Sveikas! Varbūt varat ieteikt kādas mājas lapas/grāmatas/ citus uzziņu avotus, kā lietderīgi pašam izglītoties ( sākot ar sevis motivēšanu līdz kvalifikācijas celšanai) ?
kādā jomā...es varu ieteikt sākot ar filozofijas enciklopēdijām, līdz mākslas vēsturei, inžiniertehnoloģijām, aviāciju, vai vēl sazin ko :D ? Ko tieši vēlies...
Gribētu sākt ar sevi - celt savu latiņu, tāpēc der paši pamati (ar kaut ko jau ir jāsāk) . Pašiedvesmojošu literatūru - motivēšanu un tamlīdzīgi. Šobrīd ir iestājies pilnīgs apjukums, ja godīgi - pat nezinu ar ko sākt...
p.s. Troy, coursera.com ir izmēģināts uz savas pieredzes?
Man ļoti patika šī grāmata:
Viegla, aizraujoša valoda, piemēri no dzīves un daudz tēmas, par kurām aizdomājos. Nav viegli pēc tam salauzt savus paradumus, kaut arī to ļoti vēlies. Ja arī nebūsi pietiekami stipra, lai mainītos, tad būs tēmas par ko padomāt :)
Šobrīd tā arī ir, ka mēģinu lauzt jau iesūnojušus un it kā neizmaināmus paradumus.. Man gan nav tieši šī grāmata, bet ir Kā dzīvot labāk (kurai laikam jāpieķeras beidzot klāt! :) )
Tad vēl iesaku klausīties podkāstus. Vienkārši ieraksti sevis interesējošu tēmu un "podcast". Kaut vai lejuplādē tam paredzētu aplikāciju viedtālrunī, un aiziet!
Ja bez konkrētas tēmas, tad iesaku http://podcasts.joerogan.net/podcasts
Diena, kuru kursu esi paņēmusi?
Es iesāku "Sustainability of Food Systems: A Global Life Cycle Perspective". Principā iesaku, īpaši tiem, kam interesē uztura zinātne, bet nav nekādas nojēgas par to.