Tu man patīc fiziski

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Sveikas, Cosmo meitenes!

Ar tiem vīriešiem vienas problēmas.
Vakar reāli izaicināju savu mīļoto, jo liekas mēness bija pietuvojies zemei un man vnk gribējās skaidrību savā dzīvē. Pajautāju kaut kā apmērām tā, Mincīt, mēs esam kopā jau 2,5 gadus. Mums viss ir tik brīnišķīgi. Minci, ko tu jūti pret mani pēc šī laika ko esam kopā?
Mans vīrietis pajautāja vai es gribu godīgu atbildi. Daaa, protams ka negribu lai melo. Bet savā prātā saausījos, vai tiešām gribu dzirdēt ko tādu, ko nevarēs vairs paņemt atpakaļ?
Vīrietis atbildēja: ''Tu man patīc fiziski''.
Man protams acis uz pieres. Mēgināju vedināt uz to, ka iespējams viņš ir atklājis to, ka esmu labsirdīgs, pacietīgs un piedodošs partneris? Iespējams, ka viņš mīl mani? ( atkārtoti ir apstiprinājis, ka vēlas dzīvot kopā ar mani) Vīrietis palika pie sava un bija sašutis, ka es nerēķinos tagad pēc 2,5 gadiem kopā ar to info, ko viņš man pasniedza pašā mūsu attiecību sākuma - viņam ārējais veidols un fiziskie dotumi nozīmē visu.
Nu 31 gadu vecumā šitā dziesma man īsti vairs nebraukā pa ausīm :)
Bet nu jautājums paliek aktuāls - vai mans vīrietis tiešām pret mani nelolo emocionālas jūtas?
28.08.2013 10:55 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Tīri no malas skatoties, esi tikai tāda mīļākā ar ko pavadīt laiku, apmierināt seksuālās vajadzības, bet ne veidot ģimeni. Tik stulbi! Ja pat kopā nedzīvojiet..
Nu nezinu, mani nepavisam neapmierinātu tādas attiecības tik ilgi. Man arī vienu laiku bija cilvēks ar ko satikos bieži, bet, ja arī nesatikāmies katru dienu, runājām stundām pa telefonu, palikām viens pie otra pa nakti, stāstījām viens otram visu ko, daudz kniebāmies. Bet bija arī pāris reizes kad vienkārši aizgājām gulēt. Bet izrādās, ka kopā mēs nebijām, "tikai satiekamies, bet neesam pāris"...
Iesaku viņam pajautāt vai vispār viņš uzskata jūs par pāri un domā kaut ko nopietnu nākotnē..
Jo es Tavā vietā savos gados jau vēlētos par bērniem domāt, netērē velti laiku.
28.08.2013 13:20 |

Reitings 161
Viņam pieder māja par kuru jārūpējas. Māja jau nestāv kā dzīvoklis. Mājā dzīvo viņa vecāki un vecmāte, suns. Man ir vienistabas dzīvoklis un 2 kaķi.
Viņš pieradis vakaros aiziet uzspēlēt volli, izbraukt ar riteni.Vajadzīga zaļā zona.
Es atkal strādāju līdz 20.00 vakarā un man patīk ka dzīvoju Rīgā un nav jākratās nekur ar vilcienu.
Viņa vecāki liekēži sataisījuši parādus tūkstošos, mans vīrietis-varonis ir uzņēmis uz sevi parādu atmaksu. Tā kā nenosodiet, ka nedzīvojam kopā, finansiālā situācija nav tāda, ka vēl ko gribas ņemt līzingā. Un kāda jēga viņam īrēt, ja pašam pieder māja. Es ar viņa vecākiem un vecmāti un suni dzīvot kopā negribu. Tā nu esam starp 2 krastiem :)
28.08.2013 13:21 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Viņa vecāki liekēži sataisījuši parādus tūkstošos, mans vīrietis-varonis ir uzņēmis uz sevi parādu atmaksu.
Te parādās tavs raksturs. Māja gan jau vecāku īpašums, dēlu arī viņi uzaudzinaja.
28.08.2013 13:25 |

Reitings 161
chuksene: ''bija cilvēks ar ko satikos bieži, bet, ja arī nesatikāmies katru dienu, runājām stundām pa telefonu, palikām viens pie otra pa nakti, stāstījām viens otram visu ko, daudz kniebāmies. Bet bija arī pāris reizes kad vienkārši aizgājām gulēt''.

Nu ir man arī tāpat ar savu vīrieti. Un esam oficiāli pāris visos facebook, draugiem un vēl sazin kur. Galu galā ģimenēm svētkus svinam kopā.

Bet jautājums par nākotni vīrietim gan laikam ir jautājams.
28.08.2013 13:25 |

Reitings 161
Māja, mana vīrieša īpašums. Ne vecāki cēla, nekā. Audzināja manu vīrieti viņa vecmāmiņa. Mamma gandrīz akla, tēvs daudz dzēra. Audzināja jau viņi arī protams, savu artavu arī ielika,nav jau nekāds bāra bērns :)
28.08.2013 13:27 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Tātad audzināja uz ielas? Dzīvoja teltī?
28.08.2013 13:29 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja jau viss ir ideāli, tad arī šiem dažiem vārdiem neko nevajadzētu mainīt, vai tomēr tagad klausīsi cosmo ekspertus, kas pārliecinās, ka viņam esi tikai seksam un viss, klau nu ja biji laimīga tad kaut seksam esi un laimīga, ļoti daudzi pāri kuros valda nepārtraukta šo vārdu apmaiņa nav laimīga, jo ne jau vārdos tā sāls, bet to kā tu jūties attiecīnbās. Es nav naiva, bet šeit tikai sagruzīsies pēc visiem tiem padomiem, un sāc stāstīt visu negatīvo, vispār medusmaize jau iepriekš minētajiem secinājumiem, izstāsti arī ko labu, tā taču noteikti netrūkst?
28.08.2013 13:33 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik noprotu, ne tu, ne viņš netaisās savā dzīvesveidā kaut ko mainīt, kaut vai, ja tas attiecas uz dzīvošanu kopā, pārvākšanos vienam pie otra, utml. ko tad tu streso, ka patīc viņam tikai fiziski? pēc tavām atbildēm vispār neredzu jums iespēju sākt dzīvot kopā, kur nu vēl dibināt ģimeni
28.08.2013 13:37 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
Un esam oficiāli pāris visos facebook, draugiem un vēl sazin kur.

šitais gan man liekas smieklīgi :D kas tur oficiāls? :D
28.08.2013 13:45 |

Reitings 161
Gurri,

jūtos labi un droši mūsu attiecībās. Viņš katru dienu savā vīrieša veidā ( ne ar vārdiem) apliecina, ka domā par mani. Ja godīgi, man ir ok, ja viņš kādu dienu arī nav vakarā sastopams manā dzīvoklī. tad es daru savas sievišķigās lietiņas un uzelpoju brīvi. Brīvdienas pavadam kopā 99%.
Ja pajautāju tieši :'' Minci, es tev patīku? Atbilde vienmēr : Jā''. Minci, cik ļoti es tev patīku? Atbilde: Ļoti. Nekad neanalizēju pirms vakardienas vai patīku fiziski vai patīku arī emocionālajā sadaļā. Varbūt vajadzēja sākt sievišķigi rakāties.......

Diskusijas pamatjautājums bija: Vai tiešām viņš mani nav ielaidis savā sirdī pēc 2,5 gadu kopā būšanas?'' Domāju, ka ir, bet man sievietei nesaprotamā veidā.
28.08.2013 13:51 |

Reitings 161
mellene, zinu, zinu, man pašai tas liekas rēcīgi :D
28.08.2013 13:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ar fizisku patikšanu ir arī jāsaprot to, ka tu viņam patīc diemžēl tikai gultā..
ja viņš saka, ka izskats ir galvenais, tad, vai nu viņš nekad nav bijis iemīlējies vai arī negrib tevi sāpināt.
labāka ir šī patiesība, bet man ar šo vīrieti tāpat vairs nebūtu pa ceļam. padomā pati, kāpēc 2,5 gadu laikā jūs neesat uzsākuši kopdzīvi. runāšana par to neskaitās, ja vien tiešām 'tam nav kāds ļoti pamatots iemesls. pie tam vēl, padomā par to, ka tu viņu vedināji domāt par kopdzīvi, šis tik jā jā. un viss. ja būtu gribējis, viņš sen jau kaut skatītos dzīvokli ko īrēt, ja ne nopirkt.
pēc izlasītā varu pateikt, ka visticamāk, ka tu viņam esi tikai izpriecu objekts un ar tevi kopdzīvi viņš nevēlas vai vispār nevēlas veidot kopdzīvi ar jebkādu sievieti (vismaz pagaidām).
28.08.2013 13:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Tas, ka Tu vīrieti sauc par Minci un pat te tā raksti, liek man domāt, ka Tu neesi nopietna, nobriedusi sieviete. 100 punkti, ka tā nav, bet man nepatīk, ka publiski cilvēki tā sauc savas otrās puses.
28.08.2013 14:03 |

Reitings 576
bet man nepatīk, ka publiski cilvēki tā sauc savas otrās puses.

tas tev nepatīk, bet kaut kur bija raksīts, ka tas notiek publiski? Un kāda starpība kā viņa viņu sauc? Nejau par to iet runa
28.08.2013 14:07 |

Reitings 576
Anny, kā tad tu savējo sauc? Eu Vīr?
28.08.2013 14:08 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
:D nu tu tagad nobēri visu un tā un no malas sāk likties,ka viņš ir tāds ķērniens un baigā konča. varonis un vis-vis-vis....kas vien varbūt. kur ir problēma?
Dzīvo kā ir, tāpat tu neko neklausies,ko tev saka..
28.08.2013 14:08 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Anny, kā tad tu savējo sauc? Eu, Vīr?

Vīrs, panāč šur`....
:D
katrs sauc kā grib...
28.08.2013 14:09 |

Reitings 3084
Anny :D no Taviem vārdiem dvako stagnācijas elpa...
Mēs izvēlamies, kādos vārdos saukt sev tuvos cilvēkus un ja viņi to akceptē, tad no ko pērties. Tu tā nedarītu, bet ne tava sēta, ne tavu druva. Jebkurās attiecībās ir jāsaglabā bērnišķīguma deva un deminutīvi nav slikts veids, kā to izrādīt.
Mēs neesam pēc vienas šnites mērāmi.
Un apgalvojums par nepieaugušu sievieti manī izraisa, nu teiksim tā, vieglu smaidu. Cosmo padomdevēju blice :D :D
28.08.2013 14:15 |

10 gadi
Reitings 13809
Tagad uzēdīsies uz mani, jo pateicu, ka man tas neliekas nopietni pieaugušiem cilvēkiem.
Nē, par vīru nesaucu, saucu vārdā :D

Bet es jau iepriekš rakstīju par tēmu - ka tā nav normāla situācija.
28.08.2013 14:18 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Anny, katram savs. Ja es savējo nosauktu vārdā, viņš nodomātu, ka esmu pamatīgi apvainojusies vai dusmīga uz viņu par kaut ko. Protams, sabiedriskās vietās citiem dzirdot mīļvārdiņos nesaucam, bet divatā tikai un vienīgi. Kā jau teicu - katram savs. Nedomāju, ka mīļvārdiņi liecina par nenopietnību.
28.08.2013 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits