Tu man patīc fiziski

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Sveikas, Cosmo meitenes!

Ar tiem vīriešiem vienas problēmas.
Vakar reāli izaicināju savu mīļoto, jo liekas mēness bija pietuvojies zemei un man vnk gribējās skaidrību savā dzīvē. Pajautāju kaut kā apmērām tā, Mincīt, mēs esam kopā jau 2,5 gadus. Mums viss ir tik brīnišķīgi. Minci, ko tu jūti pret mani pēc šī laika ko esam kopā?
Mans vīrietis pajautāja vai es gribu godīgu atbildi. Daaa, protams ka negribu lai melo. Bet savā prātā saausījos, vai tiešām gribu dzirdēt ko tādu, ko nevarēs vairs paņemt atpakaļ?
Vīrietis atbildēja: ''Tu man patīc fiziski''.
Man protams acis uz pieres. Mēgināju vedināt uz to, ka iespējams viņš ir atklājis to, ka esmu labsirdīgs, pacietīgs un piedodošs partneris? Iespējams, ka viņš mīl mani? ( atkārtoti ir apstiprinājis, ka vēlas dzīvot kopā ar mani) Vīrietis palika pie sava un bija sašutis, ka es nerēķinos tagad pēc 2,5 gadiem kopā ar to info, ko viņš man pasniedza pašā mūsu attiecību sākuma - viņam ārējais veidols un fiziskie dotumi nozīmē visu.
Nu 31 gadu vecumā šitā dziesma man īsti vairs nebraukā pa ausīm :)
Bet nu jautājums paliek aktuāls - vai mans vīrietis tiešām pret mani nelolo emocionālas jūtas?
28.08.2013 10:55 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Mani nekas nepārsteidz, pilns ar tādiem pāriem, tikai tur sievietes neko nejautā:) Arī man savā laikā ir teikts, ka attiecību pamatā ir tas, ka man ir glītas kājas. Nekas, tajā brīdī liku skaistāko sevī lietā un aizgaju prom:)
28.08.2013 14:24 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Anny, katram savs. Ja es savējo nosauktu vārdā, viņš nodomātu, ka esmu pamatīgi apvainojusies vai dusmīga uz viņu par kaut ko. Protams, sabiedriskās vietās citiem dzirdot mīļvārdiņos nesaucam, bet divatā tikai un vienīgi. Kā jau teicu - katram savs. Nedomāju, ka mīļvārdiņi liecina par nenopietnību.

Mums tas pats...
Man liekas,ka mīļvārdiņi liecina par nenopietnību ir kaut kāds PSRS laiku uzskats.
28.08.2013 14:25 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Man arī tas mincis ausīs griežas :D
Iedomājos tādu kārtīgu vīrieti, kuru sauc par minci :D
Bet tas, ka uz jautājumu vai patīc, atbild, ka jā, tas tak neko nenozīmē. Ko tad viņam vajadzēja teikt, ka nē? :D
Ja šausmīgi gribas uzplīties ar stulbiem jautājumiem, tad uzreiz prasi vai mīl.
28.08.2013 14:27 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kas vainas milvardiniem sabiedriskajas vietas?
28.08.2013 14:28 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es ar kad iepriekšējam draugu nosaucu vārdā, viņš man atpakaļ vārdā dusmīgs :D haha
Bet nu Mincis, haha, izklausās jau no malas traki, bet es savējo citreiz par kaķēnu nosaucu, lieki piebilst ka kaķēnam viņš noteikti nav ne tuvu :D
28.08.2013 14:32 |

Reitings 161
Es par mīlēšanu gan neko nejautāšu. Šobrīd tas liekas mazsvarīgs jautājums. Ar aizstaigāšanu arī nesteigšos.
Bet neizlikšos arī, ka lietus līst. Negribu lai tas zilonis vienmēr ir ar mums telpā. Pie tam ir muļķīgi ar vīrieti risināt problēmas ar atpakaļejošu datumu.

Pamatjautājumi man viņam ir:

1. vai mēs paredzam dzīvot kopā un kad
2. vai viņš redz mani savos nākotnes plānos/ kā tieši

No atbildēm atkarīga mana rīcība.
28.08.2013 14:44 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
atvainojos tagad par savu tiešumu...bet...jābrīnās kā sievietes tādā vecumā var būt vēl tik stulbas, nē nopietni. esat kopā, itkā, kā pāris gandrīz 3 gadus, nedzīvojat kopā, mīlestības nav, tu vispār esi sevi dzirdējusi no malas? "viņš varonis" bla bla bla
tu jau sāc aizdomāties ka pulkstenis tikšķ, bet viņam tādas lietas nav pat prātā, tu viņam esi tik kā laika kavēklis, izskats der, gultā der, nu okei, kamēr nav nekas labāks, bet liela iespējamība ka viņš kādu dienu iemīlēsies kādā jaunā meitenē, ar kuru būs arī tās mīlestības jūtas, un tad tas tavs pulkstenis aiztikšķēs un tu kā muļķe būsi savu laiku iztērējusi.
2 ar pus gadi....ja nekādas jūtas, mīlestība nav parādījusies pēc tik ilga laika, tad diez vai pēc 3 vai vairāk gadiem kaut kas no zila gaisa uzradīsies.
28.08.2013 15:44 |

Reitings 161
kādā tad tādā vecumā? Tu domā, ka gudrība dzīves lietās nāk ar gadiem? Mums jau tikai tas skaitlis mainās un sejā pa grumbai, bet iekšēji mēs paliekam tajā vecumā, kurā viskomfortablāk jūtamies.
Man patīk kā meitenes kurām 20, 21, 22, 23 uz tām 31 gadīgajām skatās kā uz tālu un nesaprotamu nākotni. Bet ticiet man, meitenes zem 30, mēs iekšēji jūtamies 20 gadīgas. Tā ir sabiedrība, kas uzspiež normas, standartus un vēl visādu citu figņu. Izņemot to, ka kosmētika tiešām jāizvēlas attiecīgi savam vecumam, visam pārējam var uzspļaut un dzīvot kā iekšējā balss liek.
28.08.2013 16:22 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
30 gados es arī vairs nebūtu gatava gaidīt, kad vīrietim radīsies vēlme uzsākt kopdzīvi un radīt bērnus. Kamēr viņš izdomās, ka vajag, varbūt Tu vairs nevarēsi, jo sievietei tas pulkstenis tikšķ ātrāk.
28.08.2013 16:26 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Bet nu jautājums paliek aktuāls - vai mans vīrietis tiešām pret mani nelolo emocionālas jūtas?

Atbildi zini tikai Tu pati. Var taču just - mīl vai nemīl :) un nevajag to skandināt katru dienu, to jūt.. tad padomā pati - vai Tu jūti, ka viņš Tevi mīl?
28.08.2013 16:34 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
2 ar pus gadi....ja nekādas jūtas, mīlestība nav parādījusies pēc tik ilga laika, tad diez vai pēc 3 vai vairāk gadiem kaut kas no zila gaisa uzradīsies.

+++++
28.08.2013 16:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man atkal liekas,ka tiesi tie 30g. ir vislabaakais vecums ,lai saaktu taadu nopietnu gimenes dziivi-skolas aiz muguras,darbs noteikti arii taads nopietns ,konkreets!
Varbuut viirietis veel iisti tomeer nav nobriedis gimenes dziivei!Vins katraa zinaa pasaka,ka tu vinam patiic,bet vai tur ir miilestiiba-gruuti pateikt!
28.08.2013 17:21 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Esmu uzdevusi līdzigus jautājumus un atbildē saņemusi : "vislabāk patīk tavs fiziskais ķermenis"
un zini ko , tas mani apmierina. Tā vienkārši ir viņu domāšana, vīrieši pat neaizdomājas, ka var būt kaut kas cits kam patikt :D bez acīm, matiem ,gurniem utt.
Iespējams, vecāki vīrieši rok dziļāk, bet jaunie ļoti normāli tieši atbild.
Un es nedomāju, ka ja viņš nebūtu novertejis tevi emocionāli, tad vēlētos būt ar tevi kopā.
28.08.2013 20:51 |

Reitings 161
Navigator labākā dienas atbilde:
Iespējams, vecāki vīrieši rok dziļāk, bet jaunie ļoti normāli tieši atbild.
Un es nedomāju, ka ja viņš nebūtu novertejis tevi emocionāli, tad vēlētos būt ar tevi kopā.
28.08.2013 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits