šo nedēļu esmu nobeigusi ar kārtējo attiecību izgāšanos un rezultātā-šķiršanos...
Nezinu, kas ar mani notiek, katru reizi, kad sāku attiecības ar kādu puisi, vienkārši lidoju, esmu samīlējusies līdz nejēgai, esmu par visu sajūsmā, gribu katru mīļu brīdi pavadīt ar to cilvēku un jūtos vienkārši laimīga, jau domās kaļu nākotnes plānus! sākums jau labs..bet tad paiet laiks, tās pirmās rozā brilles nokrīt, sajūsma noplok...es zinu, ka tik tālu tas viss ir normāli un dabiski, bet problēma ir tajā, kas seko-es vairs nespēju to cilvēku izturēt, man ir tāda sajūta, ka esmu nolemta, ka smoku, man pat vairs nav vēlēšanas ieguldīt sevi tajās attiecībās, ja godīgi, man vienkārši pazūd jebkāda interese. Un attiecības beidzas.
Un tas nav viens gadījums, kad man viss tā beidzas, tā notiek pilnīgi visās attiecības ar vīriešiem, kurās iesaistos, pēc tam jūtos nomākta, nelaimīga līdz brīdim, kad tādā pašā veidā uz galvas lecu iekšā jaunās attiecībās, un katru reizi esmu 100% pārliecināta, ka šoreiz viss būs savādāk, bet nav...Kas notiek? Vēl kāda ir pazīstama ar šādu situāciju?