Kā jums liekas vai tā ir adekvata cena par iri 1 istabas dzivoklim jaunaja projekta ar tikko svaigu remontu 200ls plus komunalie Jugla 5min.gajiens no Juglas Centra? 1 istabas dzivoklis ir studio tipa.
Sancho, nu es Juglā negribētu, baigi ālu no centra, ziemā tas būs 300ls, nu nē, par to naudu draudzene atrada uz Stabu ielas 2 izstabu dīvokli, bet nu jā, ne jaunā projektā.
es runaju par rigu.....dargas meitenes,ja kada arii meklee istabas biedrus vai,ar ko iret kopa dzivokli,drosi rakstiet.rigaa,centraa,der ari citos rajonos.
Uii, baigi maziņš, bet laikam jau tās cenas tādas ir, trakums vispār. Man šķiet neadekvāti - mikro dzīvoklītis gandrīz ārā no Rīgas par tādu summu, tad jau Mārupē var dzīvot - 20min ar mikriņu, tuvāk pat par Juglu tādā ziņā :)
Cenas dzīvokļiem īrei ir saliktas milzīgas. Man jau liekas, ka pārāk lielas un augstas.
Jau mēnesi meklēju vietu kur apmesties un tā arī neesmu to izdarījusi . Sirena911 tas piedāvājums pie Ziedoņdārza vēl spēkā?
Sancho, es teiktu, ka tas ir normāls šī brīža tirgus piedāvājums. Tādās cenās ar visam mēbelēm piedāvā vecos projektus vai arī jaunajos projektos nemēbelētus dzīvokļus.