Zinat ko šodien sapatu? Diezgan šokējoši - man nepatīk sievietes/meitenes, nevis tā induviduāli, bet kā grupa :D Traki, ne? :D :D
Tik skaudīgas, nenovīdīgas, brrrr :D
Solo, man jau sen tā ir.:D
Īpaši izteikti pēdējā laikā, tiešām priecājos, ka man ir labas draudzenes, jo pēdējā laikā vnk negribas ar nevienu sieviete iepazīties un kontaktēties. Nesaprotu, kāpēc.
Vajag vēl vienu ašo padomu - attiecības mums ir cauri, es varu uzralstīt vēstuli viņam draugos par to, ko man labu devis, pateikt paldies par pavadīto laiku utt? :)
Mademoiselle! - labs jautājums :) Atvainoties it kā, jo es biju tā, kuras dēļ neko neizrunājām, aizgājām prom viens no otra, pat neatvadījāmies, vienkārši likās pašsaprotami, ka attiecības tiks izbeigtas :) bet nekāda strīda nebija, es teicu - eju prom, vinš - labi. Un viss :/
Čau. :)
Šodien tukšā diena. Biju ārā ar mazo, labi paēdām smiltis un forši izvārtījāmies pa zemi. Nu, same old, same old.
Beidzot esmu izlēmusi vairs nevienu minūti sava dārgā laika netērēt lietām, ko es negribu darīt. Sāku ar darbu. Man ir labāks piedāvājums, kas sevī ietver arī iziešanu no mājas un, ja kādam ar to būs problēmas, tās būs ciņu problēmas. :)
Labrīt! Pēc divām fantastiskām dienām rančo klepoju, škjaudu un cīnos ar augstu temperatūru! Tik pretīgi, pēdējo reizi slimoju pirms diviem gadiem.
Bet ja par pozitīvo- esam adoptējuši puiša mammas sunīti uz nedēlju :))
Solo, par to nepatiku pret sievietēm... Ja es sevi tā dziļāk panaalizēju, man ne tikai sievietes kā grupa nepatīk, bet vēl 50% vīriešu turklāt. Rezultātā man nepatīk aptuveni 3/4 cilvēku, ko esmu satikusi. Un no atlikušajiem 25% man vienaldzīga ir lielākā daļa, bet patiesi, bez liekuļošanas rūp kādi varbūt 5 cilvēki. Traģiski....
bet patiesi, bez liekuļošanas rūp kādi varbūt 5 cilvēki. Traģiski....
Tik tālu mūsdienās mēs esam nonākuši :/
Man vīrieši kā grupa patīk, starp viņiem ir mani labākie draugi, par kuriem zinu - viņi stāvēs un kritīs par mani :) Vismaz tagad tā liekas, varbūt kas mainīsies, droši vien, bet tagad izbaudu mirkli :)
(Agrāk vispār nebija ne draugu, ne draudzeņu, tagad progress :D )
Agrāk vispār nebija ne draugu, ne draudzeņu, tagad progress
Man arī gandrīz nav un neprasās arī. Ļoti reti sazinos ar draudzenēm. Nav tā, ka es gribētu, lai man skrien pakaļ, bet es visdrīzākais vienkārši neiedomāšos piektdienas vakarā piezvanīt draudzenei un uzaicināt uz kokču. Tāpēc sanāk, ka kontaktējamies tik tad, kad otra puse izrāda iniciatīvu. Bet tie, kas ir draugi jau gadiem, zina un rēķinās ar to.
tomēr bloķēšu šo niku. Ne jau lai nomaskētos, no jums bet no daža laba cita. Man fobija piemetās. Drīz būšu atpakaļ ar citu niku. :D ata man laikam ir sūdi. Sēdēšu tik no mājām šitajā forumā no cita nika. aij nesakarīgi sarakstīju.