negribētos maksāt vairāk kā 20 LS, jo tomēr fotoaparāts ir novecojis gan fiziski gan garīgi) tad .. kādu ieteiktu pirkt vietā? Skatīties uz ziepju traukiem vai tomēr kamerām? Lasīju daudz/dažādas diskusijas .. izsecināju, ka labākie ir nikon un canon, tad nu varbūt kāda var ieteikt kādu konkrētu modeli? Vēl šķita jauki fujifilm (nedārgi, bet mazliet labāki kā parastie ziepju trauki) bet veikalā ieteica uz tiem vispār neskatīties un kā labākos atzina sony firmas fotoaparātus. Esmu apjukusi lielajā izvēlē. Tāpēc varbūt varat padalīties - kādi fotoaparāti ir jums, kas patīk/nepatīk, cik apmēram maksāja? (Man nevajag neko paraprofesionālu, pafočēt kādus ceļojumus, izbraucienus, ballītes, sevi .. nu tā :D)